Amazonas og karibien november 2018 med Holland America Line

28 dagers cruise med "Prinsendam"
takeoff
AVREISESTED
Fort Lauderdale
destination
REISEMÅL
Fort Lauderdale
calendar2
DATO
09.11.2018-07.12.2018
Fra NOK 47.900 pr pers
Cruise inkl fly, hotell, transfer m.m.

Velkommen til et cruise med HOLLAND AMERICA LINE!Cruisepakke inkl fly, hotell, transfer m.m.

Vi har satt sammen en cruisepakke der du kan velge litt om du vil fly fra Stavanger, Oslo, Bergen eller Trondheim. Andre byer i Norge på forespørsel.

Du kan i utg pkt velge mellom 3 lugarkategorier, basert på følgende pakkepriser:

 • Pakkepris innvendig 2-manns lugar fra NOK 47.900 pr pers

 • Pakkepris utvendig 2-manns lugar med havutsikt fra NOK 52.900 pr pers

 • Pakkepris 2-manns balkonglugar med havutsikt fra NOK 82.500 pr pers


For andre lugarkategorier f eks singellugar eller 4-manns lugar  - ta kontakt for pris så sjekker vi for deg.

HVA ER INKLUDERT I PAKKEPRISEN?

 • 28 dagers cruise i valgt lugarkategori

 • Flyreisen t/r Fort Lauderdale evt Miami fra Stavanger/Oslo/Bergen/Trondheim 

 • 1 natt på 4* hotell i Fort Lauderdale før cruiset

 • Transfer/transport mellom flyplass - hotell/cruiseterminal t/r

 • De fleste aktiviteter ombord

 • Underholdning

 • Skatter & avgifter

Kommer i tillegg (*obligatorisk)
 • *Tips fra ca USD 13,50 pr pers pr døgn
 • For NOK 690 ekstra pr pers pr døgn kan du få inkl drikkepakke OG adgang til spesialrestauranten PINNACLE GRILL. NB! Gjelder kun ved bestilling av cruise innen 17.11.17
 • Utflukter
 • SPA-behandlinger ombord
 • Kostnader ifm ESTA-reg./innreisetillatelse USA for norske borgere
 • Forsikringer
 • Vaksinasjoner
 

 

SEILINGSRUTE


PROGRAM DAG FOR DAG

08.11.18   Fly Norge - Florida, USA
               1 natt på hotell i Fort Lauderdale
09.11.18   Innsjekking og ombordstigning 
               Skipet seiler ca kl 17:00
10.11.18   Til sjøs
11.11.18   Til sjøs
12.11.18   Philipsburg, St Maarten/St Martin
13.11.18   Terre-de-Haut, Iles des Saintes, Guadeloupe
14.11.18   Bridgetown, Barbados
15.11.18   Til sjøs
16.11.18   Djeveløya, Fransk Guiana
17.11.18   Barra Norte Sea - vi seiler inn mot Amazonas
18.11.18   Macapa, Brasil
19.11.18   Santarem, Brasil
20.11.18   Boca da Valeria, Brasil
21.11.18   Manaus, Brasil
22.11.18   Manaus, Brasil
23.11.18   Parintins, Brasil
24.11.18   Alter do Chao, Brasil
25.11.18   Cruisedag Amazonas
26.11.18   Vi nærmer oss Amazonas' utløp, Barra Norte Sea
27.11.18   Icoaraci (Belem), Brasil
28.11.18   Cruiser nordover mot karibien
29.11.18   Cruiser i karibien
30.11.18   Cruiser i karibien
01.12.18   Scarborough, Trinidad & Tobago
02.12.18   St Georges, Grenada
03.12.18   Cruiser i karibien
04.12.18   Santo Domingo, Dominikanske Republikk
05.12.18   Cruiser i karibien
06.12.18   Cruiser i karibien
07.12.18   Ankomst Fort Lauderdale, Florida
                Fly Fort Lauderdale - Norge


