Bli med på et eksklusivt vincruise med SeaDream!

takeoff
AVREISESTED
Nice
destination
REISEMÅL
Civitavecchia (Roma)
calendar2
DATO
26.09.2019-03.10.2019
Fra kr. 39.900 per person

Bli med på et uforglemmelig vincruise sammen med
Carica, Seadream Yacht Club og vår lokale,
kjente og kjære vineksperten, Bjørn Erik Sandvaag*.


SeaDreams besøkende vinmakere har en lang og
interessant historie, og det er ikke tilfeldig at deres viner
er av verdens beste. Under eksklusive vinsmakinger deler
de generøst av sin kunnskap, historie og filosofi. Ingen
annen drikke er et bedre følge til en perfekt komponert
meny enn vin, lær hvorfor under Winemaker’s Dinner,
hvor de beste årganger blir servert for å skape utsøkte
kombinasjoner.

SEILINGSRUTE

IMG_4300

Vibecke Stanghelle

vibecke@carica.no | 51 63 74 01

Utvalgt seiling med SeaDream:

Pris seiling 26 september:

Yacht Club 2 dekk fra kr 39.900 pr person 
Yacht Club 3 dekk fra kr 44.900 pr person
Yacht Club 4 dekk fra kr 49.900 pr person


Castello Banfi:

Høyt oppe på en ås i selve hjertet av Toscana, ligger opphavet til noen av de mest prestisjetunge vinene Italia har å by på. På Castello Banfi går moderne vinproduksjon og klassiske tradisjoner hånd i hånd.

De to brødrene John og Harry Mariani overtok det amerikanske vinimportselskapet Banfi etter sin far som utvandret fra Italia på begynnelsen av 1900-tallet. Sammen med ønologen Enzio Rivella, grublet de på hvordan de skulle få italiensk vin inn på verdensmarkedet i en tid da landets anerkjennelse som vinproduserende nasjon var på hell. De lette etter muligheter for å lage vin på et sted der de kunne kombinere italienske tradisjoner og moderne teknologi. I 1976 fant de området som skulle danne grunnlaget for et av Italias største vin-eventyr. På den 2830 hektar store eiendommen i Montalcino produserer Castello Banfi årlig 10 millioner flasker, og eksporterer vin til over 50 land.

Med vinmarker også i Piemonte har selskapet blitt kjent som en dedikert og nyskapende produsent. I 11 år på rad er Banfi kåret til Italias ”Premier Vineyard Estate” på vinmessen VinItaly.
Selskapet er internasjonalt anerkjent for etisk og sosialt ansvar med ISO- og SA-sertifiseringer og er også verdensledende på kundetilfredshet. Både Wine Enthusiast og Wine & Spirits Magazine har tidligere kåret Banfi som ”winery of the year”. Banfi er i dag en av Italias største vinprodusenter

Castello Banfi har i stor grad gjort vinproduksjon til vitenskap. De har jobbet mye med kloning av druer for å sikre optimal kvalitet på vinen. Sangiovese er trolig den mest kjente vindruen i Toscana, og Banfi satser på hele tre forskjellige kloninger for å sikre seg mot dårlige årganger. Sør i Toscana finner vi varianten Sangiovese Grosso. Det er denne druen som gir oss den mest berømte vinen fra området - Brunello di Montalcino.


Cascina Desderi:

Ett lite stykke norsk vineventyr. Vinhus og hotell i Piemonte drevet av norske entusiastiske eiere. Produserer flotte typeriktige viner av Barbera druen. Eier og driver Trond Malmer vil presentere sine viner.
 

BJØRN ERIK SANDVAAG

lykkelig gift, far til 3 og en middelmådig golfer. Eier og driver Restauranthuset Gaffel & Karaffel i Stavanger. Huset ble åpnet i mai 2000, og feirer neste år 20 års jubileum. Fokus har alltid vært å tilby spennende mat og skape et eldorado for vinelskere. Han er også styreformann for Stavanger Vinfest som eies av byens 12 beste spisesteder. Han har tidligere jobbet i Walt Disney World, og et 10 talls restauranter før han startet for seg selv.

wine-427524 1920saint-tropez-3675035 1920italy-1888734 1920frescobaldi-85893 1280

Bli med på et eksklusivt vincruise med SeaDream!

