Australia & New Zealand - 13 dagers cruise med RCCL sitt skip Ovation of the Seas!

takeoff
AVREISESTED
Sydney
destination
REISEMÅL
Sydney
calendar2
DATO
30.10.2018-14.11.2018
Fra NOK 29.995 pr pers

Bli med på et flott cruise på andre siden av jordkloden..!


"Ovation of the Seas" (eid av Royal Caribbean) -  har et bredt spekter av tilbud og fasiliteter som sørger for at det er nok å finne på fra morgen til kveld. RCCL kan friste med spennende fallskjermsimulator, North Star som løfter deg  90 meter over havet, klatrevegg og flere herlige svømmebasseng. Ombord har de også et førsteklasses SPA-anlegg og mange herlige herlig avslappende områder.

Spesielt er den 8 m høye glassbroen som de kaller for "Sea Walk" ..du ser rett ned i havet når du passerer! 

SEILINGSRUTE
Australia & New Zealand - 13 dagers cruise med RCCL sitt skip Ovation of the Seas!

 

På dette cruiset får du blant annet se følgende havner:SYDNEY, AUSTRALIAFIORDLAND NATIONAL PARK, NEW ZEALAND (NZ)


PORT CHALMERS/DUNEDIN, NZTAURANGA, NZ


AUCKLAND, NZ

 

Australia & New Zealand - 13 dagers cruise med RCCL sitt skip Ovation of the Seas!

UTVID REISEN:

UTVID REISEN - OPPLEV MER I AUSTRALIA ELLER PÅ NEW ZEALAND


Dersom du har anledning til det anbefaler vi gjerne å reise noen dager før og oppleve Sydney før cruiseavgang. Det samme gjelder på retur - det er verdt å oppleve noen dager før du vender nesen hjem igjen. Du er tross alt på andre siden av jordkloden - så langt bort fra Norge som det er mulig å komme!

Vi ordner med endring av flyreisen t/r, ekstra hotellovernattinger m.m. Be om forslag på flyreise, hotell osv - vi har tilgang de beste flyprisene og de beste hotellene til lavest mulig pris gjennom våre avtaler.

OPPGRADER LUGAR:

Fra kr. 29.995 per person i innvendig lugar.

Tillegg for utvendig lugar: Fra kr. 4075 per person
Tillegg for balkong lugar: Fra kr. 5555 per person

Inkludert i prisen er blant annet: 


- Fly tur/retur Oslo-Sydney (Andre flyplasser på forespørsel)
- 2 netter på hotell i Sydney i forkant av cruiset
- 14 dagers cruise
- Alle måltider ombord på cruiset
- De fleste aktiviteter ombord på cruiset
- Skatter, avgifter & tips
- Underholdning

 

Kommer i tillegg:

- Utflukter
- Transfer til/fra cruiset
- Eventuell drikkepakke og SPA-behandlinger
- Reiseforsikring
- Enkelte spesialrestauranter ombord
- Visum

Forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Ovation of the Seas

ovation of the seas 1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

barcelona1
Tilbud
Fra Barcelona til Venezia med med Holland America Line
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Holland America Line fra Barcelona til Venezia sommeren 2019!
Fra kr. 20.900 per pers
az basseng1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien & Middelhavet med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger fra Azamara i Karibien og Middelhavet våren 2019 til ukens beste priser!
Fra kr. 18.055 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person