 
imgp6280

Ragnhild Tone Burja

Karibiske øyer og Amazonas jungelKARIBIEN

Bli med på dette flotte 28-dagers cruiset gjennom det eksotiske, turkisblå karibia og opp verdens største eller iallefall verdens mest vannrike elv - Amazonas! Omgitt av tropisk jungel, et yrende dyreliv både i vann og på land, indianere og lokalbefolkning som lever langs elvebredden...på dette cruiset kommer du tettere innpå naturen og fremmelde kulturer. Et berikende cruise fullt av natur- og kulturopplevelser, samtidig komfortabelt og uten stress. Du velger selv hva vil bli med på av utflukter, vær sosial ombord eller trekk deg tilbake på lugaren eller din private balkong når du føler for det. Som gjeste ombord vil du bli godt tatt hånd om, personlig service står høyt i kurs, alle vil sørge for at reisen blir til beste for deg og ditt reisefølge. Førsteklasses mat, drikke, berikende foredrag og variert underholdning. Slapp av i en solstol på dekk mens du nyter landskapet eller det asurblå havet, kjøl deg ned i bassenget eller ta med deg en drink i boblebadet. 


AMAZONAS VANNLILJER

Det er din ferie - du får et eventyr med på kjøpet!

28 døgn....15 havner....fra turkisblått hav og karibiske øyer til vannrike Amazonas omgitt av jungel, indianere og et yrende dyreliv.

I karibien skal vi innom eksotiske øyer som de amerikanske jomfruøyene, St Maarten, Barbados, Aruba, Trinidad & Tobago m.fl Og du får det hele med deg ombord på vakre "Prinsendam" - et av de mindre cruiseskipene som er godt tilpasset denne ruten. Dette er et premium cruiseprodukt - ombord disponerer du din egen lugar, det serveres førsteklasses måltider, du kan slappe av i en solstol eller kose deg oppi boblebadet. Det er ikke så mange passasjerer ombord så her er atmosfæren mer avslappende - det er lett å bli kjent med andre hvis du er åpen for det, eller trekk deg tilbake i lugaren din og nyt et glass hvitvin på din egen private balkong.


PRINSENDAM POOLDECK

Det er begrenset antall ledige plasser - de beste lugarene og suitene får først.

Vi anbefaler å ta med både nok solkrem og insektsspray - her skal vi velte oss i karibiske øyer og eksotiske havner. I Amazonas kan det bli litt innsekter - men vi tror at opplevelsen av det du vil se både i land og ombord vil veie opp for enhver annen utfordring i løpet av turen. 

Mannskapet ombord på "Prinsendam" vet å ta seg godt av sine gjester! Her er det personlig service, førsteklasses måltider, deilige fasiliteter og spennende utflukter i land.
 

Amazonas og karibien november 2018 med Holland America Line

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Prinsendam

prinsendam 1
prinsendam 4

Holland America Line

Dette er et ærverdig og tradisjonsrikt rederi som har mer en 130 års historie. I dag har det en moderne flåte som seiler under mottoet ”The tradition of excellence”.

Rederiet er for dem som vil ha det lille ekstra, og ikke uten grunn har det fått prisen ”Best overall Cruise Value” 14 år på rad i USA av The Worlds Best Ocean & Cruise Line Society.Skipene tar fra 793 opp til 1848 gjester. Om bord får du en utrolig luksusfølelse takket være bl.a et eksklusivt interiør, teak gulv og kunst fra forskjellige deler av verden. I fellesområdene er det alltid flotte oppsatser av blomster.

I perioden 2003-2006 har rederiet brukt over 1,5 mrd kroner på å pusse opp sine skip til det som kalles ”Signature of Exellence”. Rederiet er kjent for den gode servicen og det gode kjøkkenet, det siste ikke minst på Pennacle Grill som er den mest eksklusive restauranten på skipene. Denne restauranten bør prøves under et cruise med Holland America Line.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person