Luksuriøst elvecruise fra Bordeaux med Amawaterways i 2019!

takeoff
AVREISESTED
Bordeaux
destination
REISEMÅL
Bordeaux
calendar2
DATO
11.04.2019-18.04.2019
Fra kr 34.300,- pr person
Amawaterways er et familieeiet rederi med høy kvalitet på service og mat ombord. Skipene seiler på de store elvene i Europa som Douro, Rhinen, Donau, Seinen, Bordeaux og Rhöne. I tillegg til Mekong og Afrika. 

Disse flotte skipene byr på en uformell atmosfære og en behagelig form for luksus. Du vil bli personlig godt ivaretatt allerede fra ombordstigning og under hele oppholdet. Rederiet er med i det prestisjefylte Chaíne des Rötisseur. som gjør at dere virkelig får en gourmet opplevelse til alle måltider, inkludert gode viner, for de som ønsker det.

I tillegg tilbys det daglige, opplevelsesrike utflukter som også er inkludert i prisen.
 


 
 

SEILINGSRUTE

Velg mellom følgende avreisetidspunkt:

Avreise i april: 4, 11, 18 og 25 april.
Avreise i mai: 2, 9 og 23 mai.
Avreise i juni: 13, 20 og 27 juni.
Avreise i juli: 11, 18 og 25 juli
Avreise i august: 1, 8, 15 og 22 august.
Avreise i september: 5, 12 og 19 september.
Avreise i oktober: 3, 10, 17, 24 og 31 oktober. 
 

Se detaljert reiserute beskrevet lengre nede på siden.
IMGP6280

Ragnhild Tone Burja

AmaWaterways


 

 

Reiserute:

05 juli: Fly fra Norge til Bordeaux - Fly og transport er ikke inkludert i prisen.En mellomlanding på veien.Transport til vårt luksuriøse skip.

06 juli: CadillacMan besøker slottet Roquetaillade som har vært i samme familie i 700 år før du fortsetter til Château de Rayne Vigneau eller Château Guiraud for vin smaking

07 juli: PauillacIdyllisk liten landsby hvor en finner noen av verdens fineste Bordeaux viner. Inkludert Château Latour, Château Mouton Rothschild, Château Lafite Rothschild og Château Pichon Longueville. Du besøker Château Gruaud Larose eller Château Léoville Poyferré for vinsmaking av Grand Cru viner.
 

08 juli: BlayeTur til en festning fra 1700 tallet som står på UNESCO`s  verdens arv liste. Om dere vil være mer aktiv så  hvorfor ikke ta en  sykkeltur i område?
                                   
På ettermiddagen cruiset man langs elven til Bourg.  Her besøker dere et museum.  På kvelden besøker dere en middelalderby hvor det blir arrangert en vin fest for passasjerene. Her blir det vin, musikk og dans.

09 juli: LibourneLibourne er selve inngangen til en av verdens beste vin regioner i Saint Emilion.  Her blir det utflukter til  Chäteau de Ferrand og Chäteau de Pressac hvor du kan smake på Grand Cru vin smaking.  For de som liker å sykle så blir det tur til Chäteau Soutard  for Grand Cru vin smaking.

10 juli: LibourneMulighet for å besøke Chäteau Yayres, en historisk bygning i Aquitaine. Senere på dagen kan du besøke Fronsac hvor  noen av stedets vin kjellere er plassert. Her vil dere få muligheten for vinsmaking hos Chätaeu de Montainge som er slott fra 1400 tallet eller besøk i Fronsac for vin smaking.    

11 juli: BordeauxSightseeing tur vinens hovdstad  som står på UNESCO`s verdens arv liste. På turen besøk i Bordeaux berømte vin museum.
 For de som vil sykle er det mange fine sykkel stier i byen.

12 juli: BordeauxFrokost om bord før transport tar dere  til flyplassen. En mellomlanding før man ankommer Stavanger/Bergen eller Oslo.  Fly og transport er ikke inkludert i prisen
 

Luksuriøst elvecruise fra Bordeaux med Amawaterways i 2019!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter å kombinere dette elvecruiset med noen dager i Bordeaux eller f.eks. Bilbao før cruiset og/eller i etterkant av cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så vil vi kontakte deg med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Priser ved 2 personer i lugaren:
Pris fra kr 26.300,- pr person
 
Prisen inkluderer:

Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag
Vin til lunsj og middag om bord
Middag i flere restauranter om bord
Utflukter
1 time - Ship and Sail Coctail hvor vin, øl, mineralvann og øvrige drikke varer.
Gratis WIFI
Underholdning
Gratis lån av sykler
Havneavgifter 


Det som kommer i tillegg er:

Drikke utom lunsj og middag
Tips til service personale
Forsikringer 
Vi hjelper dere gjerne med fly og hotell i forbindelse med cruiset. Be om et komplett tilbud.
 

Reisen inkluderer

AmaPrima1
AmaWaterways_StdLogo_Gold%20(2)

Amawaterways

Familieeiet rederi med høy kvalitet på service og mat ombord. Skipene seiler på de store elvene i Europa som Douro, Rhinen, Donau, Seinen, Bordeaux og Rhöne. I tillegg til Mekong og Afrika. 

Disse flotte skipene byr på en uformell atmosfære og en behagelig form for luksus. Du vil bli personlig godt ivaretatt allerede fra ombordstigning og under hele oppholdet. Rederiet er med i det prestisjefylte Chaíne des Rötisseur. som gjør at dere virkelig får en gourmet opplevelse til alle måltider, inkludert gode viner, for de som ønsker det.

I tillegg tilbys det daglige, opplevelsesrike utflukter som også er inkludert i prisen.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Oasis%20of%20the%20seas_1
Anbefalt
Opplev Karibien om bord et av verdens største cruiseskip: Oasis of the Seas!
Nyt tilværelsen om bord et skip med et utrolig utvalg av aktiviteter for alle aldre, en rekke spisesteder og andre serveringssteder, mens du...
Fra kr. 7.830 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person
Oasis_toppdekk
Barnevennlig
Restplasser: Spar over 10.000 kr!
Restplasser: Vi har fått for hånden to balkong lugarer til fantastiske priser på en seiling i Middelhavet 7 juli ut fra Barcelona - Spar over...