Familiecruise: Oasis of the Seas sommeren 2019 i Middelhavet!

AVREISESTED
Barcelona
REISEMÅL
Barcelona
DATO
23.06.2019-30.06.2019
2 voksne + 2 barn: Fra kr. 48.600 totalt
Oasis of the Seas var et nyskapende gigantskip da det ble introdusert som verdens største cruiseskip i 2009. Design, utforming, aktivitetstilbud både for store og små, central park med ekte trær og planter, zip line, promenadegate m.m. – dette skipet har vært en ubetinget suksess de 9 årene skipet har seilt i Karibien.

En gigant av et cruiseskip, aktivitetstilbud og underholdning tilrettelagt for både store og små – dette er en once in a liftetime opplevelse for alle, to be continued for deg som blir bitt av cruisebasillen.

Bare forbigått av Harmony of the Seas (2016) og årets nyhet Symphony of the Seas (2018) – sistnevnte seiler som sagt i Middelhavet sommeren 2018.

Fikk du ikke med deg Harmony i 2016 eller får anledning til å seile med nye Symphony i sommer? Da har du sjansen i 2019 – Oasis starter sine seilinger fra Barcelona 5.mai 2019 og skal seile 7 dagers cruise frem til 15.sept. 2019.

Bestill nå og sikre deg de billigste og beste lugarene! Ta med barn og barnebarn, kjæresten eller vennene dine og bli med du også!

SEILINGSRUTE

Seilingsrute sommeren 2018: Ukentlige avganger

Dag 1: Barcelona
Dag 2: Palma de Mallorca
Dag 3: Marseille
Dag 4: La Spezia (Firenze/Pisa)
Dag 5: Civitavecchia (Roma)
Dag 6: Napoli
Dag 7: Til sjøs
Dag 8: Barcelona

Gry Wickholm

Om Oasis of the Seas:


Oasis of the Seas® er det første skipet i Oasis-klassen og ett av verdens største cruiseskip. Skipet startet sine seilinger i desember 2009 og er verdens største cruiseskip. Skipet byr på syv bydeler med i alt syv temaområder som har fasiliteter og aktiviteter du aldri har sett på de syv hav. Noen av våre nyheter er Central Park®, Boardwalk®, Aquatheater og den første karusellen som finnes til havs!

 

Høydepunkter ombord:


skjermbilde 2018-03-02 kl  14 32 04

Zip Line


Zip Line på niende dekk over Boardwark, og den er 25 meter lang. Her er det bare å holde seg fast og nyte den fantastiske utsikten. 

skjermbilde 2018-03-02 kl  14 32 09

Central Park


I sentrum av skipet finner man Central Park® - her er det skapt et ekte utendørs miljø med åpne plasser, frodige tropiske områder, stille gangveier, uteservering, butikker, kunstgalleri, konserter og gateunderholdning.

skjermbilde 2018-03-02 kl  14 32 15

H2O zone℠


H2O Zone er en stor vannlekeplass for barna med sprutende geysirer, fossefall, vannpistoler, morsomme figurer, plaskebasseng og mye mer. Barna vil garantert kose seg her og mange av dem tilbringer nesten hele dagen i dette området.

skjermbilde 2018-03-02 kl  14 32 21
Cats

Andrew Lloyd Webbers musikal Cats baserer seg på imponerende sang- og dansenummer som presenterer de forskjellige kattene fra T.S. Eliots bok.
 

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:barcelona sagradafamilia1

Barcelona


palma de mallorca1

Palma de Mallorca


marseilles2

Marseille


civitavecchiarome

Roma

Familiecruise: Oasis of the Seas sommeren 2019 i Middelhavet!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å utvide oppholdet med et par dager i Barcelona før og/eller etter cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Priseksempel med avreise 23 juni 2019:


Pris for to voksne og to barn i lugar med Ocean View: Fra kr. 48.600 totalt.

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. skrivefeil.

Inkludert i prisen:
- Alle måltider
- Tips til personalet
- Underholdning
- Det meste av aktiviteter
- WiFi

Det som kommer i tillegg:
- Utflukter
- Fly
- Hotell
- Transport
- Drikkepakker
- Spesial restauranter
 

Reisen inkluderer

Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Oasis of the Seas

Oasis of the seas er det første skipet i Oasis-klassen. Cruiseskipet byr på en rekke  aktiviteter for alle aldere. Enten det er en ZipLine på 25 meter, egen H2O Zone med vannlekeplass for barna eller musikalen Cats finner du lett noe som interesserer. Skipet har også en Central Park hvor de har skapt et utendørs miljø hvor du kan nyte varmen frodige tropiske områder, stille gangeveier eller konserter.

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Tilbud
Ukens beste priser på cruise over hele verden med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 17.955 per person
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Middelhavet/Karibien med Celebrity Cruises
Se utvalgte seilinger fra Celebrity i Middelhavet/Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 8183 per person
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person