Jorden rundt på 180 dager i 2020

Verdenscruise i 2020 med "Insignia"
takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
San Francisco
calendar2
DATO
08.01.2020-05.07.2020
Fra ca NOK 345.900 pr pers
Verdenscruise 2020 - bestill nå for best pris og best plassering ombord!

Jordomseiling 180 dager i 2020


Avreise fra Miami 8. januar 2020 med ankomst San Fransisco 5.juli 2020.
Det finnes flere cruisevarianter av dette verdenscruiset, vi anbefaler hele verdenscruiset på 180 dager.

 

SEILINGSRUTE

Jorden rundt på 180 dager i 2020

Oceania Cruises er kategorisert som et rederi i det øvre premiumsjiktet og er kjent for nydelig interiør og design, kulinariske opplevelser og førsteklasses mat, flott utflukter, personlig service og fantastiske reisemål! Vi kan love deg valuta for pengene, dette er et cruise for voksne som elsker å reise og ønsker en opplevelse for livet.
 
Skipet ”Insignia” har en passasjerkapasitet på kun 684 gjester, tonnasjen er på 30.277 og har et mannskap på rundt 400 mann som er parat til å bidra til den beste opplevelsen man kan forvente av et verdenscruise i denne klassen.
 
Bestiller du fullt verdenscruise på 180 dager dekker Carica flyreisen t/r fra Stavanger, Bergen, Trondheim eller Oslo. Tillegg for tilslutning fra andre byer i Norge. Vi dekker rimeligste og beste flyforbindelse til/fra cruisets start/slutt samt transport t/r cruiseterminalen.Dette får du:
 
· 180 dagers cruise (6 mnd) i valgt lugar- eller suitekategori
· CARICA SPANDERER: Flyreisen t/r inkl flyskatter ved bestilling av komplett 180 dagers verdenscruise
· Transfer (transport) mellom hotell og cruisehavna
· Nesten 100 havneanløp
· Opplev hele verden – pakk ut kofferten bare én gang
· Matopplevelser av høy kvalitet fra hele verden
· Underholdning og lektyrer
· Morsomme og ferierelaterte aktiviteter
· Bli kjent med folk fra hele verden – utvid vennekretsen din!
· Utflukter & opplevelser i land
· Roomservice
· Førsteklasses måltider
· Skatter og avgifter
· Tilgang til medisinsk behandling om bord
· Ubegrenset bruk av internett om bord
· Klesvask
M.M.
 
I tillegg kan du velge én av følgende fordeler:
 
· 70 utflukter pr lugar i løpet av hele cruiset
· Drikkepakke
· USD 7.000 (ca NOK 57.000) i ombordkreditt (lommepenger) pr lugar

Jorden rundt på 180 dager i 2020

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter å kombinere dette fantastiske eventyret av en reise med et noen dager i Miami før avreise eller i San Francisco etter cruisets slutt.

Be om forslag på ønsket hotell og aktiviteter, så skreddersyr vi et tilbud til deg.

 

OPPGRADER LUGAR:

Priser og ledig kapasitet pr 06.03.18 (basert på 2 pers. som deler lugar)
  • Innvendig lugar: fra ca NOK 345.900 pr pers
  • Utvendig lugar med vindu/havutsikt: fra ca NOK 375.540 pr pers
  • Balkonglugar / utvendig lugar med veranda: fra ca NOK 489.730 pr pers
  • Suite fra ca NOK 688.465 pr pers

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Insignia

insignia 1
oceania 6

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person