Kun 1 lugarer igjen: Bli med på en fantastisk reise langs Californias kyst!

Kun 1 lugarer igjen!
AVREISESTED
Norge
REISEMÅL
Los Angeles
DATO
08.11.2019-21.11.2019
Fra kr. 25.900 per person

Bli med Carica på gruppetur til California, og cruise om bord vakre Celebrity Eclipse høsten 2019!


Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur Stavanger (Andre flyplasser er naturligvis mulig), 9 netters cruise, alle transporter, 3 hotell overnattinger i Los Angeles m/frokost og sightseeing i Los Angeles!

 

SEILINGSRUTE

Seilingsrute og program dag for dag presenteres lengre nede.

Ragnhild Tone Burja

Reisen dag for dag:


08.nov. Stavanger – Los Angeles


Vi møtes på Sola i god tid før avreise med mellomlanding i Oslo og Stockholm før vi ankommer Los Angeles midt på dagen. Vi blir hentet på flyplassen for videre transport til vårt hotell i Los Angeles hvor vi har 3 hotell overnattinger.
 

09-10 nov. Los Angeles


Etter en deilig frokost kommer vår lokale guide og henter oss på hotellet for en spennende sightseeing i Los Angeles.

Vi får med oss Rodeo drive, Walk of fame etc. Resten av dagen og neste dag til egen disposisjon.

Los Angeles ofte kalt LA mens byens egentlige navn er El Pueblo de la Reyna de Los Angeles (byen til englenes dronning). Byen er kjent for sin populærkultur og er sentrum for den amerikanske filmindustrien. Los Angeles er en av de mest etniske mangfoldige byene i verden.  Her er kjente steder som, Hollywood, ,Beverly hills, Rodeo Drive. For ikke å glemme alle kjendisene som bor i solfylte LA  med sine 325 soldager i året.

 

11. nov. Los Angeles


Vi nyter frokost på hotellet før vi samlet får transport til skipet Celebrity Eclipse for innsjekking. Felles middag om kvelden i

skipets hovedspisesal.

 

12.nov. Santa Barbara


Santa Barbara er kjent for sine lange og flotte badestrender, palmetrær og fantastiske klipper. Lekre restauranter, hoteller i verdensklasse og et levende kunstmiljø. Nesten som på Rivieraen.
 

13-14 nov. San Francisco


Under den meksikansk- amerikansk krigen ble hele California erklært  for å være en del av U.S.A i 1846 . John D Sloat og styrker fra USA ankom området to dager senere for å innta  byen som ble 30 januar 1847 omdøpt, og fikk dagens navn. Gled dere til denne kjente byen, Golden Gate Bridge, Alcatraz, Chinatown, den bratte og ekstremt svingete gata Lombard Street, alt er tilgjengelig. Heldigvis ligger vi over natten og får to hele dager i denne fascinerende byen.
 


15.nov. Monterey, California


Dette er en av Californias flotteste kyststripe og byen Monterey var tidligere Californias hovedstad, noe som vises i de flotte historiske bygningene.
 

16.nov. herlig dag i sjøen, vi anbefaler en tur i spaavdelingen.

 

17.nov.  Catalina Island, California USA.


Paradis øya som ligger rett utenfor Long Beach, populært reisemål for båtfolket i sør California. Sentrum er så lite at du kan ta deg rundt til fots, eller kanskje det frister å leie en golfbil slik som de lokale gjør, eller å ta deg en sykkeltur for å oppdage andre deler av denne flotte øya.
 

18.nov. San Diego, California


San Diego er kjent for sitt milde klima og mange kjente strender, er preget av sin nærhet til Mexico. Byen er også en topp destinasjon for kunst og kultur, som teater, dans, musikk og litteratur. Gaslamp kvartalet i San Diego er et populært sted med restauranter, underholdning, forretninger. Også kalt vakre viktorianske nasjonale historiske distrikt.


19.nov.Ensenada, Mexico.


