MSC Cruises med ny kampanje: Person nummer 2 får 50% rabatt på cruiset!

takeoff
AVREISESTED
Karibien/Dubai/Middelhavet
destination
REISEMÅL
Karibien/Dubai/Middelhavet
calendar2
DATO
09.11.2019-11.04.2020
Cruise for to personer: Fra kr. 7.769,-
Drømmer du om å reise til varmere farvann når vinteren ankommer vårt langstrakte land?
Nå tilbyr MSC Cruises en flott kampanje hvor person nummer 2 i lugaren får 50% rabatt på cruiset!

Ta med deg en god venn, og få påfyll av D-vitaminer på Karibiske strender!
Eller hva med å besøke de kulturelle perlene i Middelhavet utenfor høysesongen? Om du ønsker å oppleve Østens mystikk, kan du i vinter seile med helt nye MSC Bellissima ut fra Dubai!

SEILINGSRUTE

Les mer om seilingsrutene som kampanjen omhandler lengre nede.
IMGP6270

Hilde Tou

50 % rabatt for person nummer 2 på seilinger i Karibien:50 % rabatt for person nummer 2 på seilinger ut fra Dubai:50 % rabatt for person nummer 2 på seilinger i Middelhavet:
Vilkår: Kampanjen gjelder på utvalgte skip og seilinger i Karibien, Middelhavet og Emiratene. Rabatten er på selve cruiseprisen og gjelder for nye bestillinger mellom 1/4 - 31/5 2019.

MSC Cruises med ny kampanje: Person nummer 2 får 50% rabatt på cruiset!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset. 
Vi har gode fly og hotellavtaler over hele verden.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et ​uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Skipene til MSC Cruises tilbyr et stort utvalg av lugar- og suite kategorier.
Vi i Carica har seilt med de fleste skipene, og kan ut i fra dine ønsker og behov, hjelpe deg å finne den perfekte lugar for deg og dere.

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetesendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaside

MSC Seaside som er søsterskipet til MSC Seaview gir deg en unik opplevelse i Karibien. Seaside har et atrium som strekker seg over to dekk med god stemning ved underholdning og en fantastisk havutsikt i solnedgangen. Skipet tilbyr en av de mest innviklede vannattraksjonene til sjøs med fem forskjellige sklier som strekker seg over siden av skipet. Seaview har flere forskjellige barneklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene, her er det mange muligheter for barna med aktiviteter og spill.
 
Seaside_9
MSCCruises%20logo

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruise en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise masse god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øyen har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
logo
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Seaside_9
Tilbud
Unikt påsketilbud: Opptil 30 % rabatt på cruise & gratis WiFi
Nå få opptil 30% rabatt på et stort utvalg av cruise med MSC Cruisees, i tillegg gir Carica deg gratis WiFi om du bestiller et cruise med MSC i...
Fra kun kr. 4829 per person
Oasis_plask
Tilbud
Barn seiler gratis i Karibien med Royal Caribbean!
Seil med Royal Caribbean i Karibien til høsten! To voksne og to barn i balkonglugar til fantastiske priser!
4 personer i balkonglugar fra kun kr. 20.100,-
RCI_BRANDWOW_LABADEE_KIDS_CANONBALL_HERO
Barnevennlig
Ukens beste priser på cruise med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 6.035 per person