Cruise rundt Galapagosøyene

takeoff
AVREISESTED
Baltra (Galapagosøyene)
destination
REISEMÅL
San Cristobal (Galapagosøyene)
calendar2
DATO
15.06.2018-31.12.2019
Fra NOK 59.950 pr pers
En unik naturopplevelse - et fantastisk dyreliv!
Galapagosøyene består av 18 øyer langs ekvator og ligger øst i Stillehavet utenfor Ecuador. Øygruppen er beskyttet som nasjonalpark og oppført på UNESCO's verdensarvliste. Kun et begrenset ant. turister tillates om gangen.OPPLEV GALAPAGOSØYENE MED "SILVER GALAPAGOS"

Et luksuscruise der alt ombord er inkludert (all-inclusive cruise), til tross for mindre skip så disponerer du din egen romslige suite, den er luksuriøst utstyrt, maten ombord holder gourmet-standard, servicen er upåklagelig, skipet har egne zodiac-båter for ilandstigning for å utforske det unike dyrelivet og den spektakulære naturen.

Vi kan garantere at du ikke kan oppleve et cruise totalt sett på en flottere måte enn med "Silver Galapagos"!

INKLUDERT I CRUISEPRISEN:
  • Fly t/r Galapagosøyene fra fastlandet (Ecuador)
  • hotell
  • 7 netters cruise i luksuriøs suite
  • alle måltider - vi snakker om gourmetmat
  • de fleste aktiviteter
  • all-inclusive
  • utflukter i Zodiac-båt for å utforske øyene og dyrelivet der

 

SEILINGSRUTE


 

Cruise rundt Galapagosøyene

OPPLEV DE FANTASTISKE GALAPAGOSØYENE  -SE OGSÅ DENNE FLOTTE KORTFILMEN OM GALAPAGOSØYENE: 

Cruise rundt Galapagosøyene

UTVID REISEN:

Det er fullt mulig å utvide reisen med f eks ekstra dager i Quito, Ecuador. Eller kanskje du vil besøke Macchu Picchu i Peru? Eller se andre fantastiske steder i Sør-Amerika? Kanskje et cruise i karibien etterpå?

Hør med oss - det finnes mange muligheter!

Vi ordner oss med business-class på fly oversjøisk for mest komfortabel reise - sjekk med oss hva det koster. Det er ikke sikkert det er så dyrt som du tror!

OPPGRADER LUGAR:

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Silver Galapagos

silver galapagos 1

Silversea

Mens de fleste cruiseskip blir stadig større og større, er det noe unikt tilfredsstillende med Silversea`s luksuriøsesmå skip cruise. Intimitet. Den tett sammensveiset fellesskap. Spenningen av å utforske bortgjemte, sjelden setthavner hvor sant eventyr ligger. Det er derfor Silversea Cruises fortsetter å seile mot de trendene med intime skipsom tilbyr ikke bare et rikt rikelig og svært personlig ombord erfaring, men også en meningsfull og livs berikendereiseopplevelse for sine gjester.

Sammen med landemerke destinasjoner, Silversea luksus cruiseskip anløper uthavner utilgjengelige for større skip. Og de kan forankre midt i hjertet av en by mens mega-skip må ankre opp utenfor kysten. Hvilket betyr mindreanbud og mer tid for Silversea gjester å gå på oppdagelsesferd.

Silversea cruises har oppfylt sine målsetting om å tilby det beste innen ultra luksus cruise. 
At verdens lendende reiselivsblader kåret rederiet til verdens beste for små skip er et bevis på dette.

Cruisene er ”all inlusive” produkter som holder 6 stjernes standard.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person