Nyhet: Fra pol til pol med Hurtigruten!

takeoff
AVREISESTED
Svalbard
destination
REISEMÅL
Antarktis
calendar2
DATO
17.09.2018-13.12.2018
Fra kr. 283.580,– per person

Bli med på denne spektakulære reisen fra Longyearbyen, Svalbard på 78 grader N til South Peterman øya i Antarktis på 65 grader S.


Et 88-dagers episk eventyr, 76 dagers seiling, 12 dager i land, 66 havner og landinger, 17 land og 11 UNESCO-steder. Med andre ord; en reise fylt med ubeskrivelige opplevelser.
 

I 2018 har er det kun 50 plasser på denne ekslusive reisen!

 

Bestiller du nå, vil du få 2000 euro i ombordkreditt til bruk ombord på skipet!

SEILINGSRUTE

Nyhet: Fra pol til pol med Hurtigruten!

Om reisen & MS Fram:


Ekspedisjonsteamet til Hurtigruten: 

Hver eneste dag sørger ekspedisjonsteamet ombord for at du får uforglemmelige opplevelser. Disse er mer enn bare en gruppe eksperter. De er fantastiske lærere og verter med en bred kunnskap om alle de vidunderlige opplevelsene du får utforske. De deler med glede den kunnskapen og erfaringene de sitter med, fra dyreliv på land og til havs, til de rike kulturskattene vi besøker underveis. De tar deg som gjest tett på naturopplevelser, og forsterker inntrykkene gjennom interessante foredrag om bord.
 

MATEN OM BORD

Hurtigruten sine kjøkkensjefer tilbereder fantastiske retter som avspeiler de områdene man passerer underveis. De beste råvarene fra det norske kjøkkenet benyttes kombinert med lokale ingredienser for å krydre smaksopplevelsen mens man seiler fra Pol til Pol. Hurtigruten samarbeider med lokale leverandører slik at du skal få servert så kortreist og smakfull mat som mulig. Hver dag kan tilbys man en ny kulinarisk opplevelse som kjøkkenet setter sin ære i å tilberede til deg. Ønsket er at den kulinariske reisen skal være like spennende og tilfredsstillende som selve ekspedisjonen.
 

FASILITETER

På denne Pol til Pol-reisen vil det fantastiske landskapet ingen ende ta. Hurtigruten sitt observasjonsdekk er det perfekte tilholdssted for å nyte fuglelivet, dyrelivet i havet og naturen som vil ta pusten fra deg. Du kan slappe av i jacuzzien, ta en treningsøkt i trimrommet, nyte varmen i badstuen etterfulgt av en forfriskende drink i loungen.
 

EN VERDEN AV MULIGHETER

På denne reisen er skipet din «base camp», og underveis tilbys en rekke aktiviteter. Du kan blant annet bli med ut i polarsirkelbåter, overnatte i telt på isen i Antarktis og ro kajakk mellom isfjell eller i det krystallklare vannet i Det karibiske hav. 
 

 

Noen av reisens høydepunkter:


SVALBARD

Denne ultimate reisen starter i den arktiske ørken - Svalbard. Du kommer tett på spøkelsesbyene med de nedlagte hvalfangststasjonene, spektakulære fjorder, isfjell og dyreliv. Er du heldig, får du se selve Kongen av Arktis – isbjørnen. 
 

GRØNLAND

Grønland, eller “Menneskenes Land”, byr på unike møter med isolerte inuit-samfunn. På reisen vil du få førstehånds bekjentskaper med den ville naturen. Kontrasten mellom fargene og folket er helt spektakulært!
 

CANADA & AMERIKA

Reisen langs østkysten byr på alt fra spennende storbyer i nord til en tilbakelent tilværelse i sør. Opplev energien i New York og historiske Boston, samt den naturskjønne amerikanske østkysten. 
 

MEXICO, MELLOM-AMERIKA OG SØR-AMERIKA

Fra det kjølige nord til varmen i Mexico og Mellom-Amerika. Hurtigruten seiler i det krystallklare vannet og tar deg til bortgjemte viker med myke, hvite sandstrender, livlige byer og vakre naturreservater. Videre seiler skipet gjennom den spektakulære Panamakanalen – en av de største og mest omfattende ingeniørprosjekter som noensinne er gjennomført. 
 

