Kampanje med MSC Cruises i vinter: Gratis drikkepakke & WiFi!

Bestill innen 30 november!
takeoff
AVREISESTED
Karibien & Middelhavet
destination
REISEMÅL
Karibien & Middelhavet
calendar2
DATO
01.01.0001-01.01.0001
Fra kun kr. 4.930 per person
Pulserende Miami, ubeskrivelig vakre Vestindia, fantastiske Karibien, luksuriøse Dubai eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise er drikkepakke og WiFi inkludert. Forleng sommeren og bestill innen 31 november!

Kampanjen gjelder fra avreisehavnene Miami, Fort-de-France, Havana, Cozumel, Dubai, Genova, Roma og Barcelona.

Med skipene MSC Armonia, MSC Divina, MSC Opera, MSC Seaside, MSC Preziosa, MSC Splendida, MSC Lirica, MSC Meraviglia, MSC Sinfonia og MSC Magnifica. 
 
Kun gyldig for nye bestillinger i perioden fra 10/8 t.o.m. 30/11 2018.

*Mealtime drikkepakke er inkludert ved bestilling av innvendig lugar, ved bestilling av utvendig- eller balkonglugar er All-Inclusive drikkepakke inkludert. Inkludert WiFi er Premium internettpakke: tilkobling for opptil 4 enheter. Inneholder: internettsurfing, tilgang til alle sosiale medier og e-post. Datagrense: 4 GB som kan benyttes under hele cruiset.
 

SEILINGSRUTE

MSC Cruises tilbyr i denne kampanjen en rekke ulike reiseruter over hele verden.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et reiseforslag basert på dine ønsker og behov.
imgp6270

Hilde Tou

Vinter i Karibien:

 

MSC Cruises tilbyr en rekke ulike ruter i Karibien. Om bord på MSC Seaside er skipet i seg selv en fantastisk opplevelse med aktiviteter for alle aldre, mens man reiser til karibiske favoritter som Bahamas, Mexico og Jamiaca. MSC Divina har noen dagers lengre cruise og dermed flere destinasjoner, mens MSC Armonia tilbyr 2 dager i Havanna med to inkluderte utflukter i byen. For deg som ønsker lengre cruise og oppleve det beste av hva Antillene har å by på, anbefaler vi den eventyrlige ruten til MSC Preziosa. 


 

Vinter i Middelhavet: 


Middelhavet er fantastisk året rundt med sitt behagelige klima og milde bris. Elegante MSC Meraviglia tar dere med til noen av Sør-Europas storfavoritter som Barcelona, Roma og Marseille. Legg til Cartagena, Madeira, Tanger og Tenerife, og dermed har du MSC Sinfonia populære rute ved Atlanterhavskysten. MSC Magnifica avslutter sitt flotte 13-netters cruise med å ta dere med til 4 greske perler.

  

  

Kampanje med MSC Cruises i vinter: Gratis drikkepakke & WiFi!

UTVID REISEN:

Det finnes fantastiske muligheter for å utvide ferien med noen avslappende dager på hotell i forkant og/eller i etterkant av cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Vi er selvfølgelig også behjelpelige med å finne best mulig flyreise.

OPPGRADER LUGAR:

MSC Cruises tilbyr en rekke ulike lugarkategorier ombord på sine skip.

Vi i Carica har seilt med de fleste skipene til MSC Cruises, og kan hjelpe dere å velge riktig lugarkategori tilpasset dine ønsker og behov.

 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

MSC Seaside

seaside 9

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

seaside 9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises i vinter: Gratis drikkepakke & WiFi!
Pulserende Miami, ubeskrivelig vakre Vestindia, fantastiske Karibien, luksuriøse Dubai eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra...
Fra kun kr. 4.930 per person
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 5.995 per person
rf passasjerer
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Europa med Celebrity Cruises
Se utvalgte seilinger fra Celebrity i Europa/Middelhavet våren/sommeren 2019 til ukens beste priser!
Fra kr. 7.833 per person