17 dagers luksuscruise fra Roma til New York med Seven Seas Navigator

Inkl. fly og hotell
takeoff
AVREISESTED
Roma
destination
REISEMÅL
New York
calendar2
DATO
29.04.2019-15.05.2019
Fra kr. 49.990 pr pers


Seil med et av verdens mest luksuriøse rederi: Regent Seven Seas fra Roma til New York. Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i Roma, og 17 dagers cruise!

 

SEILINGSRUTE

imgp6280

Ragnhild Tone Burja

SEVEN SEAS NAVIGATOR er et luksuscruise-skip i 5-stjerners klassen. Ombord disponerer du din egen suite, her er butler-tjeneste tilgjengelig, alle måltider holder gourmet-standard, all-inclusive cruise, her er opptil 49 utflukter inkl i cruiseprisen. Ombord kan du boltre deg i basseng, boblebad, oppsøke treningssenter og spa m.m. Skipet tar inntil 490 passasjerer, så her er det god plass og betjeningen ombord vil gjøre alt for å skjemme deg bort!


I løpet av dette fantastiske cruiset får du bl a se følgende havner:Roma


Barcelona


Azorene


St. George´s, Bermuda

 

17 dagers luksuscruise fra Roma til New York med Seven Seas Navigator

UTVID REISEN:

Det er mulig å utvide med ekstra netter i f eks Roma før cruiset eller i New York etter cruiset. Vi har gode hotell-avtaler, hør med oss hvilke hoteller vi anbefaler. 

Vi anbefaler å fly business-class, det er lange strekninger og du får en langt mer behagelig flyreise ved å velge en oppgradert klasse ombord. Det er ikke så dyrt som du kanskje tror - og vel verdt pengene!

OPPGRADER LUGAR:

Utvendig suite inkl. fly og hotell: Fra kr. 49.990 per person
Suite m/balkong inkl. fly og hotell: Fra kr. 58.990 per person

 

Inkludert i cruiseprisen:

17 dagers cruise i suite
alle måltider - de fleste gourmetmåltider
all drikke inkl alkohol
de fleste aktiviteter
underholdning
opptil 49 gratis utflukter 
skatter, avgifter & tips
 

Kommer i tillegg:


spa-behandling ombord
kasino, shopping
visum / innreisetillatelser
reiseforsikring
transfer/transport mellom flyplass - cruisehavn/hotell t/r

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Seven Seas Navigator

seven seas navigator 1
exp spa infinity pool (2)

Regent Seven Seas Cruises

It’s all included!

Regent Seven Seas Cruises (RSSC) er et luksusrederi i toppklasse. Som reisende med dette rederiet kan du forvente deg enestående gourmetmåltider, personlig service, romslige suiter og eksepsjonell luksus. Regent Seven Seas Cruises er dessuten det eneste rederiet i verden hvor organiserte utflukter er inkludert i prisen.

 

På en cruisereise med Regent kan du oppleve utmerkede fasiliteter innen spa og fitness ved besøk på verdenskjente Canyon Ranch SpaClub. Et måltid på en av de fire anerkjente gourmetrestaurantene ombord - Prime 7, Signatures, Compass Rose eller La Veranda/Sette Mari – er en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Rederiet tilbyr blant annet 24 timers romservice, velfylte bibliotek, kulinariske demonstrasjoner, ost- og vinsmaking, samt en rekke ulike aktiviteter på dekk - deriblant shuffleboard, løpebane og golf. 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
seaside 9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Gratis drikkepakke på cruise til sommeren!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise er drikkepakkeinkludert på alle...
Fra kun kr. 6.429 per person
regal princess
Tilbud
Fantastiske familiepriser med Princess Cruises!
Gode tilbud med Princess Cruises – flotte reiseruter og gode priser! 3 & 4 person betaler kun skatter & avgifter på utvalgte seilinger!
Fra kr. 6.871 per person