ANTARKTIS

Isolert, urørt og fortryllende - la det kaldeste kontinentet på jorden varme hjertet ditt. Gi deg bort til elementene og opplev den hvite ensomheten og det fryktløse dyrelivet som florerer her. Ekspedisjonsteamet tar deg med til uberørt villmark som vil gi deg evigvarende minner. Mens MS Fram frakter deg tilbake til Argentina kan du bruke tiden til å fordøye alle inntrykkene du har fått underveis, og det er ikke få! Nyt et par dager i Buenos Aires før du flyr hjem. 

Nyhet: Fra pol til pol med Hurtigruten!

UTVID REISEN:

Carica kan Hurtigruten svært godt, og hjelper deg trygt gjennom hele bestillingsprosessen.
Vi er også behjelpelig med å ordne best mulig flybilletter tilpasset dine ønsker og behov.

Send oss en uforpliktende forespørsel, så vil vi kontakte deg med et skreddersydd reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Hurtigruten tilbyr ulike lugarkategorier. 
Vi hjelper deg å velge riktig, basert på dine ønsker og behov. 
 

Hva som er inkludert:

- Ekspedisjon med Hurtigruten i valgt lugarkategori inkludert helpensjon
- Vind- og vanntett jakke
- Ilandstigninger med småbåter med aktviteter om bord og på land
- Profesjonelt Ekspedisjonsteam som både holder forelesninger og som blir med i land på utflukter og aktiviteter
- Gratis kaffe og te
- Fly Longyearbyen-Oslo
- Fly Oslo-Kangerlussuaq (Grønland)
- Fly Ushuaia-Buenos Aires
 

Hva som ikke er inkludert:


- Reise- og avbestillingsforsikringer
- Bagasjeservice
- Valgfrie utflukter og tips
- Fly til Longyearbyen (Svalbard)
- Fly hjem fra Buenos Aires
- Eventuelt hotellovernattinger i Buenos Aires i etterkant av reisen

Reisen inkluderer

midtnat

Hurtigruten

Ekte opplevelser i unike farvann!


En ekspedisjonsreise med Hurtigruten er ikke som en vanlig cruisereise!
Ønsker du unike natur- og dyreopplevelser? Komme tett på steder hvor de største cruiseskipene ikke kommer til? Kjenne at du på slutten av ferien er blitt enda mer klokere enn du var da du reise?

Da er et ekspedisjonscruise med Hurtigruten din neste ferie!
Kunnskapsrike ekspedisjonsteam på båter som tar opp mot maks 500 passasjerer står klare til å gi deg en uforglemmelig opplevelse. Ombord et av Hurtigruten sine ekspedisjonsskip, merker man fort at stemningen er annerledes enn på et vanlig cruise.

Når høytaleranlegget går på, oppstår det automatisk en forventning man ikke får på et vanlig cruise.
"- Om du går frem på fremste dekk, vil du nå kunne se isbjørn" er en setning som gir gåsehud mens du seiler rundt Svalbard for eksempel.

På ekspedisjonsseilingene til Hurtigruten står natur, kunnskap og opplevelser i fokus - og de kunnskapsrike guidene og ekspedisjonsteamene er ikke bare med deg på land, de holder også foredrag om relevante temaer for områdene dere seiler inn til på forhånd. Alt for at du skal være best mulig forberedt på hva du kan forvente å møte.

Og ettersom det er en ekspedisjonsseiling, er ingen av havnebyene/områdene sikre på forhånd. Vær, vind og andre hendelser kan forandre programmet fra dag til dag - Men uansett vil du kunne være garantert enorme naturopplevelser på nært hold!

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting...
Fra kr. 39.500 per person
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 6.475 per person
qm2 5
Tilbud
Fantastiske priser på transatlantisk cruise med Queen Mary 2
Akkurat nå tilbyr Cunard fantastiske priser på transatlantiske seilinger med Queen Mary 2 i Princess og Queens Grill suiter!
Fra kr. 21.670 per person