Kampanje med MSC Cruises: Opptil 30 % rabatt på cruise!

takeoff
AVREISESTED
Karibien/Middelhavet
destination
REISEMÅL
Karibien/Middelhavet
calendar2
DATO
15.03.2019-31.03.2020
Fra kun kr. 5829 per person
Få opptil 30 % rabatt på cruise
Drømmer du om en ferie som inneholder alt fra sol, bad og god mat til morsomme aktiviteter, spennende byer og nye havner hver dag?

Da har du kommet til rett sted! Med MSC Cruises sine utvalgte skip og ruter kan du nyte solferie i Middelhavet, praktfulle landskap i Nord-Europa og eksotiske omgivelser i Karibia til en pris som inkluderer opptil 30 % rabatt på et stort utvalg seilinger!

Ta vare på de magiske øyeblikkene og bestill et cruise med MSC Cruises!


 

SEILINGSRUTE

MSC Cruises tilbyr i denne kampanjen en rekke ulike reiseruter i Karibien, Middelhavet og Nord Europa, presentert lengre nede på denne siden.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et reiseforslag basert på dine ønsker og behov.

 
IMGP6270

Hilde Tou

Sommer i Middelhavet - Med helt nye skip:

 

 

 

Opplev det Vestlige Middelhavet med et All Inclusive cruise om bord helt nye MSC Bellissima eller skipet som sto klart i 2018; MSC Seaview! Cruiset med helpensjon og ubegrenset mengde drikkevarer i sommer, tar deg med til perler i Middelhavet, mens du nyter livet om bord! 


Opplev høsten/vinteren 2019/2020 i Karibien:

 

 

 

MSC Cruises tilbyr en rekke ulike ruter i Karibien. Om bord på MSC Seaside er skipet i seg selv en fantastisk opplevelse med aktiviteter for alle aldre, mens man reiser til karibiske favoritter som Bahamas, St. Maartens og San Juan. MSC Armonia tar deg med til Cuba (2 dager i Havanna med to inkluderte utflukter i byen!), Mexico og Honduras! 
Kampanjevilkår:

Kampanjen gjelder nye bestillinger på utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Miami, Venezia, Barcelona, Genova, Marseille, Napoli, Roma (Civitavecchia), Palma de Mallorca, København, Kiel, Hamburg. 

Bestillingsperioden for vintercruise i Karibia er til og med 31.03.2019. Bestillingsperioden er til og med 30.04.2019, med unntak av vintercruise i Karibia. 

Med skipene: MSC Armonia, MSC Seaside, MSC Lirica, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Sinfonia, MSC Bellissima, MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Orchestra, MSC Poesia, MSC Preziosa. 

UTVID REISEN:

Det finnes fantastiske muligheter for å utvide ferien med noen avslappende dager på hotell i forkant og/eller i etterkant av cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Vi er selvfølgelig også behjelpelige med å finne best mulig flyreise.

OPPGRADER LUGAR:

MSC Cruises tilbyr en rekke ulike lugarkategorier ombord på sine skip.

Vi i Carica har seilt med de fleste skipene til MSC Cruises, og kan hjelpe dere å velge riktig lugarkategori tilpasset dine ønsker og behov.

 

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaside

Seaside_9
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Az_basseng1
Tilbud
Fantastiske priser med luksuriøse Azamara - Inkl. fly fra Oslo
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 12.990 per person
Seaside_9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises: Opptil 30 % rabatt på cruise!
Pulserende Miami, fantastiske Karibien eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra på cruise kan du nå få opptil 30% rabatt på et...
Fra kun kr. 5829 per person
ss7073
Anbefalt
11 dagers seiling med luksuriøse Silversea i Middelhavet
Reis med fantastiske Silver Shadow ut fra Barcelona, og vestover i Middelhavet. I løpet av 11 dager om bord Silversea; kan du nyte noe av det...
Fra kr. 44.300 per person