Kina og Japan med Quantum of the Seas

takeoff
AVREISESTED
Shanghai
destination
REISEMÅL
Japan
calendar2
DATO
07.07.2018-14.07.2018
Fra NOK 17.995 pr pers
Et spennende cruiseskip - eksotiske havner i Fjerne Østen

"Quantum of the Seas" - Kina & Japan 


Ser ikke dette gøy ut? Her er det nok å finne på 24/7 - på dagtid utforsker du spennende havner og byer i det fjerne østen...om kvelden og natten er det god gang ombord (ikke glem å få nok søvn!)Du velger selv hva du vil bli med på - dette er kanskje den mest avslappende måten å se så mange steder i fjerne østen på!

Én flybillett, étt cruise, én og samme lugar i en uke, 4 spennende byer/havner!

Bli med på utflukter - få mer ut av oppholdet!

SEILINGSRUTE


Eks på seilingsrute, avreise 07.07.18 fra Shanghai - Kina:

Dag 1: Shanghai (Baoshan), Kina
Dag 2: Cruisedag
Dag 3: Kyoto (Osaka), Japan
Dag 4: Kobe, Japan
Dag 5: Tokyo (Yokohama), Japan
Dag 6: Cruisedag
Dag 7: Cruisedag
Dag 8: Shanghai (Baoshan), Kina

Kina og Japan med Quantum of the Seas

Quantum of the Seas -  Kina & Japan


Vi kan love deg at ombord på QUANTUM OF THE SEAS vil du ikke kjede deg! Her er det masse kjekke aktiviteter å ta seg til - både for store og små.

Cruiset starter i Midtens Rike - folkerepublikken Kina, verdens mest folkerike nasjon. Vi skal innom de mest kjente havnene / byene i soloppgangens land - Japan!

Her er en oversikt over havnene du får se i løpet av dette cruiset:


SHANGHAI, KINA


KYOTO (OSAKA), JAPAN


KOBE, JAPAN


TOKYO, JAPAN

 

Kina og Japan med Quantum of the Seas

UTVID REISEN:

Vi anbefaler gjerne et par ekstra dager i Shanghai før / etter cruiset, gjerne flere dager om du har anledning. Shanghai er en metropol, en gammel sjøfartsby, sentrum for indokina og vestlig påvirkning fra 1900-tallet, der det gamle Kina møter det nye og moderne Kina. 

Kort vei vestover hvis du vil besøke en av de gamle kinesiske kanalbyene (landsbyene) bygget i ekte tradisjonell kinesisk stil med takhjørnene bøyd opp, røde lanterner, små kanaler, nydelig natur og en gammel kultur som er veldig fjern fra vår egen. Her vil du føle deg som Marco Polo på oppdagelsesferd, kanalbyene vest for Shanghai kalles gjerne for Kinas Venezia.Har du ikke anledning til å se mer av Kina anbefaler vi likevel å ankomme 1 dag før og legge inn en hotellovernatting i Shanghai. Det er en lang flyreise, du vil merke jetlag og det er greit å ha litt ekstra margin i forhold til evt flyforsinkelser osv.

Carica ordner med cruise, flybilletter, hotell og transport mellom flyplass - hotell/cruisehavn for deg. Ta kontakt for komplett cruisepakke-tilbud.

Ukentlige avganger fra Shanghai - de fleste med kortere varighet 4-5 netter.

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere lugar- og suitekategorier ombord. Ta kontakt for pristilbud på den lugartypen som passer best for deg!

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Quantum of the Seas

quantum of the seas 1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

rio1
Anbefalt
Transatlantisk cruise 16 dager fra Lisboa til Rio de Janeiro med Oceania
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Oceania Cruises fra Lisboa til Rio de Janeiro. Inkl. i prisen er blant annet fly tur/retur, drikke...
Fra kr. 26.500 pr pers
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 3300 per person
silversea-ship-silver-muse-public-area-pool-deck-and-jacuzzi-area-1
Tilbud
Seil med Silversea fra Hong Kong til Singapore - Inkl. fly og hotell
Seil med luksuriøse Silversea fra Hong Kong til Singapore! Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, hotell og luksuscruise.
Fra kr. 48.700 per person