UTVID REISEN:

det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset. 
Vi har gode fly og hotellavtaler over hele verden.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et ​uforpliktende reiseforslag!

OPPGRADER LUGAR:

Inkludert i prisen:

• Utvendig lugar
• Gourmet mat og drikke,
• Åpen bar
• Roomservice, minibar
• Vannsportsaktiviteter og all tips til personalet.
* Ved min. 12 påmeldte deltar Bjørn Erik på turen. Han vil i samarbeid med Carica invitere til vinsmakinger for gruppen før avreise hvor det ikke er umulig at importørene kommer for å presentere seg, slik at dere kan få en herlig innføring og litt basis kunnskap før avreise, samt blitt litt kjent med hverandre. Bjørn Erik avholder gjerne vinsmakinger ombord og på destinasjonene.

Tillegg:

Fly, og evt. hotell i forkant/etterkant av seilingen, som
vi vil komme med ett tilbud på når flyrutene blir
tilgjengelige for booking rundt aug. 2019


Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. Eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

SeaDream20
SeaDream%20logo

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club seiler i Karibien og Middelhavet og tilbyr sine 112 gjester en 5-stjernes opplevelse fra ombordstigning til landgang. Som gjest blir du tatt hånd om av et mannskap på 95 som sørger for personlig service, gourmetbespisning i uformelle omgivelser. La det ikke bli med drømmen. “It’s yachting, not cruising”. Skipet egner seg også meget godt til charter for de som ønsker å ha en unik opplevelse sammen med forretningsforbindelse og kunder eller familie.
SeaDream Yacht Club er for de som fortrekker de mer intime skipene. SeaDream er drømmen om den perfekte ferien, preget av uformell perfeksjonisme. Som de selv sier så er ikke dette ”cruising” det er ”yachting”. SeaDream I og II tar kun 112 gjester og ligger i ultra luksus klassen.

Her får dere personlig service, fleksibiliteten og kvalitet i høyeste grad. Dette er et produkt både for den aktive og de som vil slappe av i uformelle luksuriøse omgivelser. Tenk deg å ligge på de balinesiske drømmesengene på toppdekket å lese en god bok. Det finnes ikke noe bedre måte å tilbringe ferien på.

Her er det all inclusive med åpen bar. Det er vin til lunsjen og hver kveld blir du servert gourmet måltid med vin til. Vinkjelleren består av over 3000 viner. Siste årene har de vunnet flere anerkjente priser og utmerkelser innen reiselivsbransjen for sitt unike produktet.

Standard suiten er på 18m2 med baderom av marmor og massasjedusj. Badekåpe og tøfler ligger klar til eget bruk. Du har egen sittegruppe, TV med flatskjerm, DVD spiller, CD spiller, PC uttak, personlig brevpapir og en velfylt minibar.

Her kan dere bli med kokken på innkjøp på de lokale markedet eller ta en sykkeltur. Om bord har dere tilgang til bl.a. vannski, off-road sykler, kajakk, seilbåter og vindsurfing, De kan også tilby et fantastisk SPA om bord. De seiler i middelhavet om sommeren og i Karibia og Sør Amerika om vinteren. Er det firma eller et selskap som skal på tur så er det fult mulig å chartre hele yachten.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Oasis%20of%20the%20seas_1
Anbefalt
Opplev Karibien om bord et av verdens største cruiseskip: Oasis of the Seas!
Nyt tilværelsen om bord et skip med et utrolig utvalg av aktiviteter for alle aldre, en rekke spisesteder og andre serveringssteder, mens du...
Fra kr. 7.830 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person
Oasis_toppdekk
Barnevennlig
Restplasser: Spar over 10.000 kr!
Restplasser: Vi har fått for hånden to balkong lugarer til fantastiske priser på en seiling i Middelhavet 7 juli ut fra Barcelona - Spar over...