Karibia - Cuba - Bermuda & New York med Azamara Journey

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
New York
calendar2
DATO
25.03.2019-10.04.2019
Fra NOK 28 740 pr pers
Luksuscruise i eksotiske omgivelser
Dette er cruiset for deg som vil ha litt av alt - det beste fra A til Å!

Miami, karibiske øyer, Cuba, Barmuda og New York

Dette blir et av de beste cruisene i Karibien i 2019 - gå ikke glipp av denne sjansen, bestill ditt cruise NÅ!


 

 

SEILINGSRUTEimgp6253

Gry Wickholm

Mars 2019 er et stykke unna men i cruise-verdenen starter man planleggingen tidlig - for mange så er det viktig å planlegge ferien, økonomien og kabalen hjemme i god tid før man kan bestemme seg for å reise på lengre cruise.

Azamara Club Cruises rangeres som et luksuscruise-rederi, skipet Azamara Journey tar i underkant av 700 passasjerer, skipet ble pusset opp i 2016 og fremstår som moderne samtidig kledd i maritim stil, alle måltider holder førsteklasses standard med innslag av gourmet-opplevelser, all drikke inkl alkohol er inkl, du har tilgang til en rekke komfortable fasiliteter ombord, her er det underholdning på kveldstid, du kan bli med på spennende utflukter i land eller oppdage hver havn på egen hånd. Du vil oppleve en vennlig og profesjonell og personlig service, dette er cruiset for deg som enten har reist litt før eller for deg som rett og slett bare vil ha det beste.

På dette cruiset vil du få se og oppleve følgende flotte havner:


MIAMI, FLORIDA/USA


HAVANA, CUBA


ORANJESTAD, ARUBA


WILLEMSTAD, CURACAO


KRALENDIJK, BONAIRE


GUSTAVIA, ST BARTS


PHILIPSBURG, ST MAARTEN (ST MARTIN)


HAMILTON, BERMUDA


NEW YORK, USA

Karibia - Cuba - Bermuda & New York med Azamara Journey

UTVID REISEN:

Det er selvfølgelig mulig å utvide med ekstra netter på hotell før og/eller etter cruiset. Vi har gode hotell-avtaler og vet hvor det er best å bo!

Fra ca 11 mnd før avreise kan vi også reservere seter på fly til dere - ta kontakt for detaljer omkring beste reiserute, beste priser - enten du velger å fly økonomiklasse eller businessclass.

OPPGRADER LUGAR:

Innvendig lugar fra 28 740,-
Utvendig lugar fra 33 415,-
Balkong lugar fra 37 506,-
Club continent suite fra 50 376,-
 
Prisene inkluderer:
 
-          Alle måltider
-          Drikke
-          Tips til personalet
-          Underholdning
-          Det meste av aktiviteter
-           Azamazing evening
 
Det som kommer i tillegg er:
 
-          Utflukter
-          Transport
-          Fly

Priser pr. 19/2-2018

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Azamara Journey

Azamara Journey seiler i Europa (nord-europa & Middelhavet) i sommersesongen 2017 og i midt-østen, sør-øst Asia og Australia/Oseania i vintersesongen 2017-2018.
 
aza quest070
az basseng1

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse. 

Begge skipene er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Flåten består av to skip - Azamara Quest og Azamara Journey. Begge klassiske, elegante skip som kun tar 694 passasjerer.
 
Ingen andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.
 
Stilen om bord er maritim og den klassiske skipsatmosfæren er konstant nærværende. Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.

e-katalog cruiseoversikt 2018:

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person