Feir jul på cruise med MSC ut fra Cuba - Inkl. fly tur/retur!

takeoff
AVREISESTED
Havana, Cuba
destination
REISEMÅL
Havana, Cuba
calendar2
DATO
18.12.2018-25.12.2018
Fra kr. 19.849 per person
Ta med familien på et spennende julecruise fra Cuba og til det vestlige karibien – spennende havner både for store og små! En annerledes jul men garantert en jul dere aldri vil glemme. Ingen førjulsstress med julerengjøring eller matlaging – her kan alle slappe av og bruk tid sammen. Det er også mulig å utvide med ekstra dager i Havana før/etter cruiset om dere ønsker å oppleve mer av denne spennende byen eller Cuba – ta kontakt for prisinformasjon og alternativer.

Ombord på MSC Opera vil hele familien kose seg – her er nok å finne  på for barna – barneklubb, basseng, sklier, spill m.m. Og de voksne kan kose seg med god mat, spa, treningssenter, kasino m.m. for ikke å snakke om dagtid i land når man kan nyte late dager på stranda, snorkle eller bli med på spennende, eksotiske utflukter!

Bestiller du innen 15 mars, er drikkepakke og WiFi inkludert i prisen!

SEILINGSRUTE

18 desember: Havana, Cuba
19 desember: Havana, Cuba
20 desember: Til sjøs
21 desember: Belize
22 desember: Isla de Roatan, Honduras
23 desember: Costa Maya, Mexico
24 desember: Cozumel, Mexico
25 desember: Havana, Cuba
imgp6270

Hilde Tou

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:


Havana, CubaCozumel, Mexico


Costa Maya, Mexico


 

Feir jul på cruise med MSC ut fra Cuba - Inkl. fly tur/retur!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å forlenge oppholdet med noen dager på hotell i Cuba før og/eller etter cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Priser:


Cruise only fra NOK 7.749 pp
Pakke: cruise/fly/transfer fra NOK 19.849 pp
Fam. 2+2 cruise only fra NOK 18.300
Fam. 2+2 pakke cruise/fly/transfer fra NOK 66 698

 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person