Feir jul på cruise med MSC ut fra Cuba - Inkl. fly tur/retur!

takeoff
AVREISESTED
Havana, Cuba
destination
REISEMÅL
Havana, Cuba
calendar2
DATO
18.12.2018-25.12.2018
Fra kr. 19.849 per person
Ta med familien på et spennende julecruise fra Cuba og til det vestlige karibien – spennende havner både for store og små! En annerledes jul men garantert en jul dere aldri vil glemme. Ingen førjulsstress med julerengjøring eller matlaging – her kan alle slappe av og bruk tid sammen. Det er også mulig å utvide med ekstra dager i Havana før/etter cruiset om dere ønsker å oppleve mer av denne spennende byen eller Cuba – ta kontakt for prisinformasjon og alternativer.

Ombord på MSC Opera vil hele familien kose seg – her er nok å finne  på for barna – barneklubb, basseng, sklier, spill m.m. Og de voksne kan kose seg med god mat, spa, treningssenter, kasino m.m. for ikke å snakke om dagtid i land når man kan nyte late dager på stranda, snorkle eller bli med på spennende, eksotiske utflukter!

Bestiller du innen 15 mars, er drikkepakke og WiFi inkludert i prisen!

SEILINGSRUTE

18 desember: Havana, Cuba
19 desember: Havana, Cuba
20 desember: Til sjøs
21 desember: Belize
22 desember: Isla de Roatan, Honduras
23 desember: Costa Maya, Mexico
24 desember: Cozumel, Mexico
25 desember: Havana, Cuba
imgp6270

Hilde Tou

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:


Havana, CubaCozumel, Mexico


Costa Maya, Mexico


 

Feir jul på cruise med MSC ut fra Cuba - Inkl. fly tur/retur!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å forlenge oppholdet med noen dager på hotell i Cuba før og/eller etter cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Priser:


Cruise only fra NOK 7.749 pp
Pakke: cruise/fly/transfer fra NOK 19.849 pp
Fam. 2+2 cruise only fra NOK 18.300
Fam. 2+2 pakke cruise/fly/transfer fra NOK 66 698

 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person