Jordomseiling i 2019 med Costa Luminosa

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Venezia
calendar2
DATO
11.01.2019-21.04.2019
Fra NOK 105.589 pr pers
Verdenscruise med Costa Luminosa i 2019
106 dager....jordomseiling.....fra Middelhavet over Atlanterhavet til karibien. Videre over Stillehavet via Hawaii og andre eksotiske Stillehavsøyer, Sydney og Australia, Great Barrier Reef og Indonesia, Singapore, Thailand, Sri Lanka & India, Midt-østen med Dubai, Oman og videre gjennom Suezkanalen til vi er tilbake i Middelhavet og cruiset ender i Venezia.

Dette er cruiset for deg som har gått med en drøm om å seile jorden rundt hele ditt liv, eller som vil premiere deg selv etter et langt arbeidsliv, for deg som er eventyrer og bare vil se verden uten å stresse fra flyplass til flyplass, for deg som liker komfort men ikke vil betale skjorta for å se verden - for noe særlig billigere enn dette får du ikke sett verden! Og for en behagelig måte å oppleve den på!

Vi er klare for å virkeliggjøre drømmen for deg - er du?
 

SEILINGSRUTE

Jordomseiling i 2019 med Costa LuminosaCOSTA LUMINOSA har et av de største spa-avd til sjøs - Samsara Spa på hele 3.500 m2! Et vakkert skip, selve navnet betyr "Lysets skip" - ombord finner du det meste av hva et cruiseskip som skal seile jorden rundt kan by på: 3 svømmebasseng, flere boblebad, 4 restauranter inkl spesialrestauranten Samsara Restaurant, en rekke barer og salonger, 4D-kino, teater, kasino, Formel 1-simulator, treningssenter, daglig underholdning, en rekke deilige solstoler der du kan nyte utsikten av hav på alle kanter eller de spennende kystene vi kommer til, god mat - italiensk, lokal mat fra de regionene vi besøker, internasjonal mat, god drikke og en god bok....

Fra kun 1.300 kr pr døgn i 100 dager....fullpensjon, alle måltider inkl drikke, tilgang til de fleste av skipets fasiliteter, spennende havner og oppdagelser...et eventyr for livet!

Se hva du får inkludert i prisen - uansett hvilken lugartype du velger:
 • 106 dagers jordomseiling (verdenscruise)
 • alle måltider
 • drikke til maten (brus, øl, vin.. lunsj & middag)
 • underholdning
 • de fleste aktiviteter
 • skatter & avgifter
 • tips
 • 15 utflukter i løpet av hele cruiset
 • flybilletter t/r Barcelona når Carica booker verdenscruise og fly for deg

VERDENSCRUISE - KANSKJE DEN BESTE MÅTEN Å OPPLEVE VERDEN PÅ!

Her noen av reisemålene du får se i løpet denne jordomseilingen:
KARIBIEN


SAN FRANSISCO


HAWAIISYDNEY


INDONESIA


THAILAND


INDIA


DUBAI


VENEZIA

 

Jordomseiling i 2019 med Costa Luminosa

UTVID REISEN:

Om ikke verdenscruiset er langt nok kan du selvsagt utvide med ekstra netter på hotell f eks i Barcelona FØR cruiset og/eller i Venezia ETTER cruiset. 

OPPGRADER LUGAR:

Pr 23.10.17 gjelder følgende ledig kapasitet på dette verdenscruiset - billigste først /basert på at 2 pers. deler en lugar/suite:
 • Innvendig lugar: fra NOK 105.589 pr pers
 • Utvendig lugar med havutsikt: fra NOK 122.369 pr pers
 • Samsara suite, innvendig: fra NOK 165.329 pr pers
 • Balkonglugar med havutsikt: fra NOK 161.529 pr pers

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Costa Luminosa

deliziosa 2

Costa Cruises

Costa Cruises er et italiensk rederi i standard-klassen og har den største cruiseflåten i Middelhavet. Flest cruise har de i Middelhavet men de tilbyr også cruise i karibien, midt-østen, indiske hav, sør-amerika, asia m.fl
 
Costa har  mer enn 60 års erfaring og med er dette en seriøs cruiseaktør som er kjent for fine cruiseskip, svært konkurransedyktige priser, italiensk mat, livlig underholdning ombord m.m og passer spesielt godt for den prisbevisste, familier med barn, single, unge par og deg som kanskje har lyst å prøve ut om cruise er noe for deg.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person