Nyt områdets naturskjønnhet og den autentiske meksikanske atmosfæren i et av de mest populære destinasjonene i Baja California.


20.nov. Los Angeles, CA


Vi nyter skipets siste frokost før avstigning og transport til flyplass, avreise ettermiddag med ankomst Stavanger kl. 14.05 tidlig neste ettermiddag 21.nov.

Kun 1 lugarer igjen!

UTVID REISEN:

Følgende er inkludert:


- Fly tur/retur Stavanger/Los Angeles*
- 9 netters cruise i valgt lugar
- Inkl. full pensjon, underholdning,
- skatter/avgifter
- Tips til personalet
- 3 hotell overnattinger i Los Angeles m/frokost
- 1 sightseeing i Los Angeles
- Alle transporter mellom flyplass/hotell/skip/flyplass
- Reiseleder ved m/20 påmeldte*

*Det er gode muligheter for å reise fra andre flyplasser i Norge. Dette kan medføre prisendring.

Klassisk drikkepakke inkludert i alle balkonglugarer (gjelder alle barer og restauranter)

Ikke inkludert:


- Reiseforsikring
- Esta visum USA USD 14,- p.p.
- Utflukter under cruiset
- Bestillingsgebyr kr. 190,-

OPPGRADER LUGAR:

Priser:


- Pris pr. person i innvendig lugar: 25.900 kr.

- Pris  pr. person i balkong lugar kat. 1B: 30.900 kr.    

- Singel lugar innvendig: 35.900 kr.

- Single lugar m/balkong: 45.900 kr.

Reisen inkluderer

Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Kun 1 lugarer igjen: Bli med på gruppetur til California!

Celebrity Cruises

Celebrity Cruises består av 11 skip som seiler over hele verden. Skipene har moderne luksus med en unik kombinasjon av førsteklasses lugarer, live underholdning, eksepsjonelle kjøkken og ypperlig service. Det er opptil 12 spisesteder på hvert skip, alt fra italienske smaker i Tuscan Grille til franske spesialiteter i Murano. Skipene tar deg md til noen av de mest fascinerende destinasjoner i verden.

Hver reiserute gir deg mulighet til å besøke flere destinasjoner med spennende kultur og historie. Cruisene varierer i lengde fra 6-21 netter. Oppdag en ny form for luksus om bord på Celebrity Cruises. Alle 11 skipene inneholder alt du måtte ønske av fasiliteter og service slik at du får en uforglemmelig og komfortabel ferie.

Når du reiser med Celebrity Cruises er følgende inkludert: Alle måltider i flere av restaurantene, Show i teateret. Te og kaffe, Kino, Utvalgte soft drinks, Snacks 24 timer i døgnet, Live musikk, Room service, Nattklubb, Bibliotek, Fitness senter, Barne- og ungdomsklubber, Solarium, Løpebane, Danskekurs, Kokkekurs, Vinsmaking, Andre kurs og undervisninger, Lawn Club, Basketballbane, Svømmebasseng, Boblebad og mye mer.
 

AVBESTILLINGSREGLER – i korte trekk:

 

Avbestilling                                           Kostnad per person

14 dager eller mindre før avreise         100% av reisens grunnpris*
Mellom 15 og 41 dager før avreise       Depositum per person (NOK 2.000)*
42 dager eller mer før avreise              500 kr per person*

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Balkong salg i Karibien med MSC Cruises
Bestill en balkong lugar for samme prisen som en utvendig lugar!
Tilbud
14 netters seiling i Karibien med MSC Preziosa! inkl fly tur/retur Oslo!
MSC har en flott kampanje hvor du kan bestille en balkong lugar til samme pris som en utvendig lugar!
Fra kr. 21.809 per person
Anbefalt
Norwegian Jade tar deg med på en opplevelsesrik tur fra Singapore!
Bli med på en kjempe flott seiling ut fra Singapore og videre til blant annet Phuket, Langkawi, Penang og Kuala Lumpur.
Fra kr. 7.750 per person