Dra på cruise ut fra New York med MSC Cruises - Inkl. fly fra Ålesund!

takeoff
AVREISESTED
Ålesund
destination
REISEMÅL
New York
calendar2
DATO
27.10.2019-12.11.2019
Fra kr. 21.990 per person
MSC Cruises tilbyr i oktober 2019 en fantastiske seiling ut fra New York, og ned til Karibien! Inkl. i prisen er fly tur/retur fra Ålesund, hotell i New York og Miami, og 13 netters cruise med drikkepakke!

Du vil seile med MSC Meraviglia, et nydelig skip med en rekke fasiliteter! Svømmebasseng, SPA-avdeling, en rekke restauranter og barer, treningssenter med mer! 

SEILINGSRUTE

Se presentasjon av seilingsruten lengre nede på siden. 
IMGP6270

Hilde Tou

 


Du starter ferien med fly fra Ålesund til New York, hvor det er en hotellovernatting sentralt på Manhatten inkludert i prisen.
I gangavstand fra hotellet når du Central Park og Broadway; så alt ligger til rette for å ha en herlig dag i New York!

Dagen etterpå går du om bord cruiset på Manhatten Cruise Terminal, og nyter den spektakulære utseilingen fra New York!

Om bord MSC Meraviglia, kan du kose deg med skipets store tilbud av aktiviteter! Det er også Easy Drikkepakke inkludert; så du har ubegrenset med drikke opp til €6 - som f.eks. husets vin og fatøl, og utvalgte drinker og cocktails.

I løpet av det 13 netter lange cruiset, får du oppleve en rekke perler i Karibien, som f.eks. St. Maarten, Barbados, Curaçao og Aruba!

 

Cruiset avsluttes i Miami, hvor det er to netter på hotell inkludert i prisen, før du flyr hjemover!

 

 

arubaaruba1


 

UTVID REISEN:

Inkludert i prisen er det en hotellovernatting i New York, og to netter i Miami, men det finnes gode muligheter for å utvide ferien med ytterligere dager.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Pris for fly tur/retur, 3 netter på hotell, 13 netters cruise, Easy Drikkepakke og tips inkludert: 

Innvendig lugar: Fra kr. 21.990 per person
Utvendig lugar: Fra kr. 24.890 per person
Balkong lugar: Fra kr. 28.590 per person

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

MSC Meraviglia

MERAVIGLIA1
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Az_basseng1
Tilbud
Fantastiske priser med luksuriøse Azamara - Inkl. fly fra Oslo
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 12.990 per person
Seaside_9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Opptil 30 % rabatt på cruise!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise kan du nå få opptil 30% rabatt på et...
Fra kun kr. 5829 per person
ss7073
Anbefalt
11 dagers seiling med luksuriøse Silversea i Middelhavet
Reis med fantastiske Silver Shadow ut fra Barcelona, og vestover i Middelhavet. I løpet av 11 dager om bord Silversea; kan du nyte noe av det...
Fra kr. 44.300 per person