Australia & New Zealand - 13 dagers cruise med Princess!

takeoff
AVREISESTED
Sydney
destination
REISEMÅL
Auckland
calendar2
DATO
18.02.2019-02.03.2019
Fra NOK 15.342 pr pers

Bli med på et flott cruise på andre siden av jordkloden..!


"Majestic Princess" (eid av Princess Cruises) - nytt skip i 2017! Dette fantastiske cruiseskipet kan ta drøyt 3.500 passasjerer, alle utvendige lugarer er utstyrt med balkong, ombord finner du 3 hovedrestauranter og 2 spesialrestauranter - primært er det mat inspirert fra Kina/sør-øst Asia da skipet primært er ment for det asiatiske markedet. Skipet er meget vakkert og moderne innredet - her finner du alt det man forventer av et premium cruiseskip av denne størrelsen: basseng, boblebad, treningssenter, scene med underholdning hver kveld, barer, spa, mange solstoler på øvre dekk, mange merkebutikker m.m.

Spesielt er den 8 m høye glassbroen som de kaller for "Sea Walk" ..du ser rett ned i havet når du passerer! 

SEILINGSRUTE

Seilingsrute 12-netters cruise Sydney - Auckland avreise 18.02.19


Australia & New Zealand - 13 dagers cruise med Princess!

Bli med på et spennende cruise fra Australia via Tasmania til New Zealand!


Opplev nye og vakre "Majestic Princess"....!På dette cruiset får du se følgende havner:


SYDNEY, AUSTRALIA


MELBOURNE, AUSTRALIA


HOBART, TASMANIA


FIORDLAND NATIONAL PARK, NEW ZEALAND (NZ)


PORT CHALMERS/DUNEDIN, NZ


CHRISTCHURCH (AKAROA), NZ


TAURANGA, NZ


AUCKLAND, NZ

 

Australia & New Zealand - 13 dagers cruise med Princess!

UTVID REISEN:

UTVID REISEN - OPPLEV MER I AUSTRALIA ELLER PÅ NEW ZEALAND


Dersom du har anledning til det anbefaler vi gjerne å reise noen dager før og oppleve Sydney før cruiseavgang. Det samme gjelder på retur - det er verdt å oppleve New Zealand noen dager før du vender nesen hjem igjen. Du er tross alt på andre siden av jordkloden - så langt bort fra Norge som det er mulig å komme!

Vi ordner med flyreisen t/r, hotellovernattinger m.m. Be om forslag på flyreise, hotell osv - vi har tilgang de beste flyprisene og de beste hotellene til lavest mulig pris gjennom våre avtaler.

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere lugar-kategorier ombord:
  • innvendig lugar fra NOK 15.342 pr pers
  • balkonglugar fra NOK 21.362 pr pers
  • minisuite fra NOK 26.178 pr pers
  • suite fra NOK 45.485 pr pers
Priser og ledig kapasitet pr 16.11.17

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Majestic Princess

caribbean movie screen

Princess Cruises

Princess Cruises er et av de største cruiserederiene i bransjen med hele 18 skip i flåten. Rederiet ble i 2003 innlemmet i verdens største cruiserederi Carnival Corporation.
 
I 2015 feiret Princess Cruises 50 års jubileum. Rederiets flåte varierer med skipsstørrelser fra 670 gjester til de største skipene som kan ta opp til  ca 3.600 gjester.
 
Rederiet appellerer først og fremst til det voksne publikummet men har også skip som passer godt for barnefamilier. Princess Cruises er spesielt kjent for sine spennende og flotte seilingsruter. Skipene holder høy standard både i forhold til interiør, fasiliteter, mat og service.
 
I 2017 kom rederiet med et nytt cruiseskip - Majestic Princess - som begynte med seilinger i Europa på forsommeren og flytter så over til Asia der det skal tilby seilinger for det kinesiske markedet. Princess Cruises er spesielt sterke på destinasjoner som Asia, Alaska, Panamakanalen, Sør-Amerika og Oceania men tilbyr også verdenscruise og har flotte seilinger i Europa.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

barcelona1
Tilbud
Fra Barcelona til Venezia med med Holland America Line
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Holland America Line fra Barcelona til Venezia sommeren 2019!
Fra kr. 20.900 per pers
az basseng1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien & Middelhavet med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger fra Azamara i Karibien og Middelhavet våren 2019 til ukens beste priser!
Fra kr. 18.055 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person