Cruise i Middelhavet med Norwegian Epic juni 2019

takeoff
AVREISESTED
Norge
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
23.06.2019-30.06.2019
Fra kr. 13.800,-pr person

 

Norwegian Cruise Line sitt skip; Norwegian Epic, seiler sommersesongen 2019 ut i fra Barcelona, og tar deg med på en innholdsrik seiling innom blant annet Napoli, Roma, Cannes og Palma!

Norwegian Epic er et perfekt skip å ta med familien på. Ombord finnes det et stort aktivitetstilbud for alle aldre, opptil 20 ulike spisesteder, bowlingbaner, klatrevegg og en rekke svømmebasseng.

Norwegian Cruise Line (NCL) har nå også innført "Premium All Inclusive", som innebærer at det er inkludert drikkepakke (både for barn og voksne) og alle tipser og skatter i prisen.

NCL lever også etter sitt "Feel Free" konsept, som gjør at du har store valgmuligheter. Her trenger du for eksempel ikke å tenke på ulike bordsettinger. Her kan du spise hvor du vil, når du vil.

Kort sagt, er NCL et perfekt utgangspunkt for en minnerik sensommer cruise i Middelhavet!

 

Hos NCL får du alltid inkludert:
- Premium Drikkepakke
- Service Charge / Tips
- Free Wi Fi (60 min per person)
- 1 liter vann per person per dag
- Speciality coffee til alle måltider

 
 

SEILINGSRUTE

Reiserute:


Dag 1: Barcelona
Dag 2: Til Sjøs
Dag 3: Napoli
Dag 4: Roma (Civitavecchia)
Dag 5: Livorno
Dag 6: Cannes
Dag 7: Palma (Mallorca)
Dag 8: Barcelona
IMGP6275

May Britt Baardsen Rygh

Noen av høydepunktene du får oppleve på cruiset:
barcelona sagradafamilia1

Barcelona


syracuse - sicilia

Napoli


roma2(1)

Roma


mallorca

Palma, Mallorca

UTVID REISEN:

Ønsker du å utvide ferien med noen dager i Barcelona før og/eller i etterkant av cruiset? Send oss en forespørsel, så vil vi kontakte deg med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Innvendig lugar: Fra kr. 13.809 per person
Balkonglugar: Fra kr. 18.352

Pris for 1 person i singel lugar
Innvendig /studio lugarer Kr. 16 270,-


Prisene inkluderer:

Alle måltider
Underholdning
Det meste av aktiviteter
Havneavgifter
Tips til personalet
Drikkepakke


Det som kommer i tillegg er:

Utflukter
Spesial restauranter
Forsikringer
Fly
Transport
Eventuelt hotellovernatting
Vi tar forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Norwegian Epic

Norwegian%20Epic_1
Escape_bar
NCL%20logo

Norwegian Cruise Line

er blant de aller største cruiseleverandørene på markedet med 16 skip i flåten og som holding-selskap også eier av rederiene Regent Seven Seas Cruises og Oceania Cruises.

NCL opererer med begrepet "Feel Free" som fremhever fleksibilitet i forhold til å spise når du vil, hvor man vil, med hvem man vil - her gjelder ingen spesielle kleskoder, og det er som regel god plass på restaurantene ombord.

God mat, familievennligse cruiseskip, gode priser og populære seilingsruter. Fra april 2017 er også drikkepakke og tips inkludert i cruiseprisen. 

Norwegian Cruise Line har totalt 13 skip og av disse går 3 i fast rute på Hawaii.

I 2000 introduserte rederiet det som det kaller Freestyle Cruising. Dette betyr flere valgmuligheter for den reisende.: Der kan velge mellom flere restauranter, spiser med hvem dere vil og når dere vil. Den ene dagen kan dere spiser italiensk, den neste i et av skipets steakhouses, og hvorfor ikke prøve shusi? Stemningen er uansett uformell og avslappet.

Skipene har et høyt servicenivå med 1 besetningsmedlem pr lugar. De nyeste skipene er flotte og fargerike med markedets flotteste lugarer, og dere kan også velge en Garden villa. Denne er på over 300 m2 og har egen hage, svømmebasseng, boblebad, stue og 3 separate soverom med eget bad.

Skipene tar fra 1000 til 4000 passasjerer, og seiler i Middelhavet, Baltiske land, Hawaii, Karibia, Bermuda, Alaska, Sør Amerika og Panamakanalen. Rederiet satser sterkt på barnefamilier og har derfor meget gunstige priser for barn.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Az_basseng1
Tilbud
Fantastiske priser med luksuriøse Azamara - Inkl. fly fra Oslo
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 12.990 per person
Seaside_9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Opptil 30 % rabatt på cruise!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise kan du nå få opptil 30% rabatt på et...
Fra kun kr. 5829 per person
ss7073
Anbefalt
11 dagers seiling med luksuriøse Silversea i Middelhavet
Reis med fantastiske Silver Shadow ut fra Barcelona, og vestover i Middelhavet. I løpet av 11 dager om bord Silversea; kan du nyte noe av det...
Fra kr. 44.300 per person