Høstferien 2018 med MSC Seaview

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
05.10.2018-12.10.2018
Fra NOK 11.899 pr pers
Ta med barna på cruise i høstferien i 2018!

MSC SEAVIEW - nytt skip 2018!


Dette blir et flott cruiseskip som vil passe både for barnefamilier, voksne, par og single. Eller kanskje dere er en vennegjeng eller kollegaer som bare vil på tur sammen?

Ombord på MSC Seaview vil alle finne seg til rette. Her finner du alt som man kan forvente seg av et cruiseskip - bare at alt er helt nytt, lukter nytt, her kommer det noen overraskelser og nyheter, mye kjekt å finne på ombord, nye matopplevelser m.m.

Gå ikke glipp av cruise med MSC SEAVIEW i Middelhavet neste sommer eller høst - bestill ferien allerede NÅ!

 

SEILINGSRUTE

Høstferien 2018 med MSC Seaview

MSC Seaview blir en av de store cruiseopplevelsene i 2018!


Et helt nytt cruisekonsept med fantastiske fasiliteter både for store og små! 

​Gå ikke glipp av denne sjansen til å sikre plass ombord for hele familien til de beste og laveste prisene allerede NÅ!

Cruiset vil seile ukentlig fra Barcelona, her er det gode flyforbindelser fra de fleste byer i Norge.

Godbiter fra cruiset er f eks Napoli og Malta! 

Bestiller du komplett cruisepakke inkl fly får du også transport mellom flyplassen og cruisehavna inkl i prisen (gjelder MSC Cruises sine cruisepakker som vi tilbyr). Spør oss om pris på komplett cruisepakke!

Du kan også kjøpe kun selve cruiset gjennom oss og ordne med flyreisen selv. 

Høstferien 2018 med MSC Seaview

UTVID REISEN:

Ønsker du å forlenge ferien etter cruiset? Vi ordner med flyreisen t/r, cruiset og hotellovernattinger f eks på stranda eller i en annen by. Vi har mange gode idéer - spør oss!

Vi skreddersyr DIN ferie!

OPPGRADER LUGAR:

Pris-eks høstferien 2018 (basert på priser og ledige plasser pr 15.05.17):

  • Familie 2 voksne & 2 barn fra ca NOK 26.598
  • Par 2 voksne fra ca NOK 23.798
  • 6 pers i Super Family Cabin (2 lugarer ved siden av hverandre) fra ca NOK 47.549
  • Singellugar med balkong for 1 pers ca NOK 21.418

Andre lugarkategorier finnes i forskjellige prisklasser - ta kontakt for å høre hva som passer best for deg / dere!

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaview

Promenadedekk hvor du alltid kan nyte solen!

MSC Seaview er det andre av to identiske skip i Seaside-generasjonen. Med sin lengde på 323 meter og vekt (BRT) på 154 000 tonn, får hun en makskapasitet på 5 429 gjester.

Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og det vakre Middelhavet. Du kan nyte livet i solen eller skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. 

En av tingene som gjør MSC Seaview unik, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens man nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se.


MSC Seaview kommer til å tilbringe sin første sommersesong i det vestlige Middelhavet, der MSCs ekspertise er uovertruffen. En ferie med MSC Cruises er den perfekte måten å oppdage Middelhavets mangfoldige kulturer, smaker og historiske underverker på. MSC Seaview kommer til å ha tre hjemmehavner i Middelhavet: Genova, Marseille og Barcelona. Skipet kommer også til å besøke andre populære middelhavsdestinasjoner, som Napoli, Messina og Valletta, hvor du kan velge blant et bredt utvalg aktiviteter som gir deg mulighet til å utforske regionen.

MSC Seaview er skipet som følger solen.
seaview 1

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

barcelona1
Tilbud
Fra Barcelona til Venezia med med Holland America Line
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Holland America Line fra Barcelona til Venezia sommeren 2019!
Fra kr. 20.900 per pers
az basseng1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien & Middelhavet med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger fra Azamara i Karibien og Middelhavet våren 2019 til ukens beste priser!
Fra kr. 18.055 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person