Feir jul ombord Voyager of the Seas i Sør-Øst Asia!

takeoff
AVREISESTED
Singapore
destination
REISEMÅL
Sør-Øst Asia
calendar2
DATO
24.12.2018-01.01.2019
Fra kr. 19.995 pr pers
Opplev eksotiske havner i sør-øst Asia
Velkommen ombord på Voyager of the seas!

Et herlig cruiseskip med alt hva man kan drømme om av fasiliteter, aktiviteter, mattilbud, utflukter m.m.

Nyt cruiset i din egen balkonglugar - se den fantastiske naturen og skjærgården som denne delen av sør-øst Asia har å by på!En fantastisk spennende kultur - helt annerledes enn her hjemme! Se nye steder, møt nye mennesker, prøv nye matretter og smaker, få nye inntrykk - kom hjem inspirert, glad og med ny erfaring i livet!

 

SEILINGSRUTE


Eks avgang 22.03.18 - seilingsrute:

Dag 1 - Singapore
Dag 2 - Kuala Lumpur, Malaysia
Dag 3 - Phuket, Thailand
Dag 4 - Phuket, Thailand
Dag 5 - Penang, Malaysia
Dag 6 - Langkawi, Malaysia
Dag 7 - Cruisedag
Dag 8 - Singapore

Feir jul ombord Voyager of the Seas i Sør-Øst Asia!

SINGAPORE - THAILAND - MALAYSIA


Se noen av de flotteste stedene i sør-øst Asia!

Bli med på dette eksotiske, flotte cruise i julen 2018!

Ombord på Voyager of the Seas vil du nyte din egen, flotte lugar. Variert og god mat - en del inspirert av sør-øst Asia, komfortable fasiliteter som basseng, boblebad, spa, treningssenter, klatrevegg, surfesimulator, underholdning hver kveld, utflukter.

Vi har satt sammen med pakke med cruise, fly t/r fra Norge (eks. Oslo - Singapore t/r) og 3 netter på hotell i Singapore etter cruiset.
 

I løpet av reisen besøker du blant annet:SINGAPORE


PHUKET, THAILAND


PENANG, MALAYSIA


LANGKAWI, MALAYSIA

Feir jul ombord Voyager of the Seas i Sør-Øst Asia!

UTVID REISEN:

Det er fullt mulig å utvide reisen med f eks ekstranetter på hotell før/etter cruiset, evt om du ønsker å reise videre og se mer av denne fantastiske delen av Asia. Kanskje du vil ha et nytt cruise etterpå?

Vi kan også ordne med business-class på fly for en mer komfortabel reise.

Vi har i dette tilbudet lagt opp til en fra-pris i rimeligste innvendig lugar for 2 pers, fly Oslo-Singapore t/r (spør om pris fra andre byer i Norge - det er ikke så stor prisforskjell) og 3 netter på hotell etter cruiset.

 

OPPGRADER LUGAR:

Du kan velge mellom en rekke lugarer og suiter i alle str og prisklasser - ta kontakt for den lugartypen som passer best for deg/dere.

Vi anbefaler utvendig lugar med balkong med sjøutsikt for best cruise-opplevelse.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Voyager of the Seas

voyager of the seas 1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person