Opplev Seychellene med luksuriøse Crystal Esprit!

AVREISESTED
Mahe/Eden Island
REISEMÅL
Mahe/Eden Island
DATO
01.02.2020-08.02.2020
Fra kr. 53.974 pr pers
Opplev Seychellene med  Cyrstal Esprit, med egen butler og alle utflukter inkludert!

Crystal Cruises er kåret til verdens beste cruiserederi i prestisjefylte magasin Condê Nast Travler 20 år på rad.  Om bord får dere den beste servicen og gastronomien til sjøs.  Dette er luksus i en egen klasse.

Crystal Esprit er en av Crystal sine Yachter; og gir deg en uforglemmelig opplevelse om bord! I utrolig luksuriøse omgivelser kan du ta livet med ro ved bassengkanten, før du tester ut skipets egen ubåt! 

Den varme velkomsten, oppmerksomme servicen, et bredt utvalg av aktiviteter i fantastiske omgivelser gjør at Crystal Cruises er en 5 stjernes opplevelse.

Crystal Esprit Yacht består av 31 kabiner som rommer tilsammen 62 gjester. Inkludert ombord på skipet er det egen butler, utflukter, mat og drikke. Uforstyrret av køer og store folkemasser føles det akkurat som en privat klubb med avslappet og fredfull atmosfære. Våkn opp med helt fantastisk utsikt gjennom store panorama vinduer hvor du får se de vakreste plasser. Nyt en harmonisk tur og slapp godt av før julestresset begynner.  

SEILINGSRUTE

Seilingsrute 1 februar 2020

Vibecke Stanghelle

vibecke@carica.no | 51 63 74 01

Utvalgt seiling med Crystal Esprit 

 

Pris på seiling 1 februar 2020 

Pris pr person 53.974,- i Yacht Suite.
All Inclusive med egen butler og utflukter, fly med Quatar fra Olso og 1 natt på hotell i Mahe.
Ønsker du å fly fra andre byer i Norge ta kontakt.Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.
 

I løpet av cruiset vil du blandt annet besøke:


seychellene mahe1
Mahe/Eden Island

seychellene praslin1
Praslin

seychellene praslin1
Curieuse Island 

Opplev Seychellene med luksuriøse Crystal Esprit!

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide reisen med noen dager i Dubai før og/etter cruiset.
Vi har gode fly- og hotellavtaler, og hjelper deg gjerne med å skreddersy din drømmereise.

Send oss en forespørsel, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

Yachten Crystal Esprit tilbyr ulike lugar- og suiter.
Vi i Carica har full oversikt over de ulike kategoriene, og kan hjelpe deg å finne riktig ut i fra dine ønsker og behov.

Reisen inkluderer

Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Crystal Cruises

Crystal Cruises er et luksuscruise-rederi i 5-stjerners klassen som har flere prestisjetunge priser å skilte til, bl a ble de i 2016 kåret til verdens beste rederi og verdens beste cruiseskip av leserne av Condé Nast Traveler Magazine.

Rederiet Crystal Cruises har siden 2012 vært et All-Inclusive rederi med svært høy standard. Dette er et cruiseprodukt for den kresne, erfarne eller livsnytere som kun vil ha det beste. Cruise med dette rederiet passer best for voksne 40+ men barn er også velkomne ombord. Alt er inkludert ombord - all mat og drikke inkl alkohol, tips, underholdning m.m. 

De fleste lugarene er utstyrt med balkong, moderne og luksuriørt utstyrt med sengetøy i 100% egyptisk bomull, egen putemeny, myke sengetepper av mohair, eksklusive baderomsprodukter m.m.

Maten ombord holder gourmet og førsteklasses standard, f eks et måltid i The Vinage Room får du serververt fantastiske gourmet-retter, alle med viner som matcher hver rett du får servert.


AVBESTILLINGSREGLER - i korte trekk

Opp til 91 dager før avreise full refusjon
90 – 46 dager før avreise 20% av reisens pris
45 – 31 dager før avreise 50% av reisens pris
30 dager eller mindre 100% av reisens pris

Spør oss om du har behov for ytterligere og inngående detaljer.
 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Balkong salg i Karibien med MSC Cruises
Bestill en balkong lugar for samme prisen som en utvendig lugar!
Tilbud
14 netters seiling i Karibien med MSC Preziosa! inkl fly tur/retur Oslo!
MSC har en flott kampanje hvor du kan bestille en balkong lugar til samme pris som en utvendig lugar!
Fra kr. 21.809 per person
Anbefalt
Norwegian Jade tar deg med på en opplevelsesrik tur fra Singapore!
Bli med på en kjempe flott seiling ut fra Singapore og videre til blant annet Phuket, Langkawi, Penang og Kuala Lumpur.
Fra kr. 7.750 per person