13 netters transatlantisk cruise med luksuriøse SeaDream 2!

takeoff
AVREISESTED
Malaga
destination
REISEMÅL
San Juan
calendar2
DATO
27.10.2019-09.11.2019
Fra kr. 37.726 per person
Dra på en fantastisk transatlantisk seiling med SeaDream Yacht Club fra Malaga til San Juan i oktober 2019.

Opplev en fantastisk luksus mens du nyter den berømte transatlantiske følelsen; hvor horisonten stadig forandrer seg. 

Det å dra på et transatlantisk cruise med SeaDream, er en fantastisk mulighet til å teste ut livet om bord et luksuriøst cruise! Prisene er lavere enn ved en normalt cruise - da du har flere dager til sjøs.
 

Og når du er til sjøs med SeaDream får du virkelig oppleve fordelen med å være om bord en yacht! Det er ikke sjeldent at skipet stopper ute på havet, og tar frem alle "leketøyene" om bord! Her snakker vi vannscutere og andre vannsport aktiviteter, egne badeområder på skipet, og en unik mulighet til å ha fantastiske dager midt ut på Atlanterhavet!Om bord SeaDream kan du også trekke deg tilbake i en fantastisk luksus, hvor det serveres nydelig mat og drikke, og der alt er inkludert i prisen!

SEILINGSRUTE

IMG_4300

Vibecke Stanghelle

vibecke@carica.no | 51 63 74 01

Livet om bord SeaDream:
Utvalgt seiling med SeaDream 2:

Pris på seiling 27 oktober:

Pris fra kr 34.726 pr person
Inkluder mat, drikke, tips og vannsport

I løpet av dette cruiset vil du besøke:


sju puertorico

San Juan, Puerto Ricomadeira1

Madeira


malaga1

Malaga

13 netters transatlantisk cruise med luksuriøse SeaDream 2!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager i San Juan og/eller i Malaga. 
Send oss en uforpliktende forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

SeaDream tilbyr et stort utvalg av lugar- og suite kategorier.
Vi har seilt med SeaDream, og vil hjelpe deg å velge riktig lugar/suite basert på dine ønsker og behov. Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

SeaDream2

SeaDream2_1
SeaDream20
SeaDream%20logo

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club seiler i Karibien og Middelhavet og tilbyr sine 112 gjester en 5-stjernes opplevelse fra ombordstigning til landgang. Som gjest blir du tatt hånd om av et mannskap på 95 som sørger for personlig service, gourmetbespisning i uformelle omgivelser. La det ikke bli med drømmen. “It’s yachting, not cruising”. Skipet egner seg også meget godt til charter for de som ønsker å ha en unik opplevelse sammen med forretningsforbindelse og kunder eller familie.
SeaDream Yacht Club er for de som fortrekker de mer intime skipene. SeaDream er drømmen om den perfekte ferien, preget av uformell perfeksjonisme. Som de selv sier så er ikke dette ”cruising” det er ”yachting”. SeaDream I og II tar kun 112 gjester og ligger i ultra luksus klassen.

Her får dere personlig service, fleksibiliteten og kvalitet i høyeste grad. Dette er et produkt både for den aktive og de som vil slappe av i uformelle luksuriøse omgivelser. Tenk deg å ligge på de balinesiske drømmesengene på toppdekket å lese en god bok. Det finnes ikke noe bedre måte å tilbringe ferien på.

Her er det all inclusive med åpen bar. Det er vin til lunsjen og hver kveld blir du servert gourmet måltid med vin til. Vinkjelleren består av over 3000 viner. Siste årene har de vunnet flere anerkjente priser og utmerkelser innen reiselivsbransjen for sitt unike produktet.

Standard suiten er på 18m2 med baderom av marmor og massasjedusj. Badekåpe og tøfler ligger klar til eget bruk. Du har egen sittegruppe, TV med flatskjerm, DVD spiller, CD spiller, PC uttak, personlig brevpapir og en velfylt minibar.

Her kan dere bli med kokken på innkjøp på de lokale markedet eller ta en sykkeltur. Om bord har dere tilgang til bl.a. vannski, off-road sykler, kajakk, seilbåter og vindsurfing, De kan også tilby et fantastisk SPA om bord. De seiler i middelhavet om sommeren og i Karibia og Sør Amerika om vinteren. Er det firma eller et selskap som skal på tur så er det fult mulig å chartre hele yachten.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Oasis%20of%20the%20seas_1
Anbefalt
Opplev Karibien om bord et av verdens største cruiseskip: Oasis of the Seas!
Nyt tilværelsen om bord et skip med et utrolig utvalg av aktiviteter for alle aldre, en rekke spisesteder og andre serveringssteder, mens du...
Fra kr. 7.830 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person
Oasis_toppdekk
Barnevennlig
Restplasser: Spar over 10.000 kr!
Restplasser: Vi har fått for hånden to balkong lugarer til fantastiske priser på en seiling i Middelhavet 7 juli ut fra Barcelona - Spar over...