Nyhet! Cuba med SeaDream i 2019

takeoff
AVREISESTED
Havana
destination
REISEMÅL
Cienfuegos
calendar2
DATO
26.01.2019-10.04.2019
Fra NOK 39.360 pr pers

SeaDream Yacht Club - it's yachting, not cruising!


Med kun 56 lugarer og maksimalt 112 gjester om bord er dette cruiset for deg som ønsker å slippe unna køer og store folkemengder. 
Reiserutene er også helt unike da skipene kommer til i små havner hvor de store skipene ikke kan gå. Og det beste av alt; hos SeaDream Yacht Club er alt inkludert i prisen: 

Utvendig lugar, gourmet mat, all drikke inkl alkohol, åpen bar, roomservice, minibar, vannsportsaktiviteter og all tips til personalet.Priser fra ca NOK 39.360 pr pers
HAVANA


Cuba's hovedstad har ca 2.1 mill. innbyggere. Byen ble grunnlagt av spanjolene i det 16.århundre. Senkingen av et amerikansk krigsskip i 1898 ble starten på den spansk-amerikanske krigen. "Old Havana" ble oppført på UNESCO's verdensarvliste på 80-tallet. Havana opplevde stor vekst på 1930 tallet og ble en stor turistattraksjon i løpet de neste tiårene frem til Fidel Castro overtok makten i 1959. Etter at diktatoren døde sent i 2016 har nå landet begynt å åpne seg igjen og folk begynner å gjenoppdage denne vakre øya med sitt særpreg på gamle biler, fargerike bygg, vennlige innbyggere og en fargerik kultur.

CIENFUEGOS


La Perla del Sur - eller Sydens Perle som denne byen også blir kalt, ble først befolket av urfolk og senere av franske immigranter på 1800-tallet. Havna - som ble regnet som svært stor på den tiden - var et handelssentrum først og fremst mellom sør-amerika og Jamaica. En av de viktigste handelsvarene var eksport av sukker. Byens Urban Historic Center står oppført på UNESCO's verdensarvliste - et eks på urban planlegging utført av spanjolene på 1900-tallet. Andre severdigheter er Castillo de Nuestra Senora (et fort, slott), historiske katedraler, botaniske hager, sigar-fabrikk og universitetet i Cienfuegos.

SEILINGSRUTE

Cruise fra ca NOK 39.360 (€4.240) pr pers

Eks avganger 18/2, 25/2 og 121/3

Nyhet! Cuba med SeaDream i 2019

SeaDream tilbyr varierte seilinger rundt Cuba og til nærliggende øyer som Jamaica og den Dominikanske Republikk.


Ukentlige avganger i perioden 26.01 - 10.04 i 2019, cruiselengde 6-9 dager, de fleste på 7 dager.

Havner som besøkes er bl a Havana, Maria la Gorda, Isla de Juventud, Cayo Largo, Trinidad og Cienfuegos.

 

Nyhet! Cuba med SeaDream i 2019

UTVID REISEN:

Det er mulig å utvide cruiset med ekstra dager f eks i Havana før eller etter cruiset.

Carica ordner med flyreisen t/r samt hotellovernattinger.

OPPGRADER LUGAR:

Det finnes flere lugar-kategorier ombord, sjekk med oss hvilke som er best og har beste pris eller plassering ombord!

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.
seadream20

SeaDream Yacht Club

SeaDream Yacht Club seiler i Karibien og Middelhavet og tilbyr sine 112 gjester en 5-stjernes opplevelse fra ombordstigning til landgang. Som gjest blir du tatt hånd om av et mannskap på 95 som sørger for personlig service, gourmetbespisning i uformelle omgivelser. La det ikke bli med drømmen. “It’s yachting, not cruising”. Skipet egner seg også meget godt til charter for de som ønsker å ha en unik opplevelse sammen med forretningsforbindelse og kunder eller familie.
SeaDream Yacht Club er for de som fortrekker de mer intime skipene. SeaDream er drømmen om den perfekte ferien, preget av uformell perfeksjonisme. Som de selv sier så er ikke dette ”cruising” det er ”yachting”. SeaDream I og II tar kun 112 gjester og ligger i ultra luksus klassen.

Her får dere personlig service, fleksibiliteten og kvalitet i høyeste grad. Dette er et produkt både for den aktive og de som vil slappe av i uformelle luksuriøse omgivelser. Tenk deg å ligge på de balinesiske drømmesengene på toppdekket å lese en god bok. Det finnes ikke noe bedre måte å tilbringe ferien på.

Her er det all inclusive med åpen bar. Det er vin til lunsjen og hver kveld blir du servert gourmet måltid med vin til. Vinkjelleren består av over 3000 viner. Siste årene har de vunnet flere anerkjente priser og utmerkelser innen reiselivsbransjen for sitt unike produktet.

Standard suiten er på 18m2 med baderom av marmor og massasjedusj. Badekåpe og tøfler ligger klar til eget bruk. Du har egen sittegruppe, TV med flatskjerm, DVD spiller, CD spiller, PC uttak, personlig brevpapir og en velfylt minibar.

Her kan dere bli med kokken på innkjøp på de lokale markedet eller ta en sykkeltur. Om bord har dere tilgang til bl.a. vannski, off-road sykler, kajakk, seilbåter og vindsurfing, De kan også tilby et fantastisk SPA om bord. De seiler i middelhavet om sommeren og i Karibia og Sør Amerika om vinteren. Er det firma eller et selskap som skal på tur så er det fult mulig å chartre hele yachten.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

bkship spirit modal 073013
10 dagers seiling i Middelhavet med NCL i april - inkl. fly tur/retur
Dra på et fantastisk cruise ut fra Roma, og til det Østlige Middelhavet med Norwegian Cruise Line i april - inkl. fly, drikkepakke og ombordkreditt!
Fra kr. 18.990 per person
svalbard nordstjernen landing
Tilbud
Kampanje: Opplev majestetiske Svalbard med Hurtigruten!
Denne reisen med MS Nordstjernen er den ultimate Svalbard-opplevelsen. Tilbring to netter på land og resten til sjøs langs vestkysten av Svalbard....
Fra kr. 10.572,– per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Opptil 20% på reiser langs norskekysten!
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. Vi legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4 957 per person