11 dagers cruise i Karibien med Oceania Riviera - inkl. fly & hotell!

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
Miami
calendar2
DATO
06.03.2019-16.03.2019
Fra kr. 32.900 per person
Luksuscruise i Karibien med spennende havner!
11 dagers vårcruise ut fra fantastiske Miami, og ut i nydelige Karibien! I løpet av cruiset vil du blant annet besøke Key West, Roatan (Honduras), Santo Tomas (Guatemala), flere steder i Mexico og Bahamas!

Oceania byr på luksuscruise med høy grad av komfort og service, og et meget sterkt fokus på maten. Oceania Cruises har 15 år på rad vunnet priser for sin fantastiske mat om bord!

Inkludert i cruiseprisen:
 
- Alle måltider
- Underholdning
- Det meste av aktiviteter
- Fly tur/retur fra Oslo
- Hotell i Miami

 

Bestiller du innen 4 januar, får du i tillegg:

- Gratis internett
- Drikke til lunsj og middag
- Opptil $600 i ombordkreditt
- 3 valgfrie utflukter
- Tips inkludert


SEILINGSRUTE

Dag 1: Miami
Dag 2: Key West
Dag 3: Til sjøs
Dag 4: Roatan, Honduras
Dag 5: Santo Tomas, Guatemala
Dag 6: Harvest Caye, Belize
Dag 7: Costa Maya, Mexico
Dag 8: Cozumel, Mexico
Dag 9: Til sjøs langs kysten av Florida
Dag 10: Nassau, Bahamas
Dag 11: Miami

 
imgp6280

Ragnhild Tone Burja

RIVIERA er et luksusskip i det øvre premium-sjiktet, i realiteten et luksuscruiseskip som kom i 2012 og tar opptil 1.250 passasjerer. Mannskap på 800 og har en tonnasje-str på drøyt 66.000 tonn. 6 gourmetrestauranter - her sjongleres det ikke i valg av vin til maten for å si det slik. En opplevelse for den matinteresserte!

Av underholdningstilbud kan vi nevne basseng, boblebad, sauna, steamrom, Canyon Ranch SpaClub, kasino, teater, butikker, treningssenter, golfbane (putting green), paddle tennis, shuffleboard, croquetbane og bibliotek mm.
 

I løpet av dette flotte cruiset får du oppleve blant annet:
Miami


Key West


Belize


Cozumel, Mexico
 

11 dagers cruise i Karibien med Oceania Riviera - inkl. fly & hotell!

UTVID REISEN:

Du kan selvsagt utvide reisen med ekstra dager på hotell i Miami før og/eller i etterkant av cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

11 dagers cruise, hotellovernatting og fly tur/retur:
Fra kr. 32.900 per person


Inkludert i cruiseprisen:
 
- Alle måltider
- Underholdning
- Det meste av aktiviteter
- Fly tur/retur fra Oslo*
- Hotell i Miami

 Bestiller du innen 4 januar, får du i tillegg:
- Gratis internett
- Drikkepakke
- Opptil $600 i ombordkreditt
- 3 valgfrie utflukter
- Tips inkludert

*Flyavgang fra en annen flyplass kan medføre et pristillegg.

 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Riviera

riviera 1
oceania 6

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
seaside 9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Gratis drikkepakke på cruise til sommeren!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise er drikkepakkeinkludert på alle...
Fra kun kr. 6.429 per person
regal princess
Tilbud
Fantastiske familiepriser med Princess Cruises!
Gode tilbud med Princess Cruises – flotte reiseruter og gode priser! 3 & 4 person betaler kun skatter & avgifter på utvalgte seilinger!
Fra kr. 6.871 per person