Fantastiske priser på transatlantisk cruise med Queen Mary 2

takeoff
AVREISESTED
Southampton
destination
REISEMÅL
New York
calendar2
DATO
01.01.0001-01.01.0001
Fra kr. 21.670 per person
Akkurat nå tilbyr Cunard fantastiske priser på transatlantiske seilinger med Queen Mary 2 i Princess og Queens Grill suiter! 

Bestiller du innen 30. september, får du Princess suite fra kun kr. 21.670,-!

SEILINGSRUTE

IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

Velg mellom følgende avganger:

 

April 2019:

14 – 21 april 2019 Southampton – New York
21 – 28 april New York - Southampton
28 april – 5 mai 2019 Southampton – New York
 

Mai 2019:

5 – 12 mai 2019 New York - Southampton
17 – 24 mai Southampton – New York
24 – 31 mai 2019 New York - Southampton
31 mai – 7 juni 2019 Southampton – New York


 

UTVID REISEN:

Ønsker du å utvide ferien med noen dager i London og/eller New York?


Send oss en forespørsel med dine ønsker, så sender vi deg et uforpliktende reiseforslag med cruise, hotell og fly.

OPPGRADER LUGAR:

I denne kampanjen kan du velge mellom Princess og Queens Grill suiter:


Princess suite fra kr. 21.670 per person
Queens Grill suite fra kr. 27.800 per person

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.
 

Reisen inkluderer

Queen Mary 2

"Queen Mary 2" gjennomgikk en grundig renovering på forsommeren i 2016 og fremstår idag som et klassisk, luksuriøst cruiseskip med moderne, elegant interiør i alle lugar- og suitekategorier. Stilen er typisk Cunard, britisk maritim eleganse, de tradisjonelle møter det moderne men i gjennomført stil til glede for fansen og nye reisende.

Skipet er bygget som "oceanliner" og glir majestetisk gjennom alt slags vær på sin faste rute mellom Southampton og New York om sommeren og høsten. Januar - april seiler hun jorden rundt med entusiastiske passasjerer ombord.
CUNARD_QM2_DECK3
3-skip4
4hK69omX

Cunard

Cunard - klassisk luksus i særklasse!


Cunard sin historie går helt tilbake til 1840 da Sir Samuel Cunard brukte sjøveien over Atlanteren for å levere post før fly & internett kom på banen.  Ruten består og idag er det skipet "Queen Mary 2" som seiler fast mellom Southampton og New York - en av verdens eldste trafikkruter på havet. 

Flåten består pr idag av 3 luksuriøse skip - alle tre med dronning-titler:
  • Queen Elizabeth
  • Queen Mary 2
  • Queen Victoria

Skipene har varierte seilingsruter, alle 3 seiler jorden rundt (verdenscruise) de første månedene i kalenderåret (ca 120 dager/4 mnd), så spres de til å seile i Middelhavet, Atlanteren, karibien med sør-Amerika osv. 

Cunard kjennetegnes med sine majestetiske cruiseskip som er bygget i oceanliner-stil, såkalt havkryssere. De er konstruert for å tåle røff sjø samtidig som de har en elegang innredning ombord som gjør dette til en klasse for seg i cruisesammenheng. Ombord finner du britisk eleganse på sitt beste, nostalgisk luksus, moderne fasiliteter, høy standard på det meste inkl førsteklasses måltider, personlig service, flotte lugarer og suiter - i det hele tatt en av de beste på luksus innen cruisebransjen!

Atmosfæren ombord er avslappet og uformell - de fleste vil finne seg til rette ombord på disse vakre dronningskipene. I løpet av et cruise er det som regel lagt opp til 2 formelle aftener der man kler seg opp i dress/smoking og damene i sine fineste kjoler. Kelnere i sort og hvite hansker som gjør stas på sine passasjerer med fantastisk mat og service. Etterpå er det ball og man kan feste til langt på natt til levende musikk og en magisk stemning du bare ser på film! Er ikke dette for noe for deg så finnes det andre restauranter ombord der du kan gå kledd vanlig og du har selvfølgelig tilgang til annen underholdning og fasiliteter.

Et cruise med Cunard passer best for voksne par eller for deg som har reist på cruise noen ganger og gjerne ønsker det lille ekstra.

Det ultimate cruise med Cunard er verdenscruise som går fra januar til mai hvert år. Vi kommer til å legge ut både hele verdenscruise og del-cruise som du kan bli med på. Følg med på våre nettsider!

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Az_basseng1
Tilbud
Fantastiske priser med luksuriøse Azamara - Inkl. fly fra Oslo
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 12.990 per person
Seaside_9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Opptil 30 % rabatt på cruise!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise kan du nå få opptil 30% rabatt på et...
Fra kun kr. 5829 per person
ss7073
Anbefalt
11 dagers seiling med luksuriøse Silversea i Middelhavet
Reis med fantastiske Silver Shadow ut fra Barcelona, og vestover i Middelhavet. I løpet av 11 dager om bord Silversea; kan du nyte noe av det...
Fra kr. 44.300 per person