Reis til Alaska med Princess Cruises - Inkl. fly og 3 netter på hotell i San Fransisco!

takeoff
AVREISESTED
Oslo
destination
REISEMÅL
San Fransisco
calendar2
DATO
03.05.2019-16.05.2019
Fra NOK 21.088 per pers

10 dagers cruise San Fransisco - Alaska t/r


Her får du muligheten å oppleve eventyrlige Alaska med flotte Grand Princess. Du seiler fra San Francisco nordover langs kysten mot Alaska.

Alaska har uten tvil noen av de mest fascinerende og mest varierende naturområdene i USA. Naturen er vill og barsk, og her kan man se en brun bjørn vandre rundt i en fjellkløft eller man kan padle rundt i kajakk og se de imponerende isbreene som kaster store isstykker i havet. I Alaska ligger Mount McKinleys, som med sine 6194 meter over havet er det høyeste punktet i Nord-Amerika. 
 

SEILINGSRUTE


 

Reis til Alaska med Princess Cruises - Inkl. fly og 3 netter på hotell i San Fransisco!

Cruise 10 netter San Fransisco - Alaska t/r inkl fly t/r fra Oslo og 3 netter på hotell i San Fransisco!


Du kan også fly fra andre byer i Norge - på forespørsel, som regel liten prisforskjell.

Grand Princess tar ca 2.590 passasjerer, skipet ble sist renovert i 2004, utendøres finnes store romslige dekkområder, skipet har hele 4 bassengområder. Det er et stort flott og moderne cruiseskip som har alle de fasiliteter man kan forvente av et cruise i premium-klassen.
SAN FRANSISCO, CALIFORNIA


JUNEAU, ALASKA


SKAGWAY, ALASKA


GLACIER BAY, ALASKA


KETCHIKAN, ALASKA


VICTORIA, ALASKA


 

Reis til Alaska med Princess Cruises - Inkl. fly og 3 netter på hotell i San Fransisco!

UTVID REISEN:

Om du ønsker å utvide reisen med ekstra netter i San Franscio, er det fullt mulig.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforsla.


 

OPPGRADER LUGAR:

Pris fra kr. 21.088 inkluderer innvendig lugar, fly tur/retur og 3 netter på hotell.
Andre lugarkategorier på forespørsel.

Prisene inkluderer:
  •  Inkl: 10 netters cruise
  • fly t/r Oslo - San Fransisco 
  • 3 netter på hotell 4* sentralt i San Fransisco
  • Alle måltider om bord inkl drikke til maten
  • Underholdning,
  • De fleste aktiviteter,
  • Skatter & avgifter.
Tillegg:
- tips fra ca USD 11,50 pp/natt
- utflukter
- transfer t/r cruisehavn
- Eventuelle drikkepakker og spa-behandlinger om bord
- Enkelte spesialrestauranter kan ta ekstra betalt
- Kostnader ifm ESTA reg/online innreisetillatelse USA for norske borgere
- Reiseforsikring

Vi tar forbehold om prisendringer og skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

Grand Princess

grand princess
caribbean movie screen

Princess Cruises

Princess Cruises er et av de største cruiserederiene i bransjen med hele 18 skip i flåten. Rederiet ble i 2003 innlemmet i verdens største cruiserederi Carnival Corporation.
 
I 2015 feiret Princess Cruises 50 års jubileum. Rederiets flåte varierer med skipsstørrelser fra 670 gjester til de største skipene som kan ta opp til  ca 3.600 gjester.
 
Rederiet appellerer først og fremst til det voksne publikummet men har også skip som passer godt for barnefamilier. Princess Cruises er spesielt kjent for sine spennende og flotte seilingsruter. Skipene holder høy standard både i forhold til interiør, fasiliteter, mat og service.
 
I 2017 kom rederiet med et nytt cruiseskip - Majestic Princess - som begynte med seilinger i Europa på forsommeren og flytter så over til Asia der det skal tilby seilinger for det kinesiske markedet. Princess Cruises er spesielt sterke på destinasjoner som Asia, Alaska, Panamakanalen, Sør-Amerika og Oceania men tilbyr også verdenscruise og har flotte seilinger i Europa.

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person