Dra på cruise ut fra New York med MSC Cruises - Inkl. fly fra Ålesund!

takeoff
AVREISESTED
Ålesund
destination
REISEMÅL
New York
calendar2
DATO
27.10.2019-12.11.2019
Fra kr. 21.990 per person
MSC Cruises tilbyr i oktober 2019 en fantastiske seiling ut fra New York, og ned til Karibien! Inkl. i prisen er fly tur/retur fra Ålesund, hotell i New York og Miami, og 13 netters cruise med drikkepakke!

Du vil seile med MSC Meraviglia, et nydelig skip med en rekke fasiliteter! Svømmebasseng, SPA-avdeling, en rekke restauranter og barer, treningssenter med mer! 

SEILINGSRUTE

Se presentasjon av seilingsruten lengre nede på siden. 
IMGP6270

Hilde Tou

 


Du starter ferien med fly fra Ålesund til New York, hvor det er en hotellovernatting sentralt på Manhatten inkludert i prisen.
I gangavstand fra hotellet når du Central Park og Broadway; så alt ligger til rette for å ha en herlig dag i New York!

Dagen etterpå går du om bord cruiset på Manhatten Cruise Terminal, og nyter den spektakulære utseilingen fra New York!

Om bord MSC Meraviglia, kan du kose deg med skipets store tilbud av aktiviteter! Det er også Easy Drikkepakke inkludert; så du har ubegrenset med drikke opp til €6 - som f.eks. husets vin og fatøl, og utvalgte drinker og cocktails.

I løpet av det 13 netter lange cruiset, får du oppleve en rekke perler i Karibien, som f.eks. St. Maarten, Barbados, Curaçao og Aruba!

 

Cruiset avsluttes i Miami, hvor det er to netter på hotell inkludert i prisen, før du flyr hjemover!

 

 

arubaaruba1


 

Dra på cruise ut fra New York med MSC Cruises - Inkl. fly fra Ålesund!

UTVID REISEN:

Inkludert i prisen er det en hotellovernatting i New York, og to netter i Miami, men det finnes gode muligheter for å utvide ferien med ytterligere dager.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Pris for fly tur/retur, 3 netter på hotell, 13 netters cruise, Easy Drikkepakke og tips inkludert: 

Innvendig lugar: Fra kr. 21.990 per person
Utvendig lugar: Fra kr. 24.890 per person
Balkong lugar: Fra kr. 28.590 per person

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia byr på en kombinasjon av nyeste teknologi og kjærlighet til havet, sofistikert design og fremragende komfort – en miks som vil overvelde passasjerene. MSC Meraviglia vil være i stand til å legge til i hvilken som helst cruisehavn, noe som gir deg store valgmuligheter og mange forskjellige destinasjoner å velge mellom. 

Med Meraviglias nye planløsning, kjennetegnet av store åpne områder både innen- og utendørs, blir cruiset perfekt uansett tid på året. De eksklusive MSC Yacht Club-områdene kommer til å bli flere og større. Taket på promenadedekket kommer til å bli dekket av en stor 480 kvadratmeters LED-skjerm – en digital himmel som viser vakre utsikter, forskjellige eventer, soloppganger, solnedganger eller den stjerneklare nattehimmelen. Også arealene til underholdning har blitt større: her finner du en fornøyelsespark og en vannpark, store panoramavinduer og to promenadedekk under tak.


Fakta om MSC Meraviglia

Tonnasje: 171 589
Antall Passasjerer: 5 714
Mannskap: 1 536
Antall lugarer: 2 244
MERAVIGLIA1
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruise en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise masse god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øyen har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Oasis%20of%20the%20seas_1
Anbefalt
Opplev Karibien om bord et av verdens største cruiseskip: Oasis of the Seas!
Nyt tilværelsen om bord et skip med et utrolig utvalg av aktiviteter for alle aldre, en rekke spisesteder og andre serveringssteder, mens du...
Fra kr. 7.830 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person
Oasis_toppdekk
Barnevennlig
Restplasser: Spar over 10.000 kr!
Restplasser: Vi har fått for hånden to balkong lugarer til fantastiske priser på en seiling i Middelhavet 7 juli ut fra Barcelona - Spar over...