Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten

AVREISESTED
Bergen
REISEMÅL
Kirkenes
DATO
01.07.2019-31.12.2019
Fra kr. 4.406 per person

Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip.

Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og spar opptil 30 % på Hurtigrutens klassiske reiser!

Bestill før 1. juli  2019 og spar opptil 30%  på Hurtigrutens klassiske reiser langs norskekysten med avreise fra 1. juni til 31. desember 2019. 


Siden 1893 har Hurtigruten vært en naturlig del av norskekysten. Med deres kunnskap tar de deg med til høydepunktene i et av verdens vakreste landskaper. På alle reisene forsøker Hurtigruten alltid å ta deg tett på naturen, langt unna opptråkkede stier, til steder ingen andre drar.

Norskekysten er utrolig spennende, med mangfoldig natur og varierte destinasjoner. Du har over 90 forskjellige utflukter å velge mellom når du vil oppleve mer av kysten vår – både fra sjøen og på land. Utforsk alt fra vakkert fjordlandskap til den arktiske villmarken i nord. Mulighetene er mange, så finn det som passer best for deg. Hurtigruten har noe for enhver smak.
 

SEILINGSRUTE

Se utvalgte seilingsruter lengre nede.

Hilde Tou

Bergen - Kirkenes - Bergen


hurtigruten-fjord

På denne turen fra Bergen til Kirkenes og tilbake opplever du hele den varierte og vakre leia vår, du besøker alle de 34 havene, ser mer enn 100 fjorder og seiler forbi minst 1000 fjell. Når du seiler begge retninger opplever du hele kysten på dagtid.

Uansett når på året du reiser med Hurtigruten, er du omgitt av vakker natur på alle kanter. Hver eneste årstid har sin spesielle sjarm, som nordlys om vinteren og midnattsol om sommeren. Men la oss ikke glemme våren, hvor naturen blir vekket til livet etter vinteren og høsten med sitt fantastiske fargespill.

 

Lengde: 12 dager
Avreise tidspunkt for kampanjen: 1. juni til 31. desember 2019

Avganger:
Avreise hver dag hele året

Priseksempler:

Fra kr: 14.303 per person med avreise fra juni til juli
Fra kr: 10.803 per person med avreise august til september
Fra kr: 7.899 per person med avreise oktober til desember


Kirkenes - Bergen


hurtigruten-fiske

Vekk din indre oppdagelsesreisende på den klassiske reisen - sørgående, et eventyr fra Nord-Norges artktiske villmark til verdens vakreste øyer og fjorder langs vestkysten.

I april og mai seiler Hurtigruten inn selveste Lyngenfjorden og den vakre Trollfjorden fra mai til oktober. På denne sørgående reisen kan du oppleve Vesterålen, Risøyrenna, Raftsundet og Helgelandskysten på dagtid.


Lengde: 7 dager
Avreise tidspunkt for kampanjen: 1 juni til 31 desember

Avganger:
Avreise hver dag hele året

Priseksempler:

Fra kr: 10.771 per person med avreise fra juni til juli
Fra kr: 7.705 per person med avreise august til september 
Fra kr: 5.188 per person med avreise oktober til desember 
 


Bergen - Kirkenes


På den klassiske reisen - nordgående opplever du de største kystbyene som Ålesund og Tromsø på dagtid, og utforsker den rå og vakre kystlinjen mens du fortsetter oppover og forbi polarsirkelen.

I sommermånedene seiler Hurtigruten innom Geirangerfjorden, mens høsten byr på den spektakulære Hjørundfjorden. Du vil oppleve et stadig skiftende landskap – det ene mer dramatisk enn det andre - med fantastiske naturopplevelser du sent vil glemme.


Lengde: 7 dager
Avreise tidspunkt for kampanjen: 1 juni til 31 desember 

Avganger:
Avreise hver dag hele året

Priseksempler: 

Fra kr: 8.256 per person med avreise fra juni til juli
Fra kr: 6.174 per person med avreise fra august til september
Fra kr: 4.406 per person med avreise fra oktober til desember

Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten

UTVID REISEN:

Fakta om kampanjen:


Bestillingsperiode: 15. mai - 1. juli 2019

Tilbud: Bestill nå og spar 20%, 25% eller 30% på reiser langs norskekysten i 2019.

Tilbudet gjelder alle lugarkategorier på Select (Polar Inside og Outside, Arctic Superior, Expedition Suites) & Basic (Uspesifisert Polar Inside, Outside og Arctic Superior)

Reiseperiode: 1. juni til og med 31. desember 2019.

OPPGRADER LUGAR:

Hurtigruten tilbyr en rekke ulike lugarkategorier på sine seilinger langs norskekysten. Vi i Carica har seilt med de fleste av skipene, og kan de deg våre anbefalinger basert på dine ønsker og behov.

Send oss en forespørsel, så vil vi ta kontakt med deg med et uforpliktende reiseforslag.

Reisen inkluderer

Hurtigruten

Ekte opplevelser i unike farvann!


En ekspedisjonsreise med Hurtigruten er ikke som en vanlig cruisereise!
Ønsker du unike natur- og dyreopplevelser? Komme tett på steder hvor de største cruiseskipene ikke kommer til? Kjenne at du på slutten av ferien er blitt enda mer klokere enn du var da du reise?

Da er et ekspedisjonscruise med Hurtigruten din neste ferie!
Kunnskapsrike ekspedisjonsteam på båter som tar opp mot maks 500 passasjerer står klare til å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Ombord et av Hurtigruten sine ekspedisjonsskip, merker man fort at stemningen er annerledes enn på et vanlig cruise.

Når høytaleranlegget går på, oppstår det automatisk en forventning man ikke får på et vanlig cruise.
"- Om du går frem på fremste dekk, vil du nå kunne se isbjørn" er en setning som gir gåsehud mens du seiler rundt Svalbard for eksempel.

På ekspedisjonsseilingene til Hurtigruten står natur, kunnskap og opplevelser i fokus - og de kunnskapsrike guidene og ekspedisjonsteamene er ikke bare med deg på land, de holder også foredrag om relevante temaer for områdene dere seiler inn til på forhånd. Alt for at du skal være best mulig forberedt på hva du kan forvente å møte.

Og ettersom det er en ekspedisjonsseiling, er ingen av havnebyene/områdene sikre på forhånd. Vær, vind og andre hendelser kan forandre programmet fra dag til dag - Men uansett vil du kunne være garantert enorme naturopplevelser på nært hold!

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Tilbud
Ukens beste priser på cruise over hele verden med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 17.955 per person
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Middelhavet/Karibien med Celebrity Cruises
Se utvalgte seilinger fra Celebrity i Middelhavet/Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 8183 per person
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person