Opplev Cuba med Azamara Journey

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
Miami
calendar2
DATO
10.11.2018-20.11.2018
Fra NOK 27 946 pr pers
Luksuscruise fra Miami til Cuba
Drømmer du om å oppleve Cuba?

Da er dette en fantastisk mulighet for å oppdage dette fascinerende landet, mens du er ombord luksuriøse Azamara!

Dette blir et av de beste cruisene i Karibien i 2018 - gå ikke glipp av denne sjansen, bestill ditt cruise NÅ!


 

 

SEILINGSRUTE


imgp6253

Gry Wickholm

Azamara Club Cruises rangeres som et luksuscruise-rederi, skipet Azamara Journey tar i underkant av 700 passasjerer, skipet ble pusset opp i 2016 og fremstår som moderne samtidig kledd i maritim stil, alle måltider holder førsteklasses standard med innslag av gourmet-opplevelser, all drikke inkl alkohol er inkl, du har tilgang til en rekke komfortable fasiliteter ombord, her er det underholdning på kveldstid, du kan bli med på spennende utflukter i land eller oppdage hver havn på egen hånd. Du vil oppleve en vennlig og profesjonell og personlig service, dette er cruiset for deg som enten har reist litt før eller for deg som rett og slett bare vil ha det beste.

På dette cruiset vil du få se og oppleve følgende flotte steder:


MIAMI, FLORIDA/USA


HAVANA, CUBA

Opplev Cuba med Azamara Journey

UTVID REISEN:

Det er selvfølgelig mulig å utvide med ekstra netter på hotell før og/eller etter cruiset. Vi har gode hotell-avtaler og vet hvor det er best å bo!

Vi hjelper deg også med å reservere seter på fly  - ta kontakt for detaljer omkring beste reiserute, beste priser - enten du velger å fly økonomiklasse eller businessclass.

OPPGRADER LUGAR:

Priser person
Innvendig lugar fra 27 946,-
Utvendig lugar fra 30 276,-
Balkong lugar fra 38 076,-

 

Prisene inkluderer:

 
-          Alle måltider
-          Drikke
-          Tips til personalet
-          Underholdning
-          Det meste av aktiviteter
-           Azamazing evening
 

Det som kommer i tillegg er:

 
-          Utflukter
-          Transport
-          Fly

Priser pr. 30.04.18.

Vi tar forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Azamara Journey

Azamara Journey seiler i Europa (nord-europa & Middelhavet) i sommersesongen 2017 og i midt-østen, sør-øst Asia og Australia/Oseania i vintersesongen 2017-2018.
 
aza quest070
az basseng1

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse. 

Begge skipene er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Flåten består av to skip - Azamara Quest og Azamara Journey. Begge klassiske, elegante skip som kun tar 694 passasjerer.
 
Ingen andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.
 
Stilen om bord er maritim og den klassiske skipsatmosfæren er konstant nærværende. Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.

e-katalog cruiseoversikt 2018:

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting...
Fra kr. 39.500 per person
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 6.475 per person
qm2 5
Tilbud
Fantastiske priser på transatlantisk cruise med Queen Mary 2
Akkurat nå tilbyr Cunard fantastiske priser på transatlantiske seilinger med Queen Mary 2 i Princess og Queens Grill suiter!
Fra kr. 21.670 per person