Opplev et luksuriøst cruise fra Miami til New York med nyttårsfeiring på Aruba!

takeoff
AVREISESTED
Miami
destination
REISEMÅL
New York
calendar2
DATO
26.12.2018-11.01.2019
Fra kr 24 900,- pr person
Dra på et fantastisk cruise med vakre Insignia til Oceania Cruises på sitt seiling til Karibien vakreste øyer. Du får blant annet oppleve nyttår på nydelig Aruba før turen går videre til Bonaire. På St. Lucia finnes noen av Karibien flotteste strender.

På St. Barts kan man nyte livet, og se på de flotte yachtene som ligger der. Så venter et stopp på San Juan før du får noen herlige dager til sjøs på vei til New York.  
 
Skipet tar 700 gjester og holder en meget høy standard på service og mat om bord.  Oceania er kjent for sin gourmet mat om bord. Så for de som liker et middel stort skip og gourmet mat så er dette rederiet for dere. 
 

SEILINGSRUTE

Opplev et luksuriøst cruise fra Miami til New York med nyttårsfeiring på Aruba!

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:


Miami


Aruba


St. George`s, Grenada


St. Barts


New York

Opplev et luksuriøst cruise fra Miami til New York med nyttårsfeiring på Aruba!

UTVID REISEN:

Ønsker du å utvide oppholdet med julefeiring i Miami, eller noen ekstra dager i New York i etterkant av cruiset?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne riktig hotell tilpasset dine ønsker.

Vi kan også være behjelpelige med å skaffe billetter til arrangement i New York som Broadway show eller til New York Rangers sine hjemmekamper i verdens største, og mest populære, ishockeyliga: NHL.

OPPGRADER LUGAR:

Priser:
 
Innvendig lugar fra kr 24 900,- pr person
 
Utvendig lugar fra kr 25 150,- pr person
 
Med balkong fra kr 34 000,-  pr person
 


Prisen inkluderer:


-Fly fra Oslo t/r
-Flyplassavgifter
-1 natt på 3* hotell i Miami med frokost
-15 dager på cruise med alle måltider
-Gourmet måltider til middag
-Gratis spesial restauranter
-Tips til service personale
-Gratis internett
-USD 400,- pr person i om bord kreditt eller 4 utflukter eller gratis vin til lunsj og middag
-Gratis spesial kaffe og mineral vann
-Gratis buss fra skipet til nærmeste tettsted
-Underholdning
-De fleste aktiviteter
-Havneavgifter

 

Det som kommer i tillegg er:


- Transport fra flyplass – hotell – skip – flyplass  (Som vi selvsagt kan hjelpe dere med)
- Utflukter
- Forsikringer

 
Vi tar forbehold om pris og kapasitets endringer. Ta kontakt i dag for å bestille en unik opplevelse med Oceania. 
 

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Insignia

insignia 1
oceania 6

Oceania Cruises

Oceania Cruises er et rederi i det øvre premium-sjiktet og passer spesielt godt for de som ønsker å cruise med elegante, mindre skip som f eks kommer helt inn til mindre og spennende havner over hele verden.

Stikkordene om bord er eleganse, kvalitet, førsteklasses mat - faktisk gourmetstandard, komfortable lugarer og suiter og for ikke å snakke om et imøtekommende personale. De fleste passasjerene er amerikanere, men rederiet har allerede mange faste europeiske gjester. Flåten består i dag av 4 skip der 3 tar 690 gjester, Regatta, Insignia og Nautica og Marine som kom ut i januar 2011 og Riviera som kommer i april 2012 har plass til 1 250. Oceania Cruises passer for par som søker et rolig cruise i elegante omgivelse med høy standard på mat og service Oceania skip har ingen formelle kvelder det er elegant casual.   Oceania er ingenting for de som ønsker mange aktiviteter og fest døgnet rundt. Dette er et rederi for de som foretrekker å slappe av i en komfortabel fluktstol, besøke et velutstyrt treningsstudio med tilstøtende spa avdeling eller lese en god bok i det store elegant bibliotek. Måltider med sin meget høye standarder er selve høydepunktet. Skipene har flere restauranter med forskjellige atmosfærer og menyer, og du velger hvor, hvilken tid og med hvem du ønsker å spise. På kveldene kan du også se førsteklasses underholdning, besøk piano baren, dans til levende musikk eller besøke nattkubben.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

silversea whisper 3
Anbefalt
Reis med Silversea på en nydelig seiling i Middelhavet ut fra Roma
Ta et cruise med Silver Whisper fra nydelige Roma, og ut i det nydelige vestlige Middelhavet. Besøk steder som Marseille, Monte Carlo, Korsika og...
Fra kr. 23.600 per person
oasis of the seas 1
Barnevennlig
Ukens beste priser på cruise i Middelhavet med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Middelhavet til ukens beste priser!
Fra kr. 6.822 per person
regal princess
Tilbud
Fantastiske familiepriser med Princess Cruises!
Gode tilbud med Princess Cruises – flotte reiseruter og gode priser! 3 & 4 person betaler kun skatter & avgifter på utvalgte seilinger!
Fra kr. 6.871 per person