Luksuscruise via Cuba og gjennom Panamakanalen med Oceania Cruises

takeoff
AVREISESTED
San Fransisco
destination
REISEMÅL
Miami
calendar2
DATO
25.10.2018-11.11.2018
Fra NOK 32 950 pr pers
17 dagers cruise fra Miami til Los Angeles - Via Cuba & Panamakanalen
Bli med på Regatta til Oceania Cruises på sitt cruise fra Miami til Havanna på Cuba, videre til Colombia. Gjennom Panamakanalen til Costa Rica og Nicaragua før vi seiler opp langs den vakre kysten av Mexico. Turen endre opp i Los Angeles. For de som ønsker å ha noen ekstra dager der så ta kontakt.  
 

Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur Oslo, hotellovernatting i Miami, gourmet måltider til middag, gratis spesial restauranter og WiFi!


 
Skipet tar 700 gjester og holder en meget høy standard på service og mat om bord.  Oceania er kjent for sin gourmet mat om bord. Så for de som liker et middel stort skip og gourmet mat så passer dette rederiet perfekt for deg og dere.  



Her en presentasjon av skipet Regatta:




 

SEILINGSRUTE


 

Luksuscruise via Cuba og gjennom Panamakanalen med Oceania Cruises

PANAMAKANALEN


Område rundt Panamakanalen i hjertet av Mellom-Amerika er tropisk, med frodig vegetasjon og regnskog. Kanalen er en av verdens viktigste vannveier og et konstruksjonsmessig underverk. Mer enn 12 000 fartøyer bruker den 80 km lange kanalen hvert år, som trekker seg fra Panama City ved Stillehavet til Colon på Atlanterhavssiden. Skipene brøyter seg frem gjennom den smale kanalen forbi vidstrakt, uutforsket jungel på begge sider, er et uforglemmelig syn. Ferden langs kanalen tar bare en dag, men minnene varer evig.

I løpet av dette 18 dager lange cruiset får du bli bedre kjent med bl a disse stedene:




ACAPULCO, MEXICO


PANAMAKANALEN, PANAMA


HAVANA, CUBA


MIAMI, FLORIDA/USA

Luksuscruise via Cuba og gjennom Panamakanalen med Oceania Cruises

UTVID REISEN:

Utvid gjerne reisen med ekstra netter på hotell i Miami før cruiset eller i Los Angeles etter cruiset. Vi har gode hotell-avtaler og ordner også med flyreisen for deg - ta kontakt for komplett cruisetilbud!

OPPGRADER LUGAR:

Priser:
 
Innvendig lugar fra kr 32 950,- pr person
 
Utvendig lugar fra kr 35 350,- pr person
 
Med balkong fra kr 47 650,-  pr person

 

Prisen inkluderer:

Fly fra Oslo t/r
Flyplassavgifter
1 natt på 3* hotell i Miami med frokost
16 dager på cruise med alle måltider
Gourmet måltider til middag
Gratis spesial restauranter
Tips til service personale
Gratis internett
USD 400,- pr person i om bord kreditt eller 4 utflukter eller gratis vin til lunsj og middag
Gratis spesial kaffe og mineral vann
Gratis buss fra skipet til nærmeste tettsted
Underholdning
De fleste aktiviteter
Havneavgifter 
 

Det som kommer i tillegg er:

Transport fra flyplass – hotell – skip – flyplass – som vi selvsagt kan hjelpe dere med
Utflukter
Forsikringer 


Vi tar forbehold om pris og kapasitets endringer. Ta kontakt i dag for å bestille en unik opplevelse med Oceania. 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Regatta

regatta 1
oceania 6

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om





Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person