Dubai - Barcelona med Nautica

takeoff
AVREISESTED
Dubai
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
27.04.2019-18.05.2019
Fra NOK 31.428 pr pers
Velkommen ombord på NAUTICA


NAUTICA ble bygget i 1998 og renovert sist i 2014. Skipet tar kun 684 passasjerer og tilhører R-klassen/Regatta-klassen. Et skip som klassifiseres i det øvre premium-sjiktet, passer for voksne par 40+
 

INKLUDERT I CRUISEPRISEN:


-21 dagers luksuscruise i valgt lugarkategori
-Alle måltider, de fleste holder gourmetstandard
-KAMPANJEvelg mellom 1 av følgende GRATIS:
   -gratis drikkepakke
   -8 utflukter
   -USD 800 i ombordkreditt/lommepenger

-Gratis wifi/internett
-De fleste aktiviteter
-Underholdning
-Skatter & avgifter

Kommer i tillegg - ikke inkl (*obligatorisk):

-*tips ca USD 15 pr pers pr døgn
-flyreisen t/r Dubai/Barcelona
-transfer/transport flyplass - cruiseterminal t/r
-drikkepakke/utflukter hvis ikke valgt i OLife Choice
-spa-behandlinger ombord
-reiseforsikring
-kasino, shopping...

SEILINGSRUTE


Dubai - Barcelona med Nautica

Et fantastisk cruise - eksotiske Dubai, Rødehavet & Suezkanalen, Israel og spennende havner i Middelhavet!

PÅ DETTE CRUISET FÅR DU SE FØLGENDE HAVNER OG BYER:


DUBAI, FORENTE ARABISKE EMIRATER


MUSCAT, OMAN


SALALAH, OMAN


AQABA, JORDAN


LUXOR, EGYPT


SUEZKANALEN, EGYPT


JERUSALEM (HAIFA), ISRAEL


LIMASSOL, KYPROS (HELLAS)


RHODOS, HELLAS


VALLETTA, MALTA


TRAPANI (SICILIA), ITALIA


BARCELONA, SPANIA

Dubai - Barcelona med Nautica

UTVID REISEN:

Det er fullt mulig å utvide med ekstra netter på hotell i Dubai og/eller i Barcelona før/etter cruiset.

Vi ordner med flyreisen om ønskelig - fly kan bestilles fra ca 11-12 mnd før avreise.

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere lugar- og suitekategorier ombord. Ta kontakt for pris- og produktinformasjon så sjekker vi hva som er ledig.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Nautica_1

nautica 1
oceania 6

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person