Reis på en vakker reise i Adriaterhavet med MSC Lirica - Inkl. fly tur/retur

takeoff
AVREISESTED
Stavanger
destination
REISEMÅL
Venezia
calendar2
DATO
08.04.2019-13.04.2019
Fra kr. 7.990 per person
Opplev perlene i Adriaterhavet!
Har du aldri vært på cruise før er dette en super start! Her får du virkelig mye for pengene med nydelige havnebesøk.

Avreise fra Stavanger om morgenen med KLM via Amsterdam til Venezia. Transport til skipshavnen og innsjekking om bord på MSC Lirica. Nyt lunsj om bord og gjør dere kjent med skipet før oppmøte på dekk for utseiling. Venezia må sies å ha en av verdens flotte utseilinger, noe du ikke må gå glipp av.

SEILINGSRUTE

Opplev perlene i Adriaterhavet:

08.04: Venezia, Italia

09.04: Zadar, Croatia
10.04: Kotor, Montenegro
11.04: Koper, Slovenia
12.04: Ravenna, Italia
13.04: Venezia, Italia

imgp6280

Ragnhild Tone Burja

Om skipet:

 


MSC Lirica gir deg en særegen cruiseopplevelse blant klassiske cruiseskip, med fokus på eleganse, komfort og gjestfrihet i MSC Cruises' fineste tradisjoner fra Middelhavets livsstil. Skipet ble sjøsatt i 2003, og renovert for over 200 millioner dollar i 2014/2015.
En atmosfære av avslappet romslighet dominerer, med fantastisk innendørs utsikt fra foajéen, og uhindret havutsikt fra loungens vinduer fra gulv-til-tak.
Men du vil også finne en mengde intime områder, som den stilfulle Beverly Hills Bar eller den tradisjonelle engelske puben Lord Nelson Pub, den perfekte oase for en drink før teatret. Modernitet og tradisjon blandes på dette økologiske skipet.

Broadway-teatret er en ultramoderne nytolkning av tradisjonelle linjer. Merk at adgangen til teatret for kveldsshowene kun er tilgjengelig ved bestilling (ikke nødvendig på de andre skipene). Det er tre raske og enkle måter å bestille på. Koble deg til det gratis Wi-Fi-nettverket om bord med smarttelefon eller nettbrett, bruk berøringsskjermene på de forskjellige dekkene på skipet eller spør i resepsjonen.

Reisen dag for dag:


08. april 2019 - Stavanger til Venezia


Avreise fra Stavanger om morgenen med KLM via Amsterdam til Venezia. Transport til skipshavnen og innsjekking om bord på MSC Lirica. Nyt lunsj om bord og gjør dere kjent med skipet før oppmøte på dekk for utseiling. Venezia må sies å ha en av verdens flotte utseilinger, noe du ikke må gå glipp av.09.april, Zadar, Kroatia

Zadar er en kroatisk by som ligger i Dalmatia ved Adriaterhavet. En by mellom hundrevis av øyer. En by med ruiner fra romertiden og med tusen år gamle kirker, men også en sofistikert, moderne by. En delt by. Ingen mur, men vann. Den nye bydelen, der de fleste bor og arbeider, ligger på «fastlandet», den gamle bydelen stikker ut som en egen halvøy.


10.april Kotor, Montenegro

Kotor er arven fra venetianerne, UNESCO-vernet med sine massive bymurer, tallrike kapeller og et labyrintlignende nettverk av skuldertrange smug.
Montenegro er et ganske nytt og uoppdaget feriemål med herlige strender, krystallklart vann og lavt prisnivå og Kotor er en herlig sjarmerende gammel by.


11.april Koper, Slovenia

Koper er en kommune, kystby og den største havnen i Slovenia, beliggende på den korte, slovenske kystlinjen ved Triestebukten i Adriaterhavet
Koper er en by med hundre soler som pryder de middelalderske venetianske palassene. The sun warms up the lagoon of the Škocjanski Zatok Nature Reserve with hundreds of birds, the Karst Edge and world famous climbing areas. Solen oppvarmer lagunen til Škocjanski Zatok naturreservat med hundrevis av fugler, Karst Edge og verdensberømte klatreland.


12.april Ravenna, Italia

Ravenna kaller seg, ikke uten grunn, Citta d’Arte – kunstens by. Ravenna er en skattkiste, full av tidlig kirkekunst, historie, arkitektur og kultur. Byen er spesielt kjent for sine kirker og historiske bygninger fra tidlig middelalder, og deres vakre mosaikker. Ravenna var nemlig hovedstad i tre viktige etterfølgende riker: Det vestromerske riket, Det Ostrogotiske Riket og Det bysantinske riket i vest. Ravenna er også en hyggelig og utadvendt by, med gågater, shoppingstrøk og åpne plasser. Ravenna er oppført på Unescos liste over Verdensarven.


13. april 2019 – Venezia – Stavanger

Nyt en deilig frokost før avstigning. Det blir tid til en liten tur i Venezia før felles transport til flyplassen om ettermiddag. Flyavgang fra Venezia kl. 16.55 med ankomst Stavanger kl. 22.25.

Reis på en vakker reise i Adriaterhavet med MSC Lirica - Inkl. fly tur/retur

UTVID REISEN:

Følgende er inkludert:

Fly tur/retur Stavanger/Venezia
5 netters cruise i valgt lugar
Inkl. full pensjon, underholdning,
skatter/avgifter
Transport fra flyplass til skip
Transport fra skip til flyplass


Ikke inkludert:

Tillegg for oppbevaring av bagasje i Venezia avreise dag, betales direkte
Reiseforsikring
Eventuell drikkepakke
Utflukter under cruiset
Bestillingsgebyr kr. 190,-

OPPGRADER LUGAR:

Pris pr. person i innvendig dobbellugar bella: kr. 7.990,-


Tillegg pr. person i utvendig dobbellugar kr. 800,-
Tillegg pr. person i Suite fantastica m/balkong kr. 3.100,-
Singel lugar på forespørsel

Tillegg tips til personalet obligatorisk for 5 dager kr. 450,-
Tillegg for drikkepakke (barer og restauranter 5 dager) kr. 1.000,-


Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!

MSC Lirica

lirica 1

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

seaside 9
Tilbud
Kampanje med MSC Cruises i vinter: Gratis drikkepakke & WiFi!
Pulserende Miami, ubeskrivelig vakre Vestindia, fantastiske Karibien, luksuriøse Dubai eller opplevelsesrike Middelhavet - hvor enn du velger å dra...
Fra kun kr. 4.930 per person
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean i Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 5.995 per person
rf passasjerer
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Europa med Celebrity Cruises
Se utvalgte seilinger fra Celebrity i Europa/Middelhavet våren/sommeren 2019 til ukens beste priser!
Fra kr. 7.833 per person