Norskeskysten & Islandsk mystikk med Holland America Line sitt nye skip!

takeoff
AVREISESTED
Amsterdam
destination
REISEMÅL
Amsterdam
calendar2
DATO
04.08.2019-18.08.2019
Fra kr. 30.523 per person
Mens de fleste velger å reise på cruise i varme strøk om sommeren, finnes det fantastiske muligheter for å få med seg naturopplevelser av de helt sjeldne her i nord!

Holland America Line har sommeren 2019 en spektakulær cruisereise som starter i Amsterdam, før man får oppleve den engelske kysten.
Videre setter skipet kurs mot Island, og tar deg med tett på den rå islandske naturen!

Etter noen dager i og rundt Island, drar Nieuw Statendam sørover igjen, innom Ålesund og Bergen!

Alt dette kan du oppleve mens du nyter livet ombord på vakre, og helt nye, Nieuw Statendam! Her kan du nyte SPA behandlinger, før du trekker deg tilbake i et av bassengene.
På kvelden kan du velge blant en rekke spisesteder, før du runder av kvelden med et besøk på Blues klubben ombord!

SEILINGSRUTE

imgp6270

Hilde Tou

I løpet av cruiset kan du blant annet oppleve:

 Amsterdam


Island


Fascinerende dyreliv!


Bergen

Norskeskysten & Islandsk mystikk med Holland America Line sitt nye skip!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter å kombinere denne flotte reisen med noen avslappende dager i Amsterdam før og/eller etter cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så kontakter vi deg med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Fra kr. 30.523 per person i innvendig lugar, inkludert fly tur/retur.
Andre lugarkategorier på forespørsel.

Forbehold om prisendringer og skrivefeil. 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
prinsendam 4

Holland America Line

Dette er et ærverdig og tradisjonsrikt rederi som har mer en 130 års historie. I dag har det en moderne flåte som seiler under mottoet ”The tradition of excellence”.

Rederiet er for dem som vil ha det lille ekstra, og ikke uten grunn har det fått prisen ”Best overall Cruise Value” 14 år på rad i USA av The Worlds Best Ocean & Cruise Line Society.Skipene tar fra 793 opp til 1848 gjester. Om bord får du en utrolig luksusfølelse takket være bl.a et eksklusivt interiør, teak gulv og kunst fra forskjellige deler av verden. I fellesområdene er det alltid flotte oppsatser av blomster.

I perioden 2003-2006 har rederiet brukt over 1,5 mrd kroner på å pusse opp sine skip til det som kalles ”Signature of Exellence”. Rederiet er kjent for den gode servicen og det gode kjøkkenet, det siste ikke minst på Pennacle Grill som er den mest eksklusive restauranten på skipene. Denne restauranten bør prøves under et cruise med Holland America Line.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

barcelona1
Tilbud
Fra Barcelona til Venezia med med Holland America Line
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Holland America Line fra Barcelona til Venezia sommeren 2019!
Fra kr. 20.900 per pers
az basseng1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien & Middelhavet med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger fra Azamara i Karibien og Middelhavet våren 2019 til ukens beste priser!
Fra kr. 18.055 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person