Reis med MSC Yacht Club – luksuskonsept øverst i skipet

takeoff
AVREISESTED
Barcelona
destination
REISEMÅL
Barcelona
calendar2
DATO
19.10.2018-26.10.2018
Fra kr 19.699 per person

Oppdag et skip i skipet. Et sted der du kan nyte eksklusivitet og privatliv i en verden av valgmuligheter. Der du kan hengi deg til luksusen av en privat yacht, samtidig som du kan glede deg over tilgangen til de utallige rekreasjons- og underholdningsmulighetene som resten av skipet tilbyr. 

Velkommen til MSC Yacht Club, en cruiseopplevelse uten sidestykke. 


 

SEILINGSRUTE

imgp6270

Hilde Tou

MSC Yacht Club


 


Noen av høydepunktene på cruisereisen med MSC Yacht Club:

 

Private lokaler for total ro


Luksuriøs innkvartering og eksklusive tjenester er bare begynnelsen. MSC Yacht Club tilbyr også fantastiske private fasiliteter. 

Som elegante Top Sail Lounge, en panoramasalong med spektakulær utsikt, en egen restaurant og One Pool Deck, med privat svømmebasseng, boblebad, soldekk og bar.
 

Førsteklasses servicestandard


Tre inn i en verden av døgnåpen service. En verden der hvert behov tilfredsstilles raskt, takket være concierge-resepsjonensom er åpen dag og natt, og den døgnåpne butlertjenesten.


 

Utsøkt mat tatt til nye høyder


Forbered ganen på en utsøkt gastronomisk reise.

MSC Cruises er kjent for kvaliteten på bespisningen, og MSC Yacht Club tilbyr kresne gjester crème de la crèmemed en egen restaurant i hvert skip.

I Le Palmeraie på MSC Preziosa, Le Muse på MSC Divina, L’Étoile på MSC Fantasia og L’Olivo på MSC Splendida, serveres deilige, førsteklasses sofistikerte menyer som spenner fra sunn mat til de større utskeielser. MSC Yacht Club-gjester er sikret superior bespisning for å tilfredsstille enhver, også de mest kresne, og det er åpen bordsetning slik at du har frie spisetider. 
Gourmetmaten serveres naturligvis med gratis drikke i alle MSC Yacht Club sine lokaler.
 

En oase av velvære og avslapping


Tre inn i en verden av velvære og avslapping like i nærheten av suiten din. 

MSC Aurea Spa er en fredfylt oase der du kan skjemme deg bort med et bredt utvalg revitaliserende helse- og skjønnhetsbehandlinger, inkludert aromaterapi og balinesisk massasje. 

Som gjest i MSC Yacht Club, kan du dra nytte av en privat heis som tar deg direkte og diskré inn i spaet, der du vil finne et eksklusivt MSC Yacht Club massasje- og behandlingsrom.
 

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:


Barcelona


Marseille


Genova


Napoli

Reis med MSC Yacht Club – luksuskonsept øverst i skipet

UTVID REISEN:

Det finnes glimrende muligheter for å utvide ferien med noen dager i Barcelona i forkant og/eller i etterkant av cruiset.

Ta kontakt med oss i Carica, så sender vi deg et uforpliktende reiseforslag som inkluderer fly, cruise og eventuelle hotellovernattinger.

OPPGRADER LUGAR:

·         Cruise Only fra kr. 19.699 per person

·         Pakke inkl fly fra NOK 22.190 per person


Vi tar forbehold om endring i cruise og flypriser, samt. skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Seaview

Promenadedekk hvor du alltid kan nyte solen!

MSC Seaview er det andre av to identiske skip i Seaside-generasjonen. Med sin lengde på 323 meter og vekt (BRT) på 154 000 tonn, får hun en makskapasitet på 5 429 gjester.

Inspirasjonen for MSC Seaview er hentet fra de moderne, eksklusive kompleksene med strandleiligheter som du finner i Karibien eller langs Middelhavets vakreste strender. Når du stiger om bord på skipet, får du oppleve en spesiell nærhet til havet. MSC Seaview-konstruksjonen gjør god nytte av det varme været, solen og det vakre Middelhavet. Du kan nyte livet i solen eller skyggen mens du spiser, drikker og slapper av ute på dekk, med havutsikt det knapt finnes maken til. Sannsynligvis kommer du også til å sette pris på de inspirerende fellesområdene innendørs, der hver del er utformet for å utnytte havutsikten og sollyset til det fulle. 

En av tingene som gjør MSC Seaview unik, er den imponerende 360°-promenaden, et promenadedekk som lar deg gå hele veien rundt skipet, med bare et glassrekkverk mellom deg og havet. Dette fantastiske fellesområdet fungerer som et livlig rekreasjonsområde der du kan spasere under åpen himmel, spise og drikke utendørs på en rekke barer og restauranter eller shoppe i butikkene – alt mens man nyter en spektakulær utsikt så langt som øyet kan se.


MSC Seaview kommer til å tilbringe sin første sommersesong i det vestlige Middelhavet, der MSCs ekspertise er uovertruffen. En ferie med MSC Cruises er den perfekte måten å oppdage Middelhavets mangfoldige kulturer, smaker og historiske underverker på. MSC Seaview kommer til å ha tre hjemmehavner i Middelhavet: Genova, Marseille og Barcelona. Skipet kommer også til å besøke andre populære middelhavsdestinasjoner, som Napoli, Messina og Valletta, hvor du kan velge blant et bredt utvalg aktiviteter som gir deg mulighet til å utforske regionen.

MSC Seaview er skipet som følger solen.
seaview 1

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

antarktis 3
Tilbud
Kampanje: Seil til Antarktis med Hurtigruten - Inkl. gratis fly!
Bestill din ekspedisjonsreise til Antarktis innen 30. september 2018 og få fly tur/retur Oslo med på kjøpet. Gjelder utvalgte reiser med MS Roald...
Fra kr. 48 350,– per person
iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island inkl. fly!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 27.976 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person