Fra Barcelona til Venezia med Holland America Line

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Venezia
calendar2
DATO
08.06.2019-20.06.2019
Fra kr. 20.900 per pers

Dette flotte cruiset tar deg fra vakre Barcelona, og på en fantastisk seiling gjennom Middelhavet, og opp til Venezia! I løpet av cruiset vil du besøke blant annet Marseille, Monte Carlo, Firenze, Roma, Dubrovnik og Venezia!

Dette nydelige cruiseskipet vil gi deg en komfortabel ferie spekket med avslappende fasiliteter ombord - og fantastisk mat!


 

SEILINGSRUTE


 
imgp6270

Hilde Tou

Bli kjent med Oceania Veendam:

 

 

På denne seilingen vil du få bli bedre kjent med disse havnene:Barcelona


Marseille


Firenze


Roma


Dubrovnik


Venezia

 

Fra Barcelona til Venezia med Holland America Line

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager på hotell i Barcelona før cruiset, eller i Venezia i etterkant.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Fra kr. 20.900 per person

Prisen inkluderer:


Cruise med alle måltider
Underholdning
De fleste aktiviteter
Tips til service personale
Gratis WIFI

 

 

Det som kommer i tillegg er:

All transport – som vi selvsagt kan hjelpe dere med
Utflukter
Drikke om bord
Forsikringer 
Fly
Eventuell hotellovernatting


Vi tar forbehold om pris og kapasitets endringer, samt. eventuelle skrivefeil.
 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Veendam

veendam 1
prinsendam 4

Holland America Line

Dette er et ærverdig og tradisjonsrikt rederi som har mer en 130 års historie. I dag har det en moderne flåte som seiler under mottoet ”The tradition of excellence”.

Rederiet er for dem som vil ha det lille ekstra, og ikke uten grunn har det fått prisen ”Best overall Cruise Value” 14 år på rad i USA av The Worlds Best Ocean & Cruise Line Society.Skipene tar fra 793 opp til 1848 gjester. Om bord får du en utrolig luksusfølelse takket være bl.a et eksklusivt interiør, teak gulv og kunst fra forskjellige deler av verden. I fellesområdene er det alltid flotte oppsatser av blomster.

I perioden 2003-2006 har rederiet brukt over 1,5 mrd kroner på å pusse opp sine skip til det som kalles ”Signature of Exellence”. Rederiet er kjent for den gode servicen og det gode kjøkkenet, det siste ikke minst på Pennacle Grill som er den mest eksklusive restauranten på skipene. Denne restauranten bør prøves under et cruise med Holland America Line.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person