12 netters seiling i Middelhavet i juni 2019 med Vision of the seas

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
30.05.2019-11.06.2019
Fra kr. 13 549 per person

Ønsker du å koble helt av, og nyte alt Middelhavet har å by på? Da er dette cruiset som Vision of the Seas seiler ut på sommeren 2019 perfekt for deg! 


 Late dager, vakre omgivelser både om bord, utsikt fra skipet og i land. Dette er en drømmeferie uten at det koster skjorta. Bestill ditt sommercruise nå for å sikre deg plass!
 
 

SEILINGSRUTE

Seilingsrute:

 

Dato/avgang: 30.05.2019 fra Barcelona
Skip: Vision of the Seas (Royal Caribbean)
Ant netter: 12


30 mai: Barcelona
31 mai: Nice
1 juni: Firenze
2 juni: Roma
3 juni: Napoli
4 juni: Til sjøs
5 juni: Venezia
6 juni: Venezia
7 juni: Split
8 juni: Kotor
9 juni: Til sjøs
10 juni: Til sjøs
11 juni: Barcelona

 
imgp6253

Gry Wickholm

I løpet av cruiset vil du besøke:


BarcelonaRomaFirenze


Venezia


Split


Kotor

12 netters seiling i Middelhavet i juni 2019 med Vision of the seas

UTVID REISEN:

Det finnes svært gode muligheter for å utvide oppholdet med noen dager på hotell i Barcelona før og/eller etter cruiset.

Vi kan selvfølgelig også hjelpe deg med fly.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Pris pr person
 
Innvendig lugar fra 13 549,-
Utvendig lugar fra 15 425,-
Bakong fra 25 666,-


Prisene inkluderer:
 
-          Alle måltider
-          Tips til personalet
-          Underholdning
-          Det meste av aktiviteter
 
Det som kommer i tillegg er:
 
-          Utflukter
-          Drikke
-          Transport
-          Fly
-          Evt hotel
 
Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. skrivefeil.
 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Vision of the Seas

vision of the seas 1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person