13 netters transatlantisk cruise med luksuriøse SeaDream!

takeoff
AVREISESTED
San Juan
destination
REISEMÅL
Malaga
calendar2
DATO
14.04.2019-27.04.2019
Fra kr. 23.300 per person
Dra på en fantastisk seiling med SeaDream Yacht Club fra San Juan til Malaga i april 2019.
Opplev en fantastisk luksus mens du nyter den berømte transatlantiske følelsen; hvor horisonten stadig forandrer seg. 

Om bord SeaDream kan du trekke deg tilbake i en fantastisk luksus, med nydelig mat og drikke som er inkludert i prisen, på denne Yachten som kun tar 112 passasjerer.
 

SEILINGSRUTE

imgp6280

Ragnhild Tone Burja

Livet om bord SeaDream:
I løpet av dette cruiset vil du besøke:


San Juan, Puerto Rico


White Bay


Madeira


Malaga

13 netters transatlantisk cruise med luksuriøse SeaDream!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager i San Juan og/eller i Malaga. 
Send oss en uforpliktende forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

SeaDream tilbyr et stort utvalg av lugar- og suite kategorier.
Vi har seilt med SeaDream, og vil hjelpe deg å velge riktig lugar/suite basert på dine ønsker og behov. Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

SeaDream1

seadream1 1
seadream20

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club seiler i Karibien og Middelhavet og tilbyr sine 112 gjester en 5-stjernes opplevelse fra ombordstigning til landgang. Som gjest blir du tatt hånd om av et mannskap på 95 som sørger for personlig service, gourmetbespisning i uformelle omgivelser. La det ikke bli med drømmen. “It’s yachting, not cruising”. Skipet egner seg også meget godt til charter for de som ønsker å ha en unik opplevelse sammen med forretningsforbindelse og kunder eller familie.
SeaDream Yacht Club er for de som fortrekker de mer intime skipene. SeaDream er drømmen om den perfekte ferien, preget av uformell perfeksjonisme. Som de selv sier så er ikke dette ”cruising” det er ”yachting”. SeaDream I og II tar kun 112 gjester og ligger i ultra luksus klassen.

Her får dere personlig service, fleksibiliteten og kvalitet i høyeste grad. Dette er et produkt både for den aktive og de som vil slappe av i uformelle luksuriøse omgivelser. Tenk deg å ligge på de balinesiske drømmesengene på toppdekket å lese en god bok. Det finnes ikke noe bedre måte å tilbringe ferien på.

Her er det all inclusive med åpen bar. Det er vin til lunsjen og hver kveld blir du servert gourmet måltid med vin til. Vinkjelleren består av over 3000 viner. Siste årene har de vunnet flere anerkjente priser og utmerkelser innen reiselivsbransjen for sitt unike produktet.

Standard suiten er på 18m2 med baderom av marmor og massasjedusj. Badekåpe og tøfler ligger klar til eget bruk. Du har egen sittegruppe, TV med flatskjerm, DVD spiller, CD spiller, PC uttak, personlig brevpapir og en velfylt minibar.

Her kan dere bli med kokken på innkjøp på de lokale markedet eller ta en sykkeltur. Om bord har dere tilgang til bl.a. vannski, off-road sykler, kajakk, seilbåter og vindsurfing, De kan også tilby et fantastisk SPA om bord. De seiler i middelhavet om sommeren og i Karibia og Sør Amerika om vinteren. Er det firma eller et selskap som skal på tur så er det fult mulig å chartre hele yachten.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person