Barn seiler gratis i Karibien med Royal Caribbean!

Ta med familien på cruise til fantastiske priser!
takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
Karibien
calendar2
DATO
01.09.2019-20.12.2019
4 personer i balkonglugar fra kun kr. 20.100,-
Cruise i Karibien for hele familien - Barn seiler gratis!

Reis på et 7 netters cruise: 4 personer i balkonglugar fra kun kr. 20.100,-


Ta en velfortjent familieferie i Karibien, nyt solen og fyll ferien med spennede aktiviteter ombord på verdens beste cruiseskip! 
Nå cruiser også barna gratis - kun tips, skatter og avgifter tilkommer om du bestiller før den 30. april 2019. Rabatten gjelder 2 barn opp til 12 år om 2 personer betaler full pris i samme lugar. Rabatten gjelder kun utvalgte seilinger.

SEILINGSRUTE

Royal Caribbean tilbyr en rekke ulike seilingsruter med ukentlige avganger året rundt!
Sjansen er stor for at de kan tilby deg og din familie et fantastisk cruise på din ønskede avreisedato! Ta kontakt med oss i Carica, så hjelper vi deg å finne alternativer tilpasset dine ønsker.
IMGP6253

Gry Wickholm

Utvalgte seilinger:

Symphony of the Seas - Verdens største cruiseskip!

Allure, Harmony og Oasis of the Seas - søsterskipene til Symphony:
På et cruise med Oasis-klassen til Royal Caribbean kan du blant annet oppleve:Spektakulære Broadway show for hele familien!

skjermbilde 2019-02-21 kl  09 36 31
I AquaTheatre kan du ta dykkekurs eller bare ligge og slappe av på en av de mange solsengene rundt bassenget. Om kvelden vises spektakulære vannshow med fantastisk lys og musikk, alt fra akrobatikk, teater, synkronsvømming, vannballett og oppvisning med profesjonelle stupere!


Central Park

I sentrum av skipet finner man Central Park® - her har vi skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.  


oasis flowrider
Zip-Line og Surfesimulator for hele familien!

 

Barn seiler gratis i Karibien med Royal Caribbean!

UTVID REISEN:

Royal Caribbean tilbyr en rekke ulike seilingsruter med ukentlige avganger året rundt!
Sjansen er stor for at de kan tilby deg og din familie et fantastisk cruise på din ønskede avreisedato! Ta kontakt med oss i Carica, så hjelper vi deg å finne alternativer tilpasset dine ønsker.

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

OPPGRADER LUGAR:

Royal Caribbean tilbyr på sine skip et stort utvalg av lugarkategorier.
Vi i Carica har seilt med de fleste av Royal Caribbean sine skip, og vet hvilke lugarer som passer for deg og dere!

Send oss en uforpliktende forespørsel med dine ønsker, så hjelper vi deg gjennom hele bestillingsprosessen - Uten ekstra kostnader!

 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas er verdens største Cruiseskip med et hav av opplevelser. Skipet har mange nyheter i tilegg til de aller beste tingene fra søsterskipene. Cruiseskipet har The Ultimate Abyss som er verdens høyeste rutsjebane til havs, som går nedover hele 10 etasjer, Sugar Beach med stort utvalg av godsaker eller et fantastisk isshow. Cruiseskipet har en rekke forskjellige spisesteder hvor du få utforsket smaksløkene med alt fra sjømat til mexicansk. Det er også et stort utvalg av solsenger hvor du kan nyte varmen.
 
Symphony%20of%20the%20seas_1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top
RCCL%20logo

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Seaside_9
Tilbud
Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi
Nå få opptil 30% rabatt på et stort utvalg av cruise med MSC Cruisees, i tillegg gir Carica deg gratis WiFi om du bestiller et cruise med MSC i...
Fra kun kr. 4829 per person
Oasis_plask
Tilbud
Barn seiler gratis i Karibien med Royal Caribbean!
Seil med Royal Caribbean i Karibien til høsten! To voksne og to barn i balkonglugar til fantastiske priser!
4 personer i balkonglugar fra kun kr. 20.100,-
RCI_BRANDWOW_LABADEE_KIDS_CANONBALL_HERO
Barnevennlig
Ukens beste priser på cruise med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 6.035 per person