Fra Barcelona til Roma med Oceania Marina

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Venezia
calendar2
DATO
03.05.2019-17.05.2019
Fra kr. 33.350 per person


Dra på et fantastisk cruise hvor maten står i fokus - Oceania har vunnet priser for beste mat blant cruiserederiene 15 år på rad!
Fra Barcelona tar skipet deg med på en seiling gjennom det Vestlige Middelhavet, og bort til Roma!

I løpet av cruiset vil du besøke blant annet Palma, Toulon, Monte Carlo, Cinque Terre og Ajaccio før du ender opp i Roma!

Dette luksuriøse cruiseskipet vil gi deg en komfortabel ferie spekket med avslappende fasiliteter ombord - og mat i gourmetklassen!


Dette luksuriøse cruiseskipet vil gi deg en komfortabel ferie spekket med avslappende fasiliteter ombord - og mat i gourmetklassen!

 

 

SEILINGSRUTE

 
imgp6270

Hilde Tou

Bli kjent med Oceania Marina:

 

 

På denne seilingen vil du få bli bedre kjent med disse havnene:Barcelona


Cinque Terre


Roma


Palma

 

Fra Barcelona til Roma med Oceania Marina

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager i Barcelona før cruiset og/eller noen dager i Roma etter cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Fra kr. 33.350 per person

Prisen inkluderer:Cruise med alle måltider
Underholdning
De fleste aktiviteter
Tips til service personale
Gratis WIFI
Øl og vin til lunsj og middag.
Gratis speisal kaffe
24 timers roomservice
USD 100,-  i lommepenger om bord
Havneavgifter 
 

Ved bestilling av Concierge lugar er følgende også inkludert:


Gratis vask av klær  - 3 poser i løpet av cruiset
Room service fra Grand Dining room
Prioritert ved om bord stigning
Kan booke utflukter og spesial restauranter tidligere
Tilgang til privat SPA område på skipet.
 

Det som kommer i tillegg er:

All transport – som vi selvsagt kan hjelpe dere med
Utflukter
Drikke om bord
Forsikringer 
Fly
Eventuell hotellovernatting


Vi tar forbehold om pris og kapasitets endringer, samt. eventuelle skrivefeil.
 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Marina

marina 1
oceania 6

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
seaside 9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Gratis drikkepakke på cruise til sommeren!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise er drikkepakkeinkludert på alle...
Fra kun kr. 6.429 per person
regal princess
Tilbud
Fantastiske familiepriser med Princess Cruises!
Gode tilbud med Princess Cruises – flotte reiseruter og gode priser! 3 & 4 person betaler kun skatter & avgifter på utvalgte seilinger!
Fra kr. 6.871 per person