Fra Roma til Jerusalem med Regent Seven Seas påsken 2019!

takeoff
AVREISESTED
Roma
destination
REISEMÅL
Jerusalem
calendar2
DATO
16.04.2019-26.04.2019
Fra kr. 46.900 per person
Regent Seven Seas er et av verdens mest luksuriøse rederier, og byr på spektakulære opplevelser fra øyeblikket du går om bord, til du forlater skipet.

Inkludert i cruiseprisen får du suite i størrelse 33 til 130 kvadratmeter, gourmetmat med tilhørende drikke, en flaske vin eller champagne servert på balkongen når du vil nyte solnedgangen, og et stort utvalg av aktivitetstilbud.

I tillegg kan du velge mellom 61 ulike organiserte utflukter i løpet av cruiset, slik at du er sikret å få flest mulig opplevelser under denne fantastiske reisen.

Mens skipet seiler mot neste spennende havn, kan du slappe av om bord i skipets SpaClub, trene i treningsstudioet, spille litt golf, eller oppsøke en av de mange serveringsstedene.

Når kvelden nærmer seg, kan du oppsøke en av flere gourmetrestauranter, før du ser et av de spektakulære showene i The Constellation Theater.

Regent Seven Seas gir deg en eventyrlig luksus - hvor alt er inkludert!

SEILINGSRUTE

imgp6253

Gry Wickholm

Opplev luksusen om bord Seven Seas Voyager:I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:Roma


Amalfikysten


Valletta, Malta


Athen


Ephesus


Jerusalem

Fra Roma til Jerusalem med Regent Seven Seas påsken 2019!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager på hotell i Roma før cruiset, og/eller i Haifa eller Jerusalem i etterkant av cruiset.

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi kontakt med et reiseforslag.

Vi er selvfølgelig behjelpelige med å finne flybilletter basert på dine ønsker og behov.

OPPGRADER LUGAR:

Seven Seas Voyager tilbyr suiter på mellom 33 og 130 kvadratmeter, tilpasset ulike ønsker og behov.

Vi i Carica kan hjelpe deg å velge riktig kategori.

Send oss en uforpliktende forespørsel, så tar vi kontakt med et reiseforslag.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Seven Seas Voyager

seven seas voyager 1
exp spa infinity pool (2)

Regent Seven Seas Cruises

It’s all included!

Regent Seven Seas Cruises (RSSC) er et luksusrederi i toppklasse. Som reisende med dette rederiet kan du forvente deg enestående gourmetmåltider, personlig service, romslige suiter og eksepsjonell luksus. Regent Seven Seas Cruises er dessuten det eneste rederiet i verden hvor organiserte utflukter er inkludert i prisen.

 

På en cruisereise med Regent kan du oppleve utmerkede fasiliteter innen spa og fitness ved besøk på verdenskjente Canyon Ranch SpaClub. Et måltid på en av de fire anerkjente gourmetrestaurantene ombord - Prime 7, Signatures, Compass Rose eller La Veranda/Sette Mari – er en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Rederiet tilbyr blant annet 24 timers romservice, velfylte bibliotek, kulinariske demonstrasjoner, ost- og vinsmaking, samt en rekke ulike aktiviteter på dekk - deriblant shuffleboard, løpebane og golf. 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
seaside 9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Gratis drikkepakke på cruise til sommeren!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise er drikkepakkeinkludert på alle...
Fra kun kr. 6.429 per person
regal princess
Tilbud
Fantastiske familiepriser med Princess Cruises!
Gode tilbud med Princess Cruises – flotte reiseruter og gode priser! 3 & 4 person betaler kun skatter & avgifter på utvalgte seilinger!
Fra kr. 6.871 per person