13 dagers cruise til Ny-Caledonia & Fijiøyene med Princess Cruises

takeoff
AVREISESTED
Sydney
destination
REISEMÅL
Sydney
calendar2
DATO
15.09.2018-27.09.2018
Fra NOK 13.579pr pers

Bli med på et flott cruise på andre siden av jordkloden..!


"Majestic Princess" (eid av Princess Cruises) - nytt skip i 2017! Dette fantastiske cruiseskipet kan ta drøyt 3.500 passasjerer, alle utvendige lugarer er utstyrt med balkong, ombord finner du 3 hovedrestauranter og 2 spesialrestauranter - primært er det mat inspirert fra Kina/sør-øst Asia da skipet primært er ment for det asiatiske markedet. Skipet er meget vakkert og moderne innredet - her finner du alt det man forventer av et premium cruiseskip av denne størrelsen: basseng, boblebad, treningssenter, scene med underholdning hver kveld, barer, spa, mange solstoler på øvre dekk, mange merkebutikker m.m.

Spesielt er den 8 m høye glassbroen som de kaller for "Sea Walk" ..du ser rett ned i havet når du passerer! 

SEILINGSRUTE

Seilingsrute 12-netters cruise Sydney - Ny Caledonia - Fijiøyene - Sydney


Avreise 15.september 2018 

13 dagers cruise til Ny-Caledonia & Fijiøyene med Princess Cruises

Bli med på et spennende cruise fra Australia ut til Ny Caledonia og Fijiøyene!


Opplev nye og vakre "Majestic Princess"....!På dette cruiset får du se bl a disse havnene:


SYDNEY, AUSTRALIA


NY CALEDONIA - FLERE ØYER


FIJI-ØYENE

 

13 dagers cruise til Ny-Caledonia & Fijiøyene med Princess Cruises

UTVID REISEN:

UTVID REISEN - OPPLEV MER I SYDNEY / AUSTRALIA


Dersom du har anledning til det anbefaler vi gjerne å reise noen dager før og oppleve Sydney før eller etter cruisetuiseavgang. Du er tross alt på andre siden av jordkloden - så langt bort fra Norge som det er mulig å komme!

Vi ordner med flyreisen t/r, hotellovernattinger m.m. Be om forslag på flyreise, hotell osv - vi har tilgang de beste flyprisene og de beste hotellene til lavest mulig pris gjennom våre avtaler.

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere lugar-kategorier ombord:
  • innvendig lugar fra NOK 13.579 pr pers
  • balkonglugar fra NOK 18.567 pr pers
  • minisuite fra NOK 22.179 pr pers
  • suite fra NOK 37.917 pr pers
Priser og ledig kapasitet pr 16.11.17

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Majestic Princess

caribbean movie screen

Princess Cruises

Princess Cruises er et av de største cruiserederiene i bransjen med hele 18 skip i flåten. Rederiet ble i 2003 innlemmet i verdens største cruiserederi Carnival Corporation.
 
I 2015 feiret Princess Cruises 50 års jubileum. Rederiets flåte varierer med skipsstørrelser fra 670 gjester til de største skipene som kan ta opp til  ca 3.600 gjester.
 
Rederiet appellerer først og fremst til det voksne publikummet men har også skip som passer godt for barnefamilier. Princess Cruises er spesielt kjent for sine spennende og flotte seilingsruter. Skipene holder høy standard både i forhold til interiør, fasiliteter, mat og service.
 
I 2017 kom rederiet med et nytt cruiseskip - Majestic Princess - som begynte med seilinger i Europa på forsommeren og flytter så over til Asia der det skal tilby seilinger for det kinesiske markedet. Princess Cruises er spesielt sterke på destinasjoner som Asia, Alaska, Panamakanalen, Sør-Amerika og Oceania men tilbyr også verdenscruise og har flotte seilinger i Europa.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person