Opplev verdens største cruiseskip Symphony of the Seas i juli 2018

takeoff
AVREISESTED
Roma
destination
REISEMÅL
Roma
calendar2
DATO
19.07.2018-26.07.2018
Fra NOK 12.289 pr pers
Gå ikke glipp av denne sjansen til å seile med verdens største og nyeste cruiseskip!

Sommeren 2018 er det Symphony of the Seas (Royal Caribbean) som regjerer i Middelhavet. Splitter nytt, en gigant på havet, et flytende paradis for enhver cruise-entusiast med et vell av fantastiske og morsomme fasiliteter og aktiviteter ombord. Skipet vil starte ukentlige seilinger fra Barcelona 22.april 2018 og skal seile i vestlige Middelhavet frem til 28.oktober 2018.

SEILINGSRUTE

Eks på seilingsrute i Middelhavet sommeren 2018:


Barcelona - Palma de Mallorca - Marseilles - Livorno (Firenze & Pisa) - Roma (Civitavecchia) - Napoli/Capri - cruisedag/hele dagen til sjøs - Barcelona

 

Symphony of the Seas vil seile ukentlig fra april til oktober, og prisene variererer ut i fra kapasitet og tidspunkt.

Ta kontakt for dagens pris på ønsket dato.

Priseksempel:


Avreise 19.07.18 fra Roma:
Fra kr. 9.289 per person Ta kontakt for dagens kapasitet og pris inkl fly!

Opplev verdens største cruiseskip Symphony of the Seas i juli 2018

opplev verdens største cruiseskip - bestill nå!


Det er ikke hvert år vi får besøk av verdens største cruiseskip i vår del av verden - sist var i 2016 med søsterskipet Harmony of the Seas som var en ubetinget suksess! Nå er søsterskipet Symphony of the Seas snart klar for å glede tusenvis av cruiseentusiaster og nysgjerrige i 2018 - første avgang er 21.april 2018 fra Barcelona, så vil skipet seile hver uke helt ut oktober med siste avgang 28.oktober. Fra juni kan du starte cruiset enten fra Barcelona eller fra Civitavecchia utenfor Roma.

For de fleste som velger å cruise med dette spektakulære cruiseskipet er selve cruiset formålet med ferien - det vil være enormt mye å ta seg til ombord både for store og små - MEN det er også nok plass til å slappe av, du velger selv hva du vil bli med på og oppleve ombord.

På dagtid ligger skipet for det meste til kais, du kan enten gå i land og se deg om på egen hånd, bli med på arrangerte gruppe-utflukter eller bare bli igjen ombord og slappe av, bade, sole deg, lese, spise, trene, prøve klarteveggen m.m. En særlig mer morsom ferie får du ikke!

Velger du å gå i land kan du oppleve disse spennende byene og havnene (inkl Barcelona før/etter cruiset):


BARCELONA, SPANIA


MALLORCA, SPANIA


MARSEILLES, FRANKRIKE


LA SPEZIA (FIRENZE / PISA), ITALIA


CIVITAVECCHIA (ROMA), ITALIA


NAPOLI, ITALIA
 

Få mer ut av reisen

UTVID REISEN:

Du kan forlenge cruiseferien med noen dager ekstra i den havnebyen cruiset starter f eks. Vi har tilgang til de billigste flybillettene og de beste og billigste hotellene - spør oss om kompett cruisepakke tilbud!

OPPGRADER LUGAR:

Symphony of the Seas vil seile ukentlig fra april til oktober, og prisene variererer ut i fra kapasitet og tidspunkt. 


​Ta kontakt for dagens pris på ønsket dato.


Priseksempel:
Avreise 19.07.18 fra Barcelona:
Fra kr. 12.289 per person

Det finnes veldig mange lugarkategorier ombord. Prisene på denne siden tar utg pkt i laveste ledige lugarkategori - de fleste ønsker nok å bo i balkonglugar. Også disse finnes i mange prisklasser, avhengig om dere er 2 eller 4, om dere ønsker innvendig balkonglugar som vender mot boardwalk eller central park, eller om dere ønsker balkonglugar som vender ut mot sjøen, så er øker balkonglugarene i pris ettersom dere ønsker å komme høyere opp i skipet, og om man ønsker å bo mer midtskips osv..

Det finnes familielugarer som kan ta inntil 5 pers men de er det få av. Istedet anbefaler vi å bestille 2 lugarer, enten 2 like lugartyper ved siden av hverandre eller en billigere løsning med f eks 1 balkonglugar for 3 pers og 1 innvendig lugar for 2 pers f eks rett over gangen dersom ledig.
 

Forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Symphony of the Seas

symphony of the seas 1
eastern-caribbean-versus-western-caribbean-top

Royal Caribbean Cruiseline

Royal Caribbean Cruise Line (RCCL) eies av Royal Caribbean Cruises Ltd som også eier rederiene Celebrity Cruises og Azamara Club Cruises. Dette utgjør verdens nest største rederi, og bare RCCL har hele 26 skip i flåten hvis vi også inkluderer det aller nyeste skipet "Symphony of the Seas" som kommer våren 2018.

Royal Caribbean er godt kjent hos de fleste - cruiseskipene varierer fra mellomstore til de aller største cruiseskipene i verden. De har cruise som passer for alle - seiler på de fleste hav og tilbyr gode cruisepakker inkl fly og hotell. Carica har tilgang til alle cruise med Royal Caribbean og som agent er prisene og kampanjene selvsagt de samme som hos rederiet.

RCCL har en avslappet atmosfære ombord - her velger du selv hva du vil være med på. La barna få boltre seg i bassengene, vannskliene og i klatreveggen. Ungdommen vil også kose seg her - spillrom, basketballbane, treningssenter eller diskotek. Vi voksne liker kanskje å finne oss en solseng, slappe av med en god bok og litt musikk på øret. Nyt det blå havet til en forfriskende drink! Boblebad, SPA, kasino, utflukter i land - på egen hånd eller i gruppe. Velg mellom en rekke restauranter ombord - kos dere som par eller som familie, prøv en ny rett hver kveld! Kanskje finner du din favoritt her? Det er mye god mat å velge mellom! Om kvelden er det showtime!

Kos deg sammen med dine kjære eller bli kjent med nye mennesker. Trekk deg tilbake og slapp av på din egen balkong mens du nyter synet av det blå blå Middelhavet eller det turkiskblå karibien.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

rio1
Anbefalt
Transatlantisk cruise 16 dager fra Lisboa til Rio de Janeiro med Oceania
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Oceania Cruises fra Lisboa til Rio de Janeiro. Inkl. i prisen er blant annet fly tur/retur, drikke...
Fra kr. 26.500 pr pers
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 3300 per person
silversea-ship-silver-muse-public-area-pool-deck-and-jacuzzi-area-1
Tilbud
Seil med Silversea fra Hong Kong til Singapore - Inkl. fly og hotell
Seil med luksuriøse Silversea fra Hong Kong til Singapore! Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, hotell og luksuscruise.
Fra kr. 48.700 per person