Cruise med Costa Cruises i Middelhavet sommeren 2018

takeoff
AVREISESTED
destination
REISEMÅL
calendar2
DATO
06.09.2017-06.09.2017
Fra NOK 12.900 pr pers

Cosa Cruises tilbyr cruisepakker over hele Middelhavet sommeren 2018


Vestlige eller østlige Middelhavet - velg selv!

Fra sommersesongen 2018 er drikkepakke og tips også inkludert når du velger lugar i Comfort Class som vi anbefaler - da får du mest for pengene!

Cruisepakker er cruise i lugarkategori etter eget ønske inkl flyreise t/r - bestiller du hele pakken gjennom oss får du også transport mellom flyplassen og cruisehavna inkl!

SEILINGSRUTE

Eks på seilingsruter i Middelhavet sommeren 2018 med Costa Cruises:

VESTLIGE MIDDELHAVET

Barcelona - Palma de Mallorca - Cagliari - Roma (Civitavecchia) - Savona - Marseilles - Barcelona

ØSTLIGE MIDDELHAVET

Venezia - Bari - Korfu - Santorini - Mykonos - Dubrovnik - Venezia
imgp6253

Gry Wickholm

Cruise med Costa Cruises i Middelhavet sommeren 2018


Costa Cruises er blant de aller største cruiseselskapene i Europa og på Middelhavet. Selskapet har base i Italia og seiler under italiensk flagg. Skipet stiller med inntil 10 cruiseskip i Middelhavet neste sommer, alle har sine særpreg holder god standard med alle de fasiliteter som et cruiseskip skal ha. Dette er cruise som passer for de fleste - familier med barn, voksne par, single, pensjonister, grupper osv. Italiensk mat, suveren underholdning, fine og romslige lugarer, flere bassengområder, boblebad, fitness-senter, spa-tilbud, barne- og ungdomsklubb, kasino, wifi m.m. 

Nytt fra sommeren 2018 er at wifi er inkludert i prisen - det samme er drikkepakke og tips (fra Comfort Class - som er den klassen de fleste vil ha og som vi anbefaler). For best cruiseopplevelse anbefaler vi å bo i balkonglugar eller høyere lugar-/suitekategori. Det er havner / byer som har mange spennende severdigheter og kulturskatter - disse kan du enten oppleve ved å melde deg på én av de mange gruppeturene som arrangeres av rederiet - eller utforske havnene selv. Det er opp til deg. 

Vi tilbyr cruisepakke med fly - bestiller du hele pakken gjennom oss får du også transport mellom flyplassen og cruisehavna inkl i prisen. I tillegg er du dekket av pakkereiseloven, det er vi som er ansvarlig for hele reisen og for at du når cruiset f eks i tilfelle flyforsinkelser eller kanselleringer. Dessuten slipper du bryet med å måtte gjøre alt selv - vi vet hva som passer best for deg!

 

Cruise med Costa Cruises i Middelhavet sommeren 2018

UTVID REISEN:

OPPGRADER LUGAR:

Du kan velge mellom en rekke lugar- og suite-kategorier ombord:


 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Costa Deliziosa

deliziosa 2

Costa Cruises

Costa Cruises er et italiensk rederi i standard-klassen og har den største cruiseflåten i Middelhavet. Flest cruise har de i Middelhavet men de tilbyr også cruise i karibien, midt-østen, indiske hav, sør-amerika, asia m.fl
 
Costa har  mer enn 60 års erfaring og med er dette en seriøs cruiseaktør som er kjent for fine cruiseskip, svært konkurransedyktige priser, italiensk mat, livlig underholdning ombord m.m og passer spesielt godt for den prisbevisste, familier med barn, single, unge par og deg som kanskje har lyst å prøve ut om cruise er noe for deg.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

rci brandwow labadee kids canonball hero
Tilbud
Sommerkampanjer med Royal Caribbean!
Royal Caribbean tilbyr sommeren 2018 flotte kampanjer for deg som ønsker å dra på cruise til Karibien!
Fra kr. 5.635 per person
divina3
Tilbud
Last minute sale med MSC Cruises i sommer - Spar opptil 4000 pr. lugar!
I perioden 5/6 – 10/8 2018 tilbyr MSC Cruises en rabatt på opptil 4000 kr. lugar på utvalgte cruise i Middelhavet sommeren 2018!
Fra kr. 8.749 per person
roald amundsen1
Tilbud
Kampanje: Spar opptil 5000 kr. på seilinger rundt Svalbard med Hurtigruten
På en ekspedisjonsreise med Hurtigruten kan du realisere både store og små drømmer. Reis inn i ubrørt villmark, eller bare nyt følelsen av å prøve...
Fra kr. 22.595 per person