Seil fra Sydney til Hong Kong med Seven Seas Navigator

takeoff
AVREISESTED
Sydney
destination
REISEMÅL
Hong Kong
calendar2
DATO
08.02.2019-08.03.2019
Fra kr. 138.361 pr pers


Seil med et av verdens mest luksuriøse rederi: Regent Seven Seas fra Sydney til Hong Kong. Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, 4 hotellovernattinger i Sydney, og 24 dagers cruise!

Inkludert i cruiseprisen:
  • 24 dagers cruise i suite
  • alle måltider - de fleste gourmetmåltider
  • all drikke inkl alkohol
  • de fleste aktiviteter
  • underholdning
  • opptil 35 gratis utflukter 
  • 3 dagers utflukt i Sydney før cruiset eller 3 dagers utflukti Hong Kong etter cruiset
  • skatter, avgifter & tips

Kommer i tillegg:

spa-behandling ombord
kasino, shopping
visum / innreisetillatelser
reiseforsikring
transfer/transport mellom flyplass - cruisehavn/hotell t/r

SEILINGSRUTEimg 0395

Magnar Haugland

SEVEN SEAS NAVIGATOR er et luksuscruise-skip i 5-stjerners klassen. Ombord disponerer du din egen suite, her er butler-tjeneste, alle måltider holder gourmet-standard, all-inclusive cruise, her er opptil 42 utflukter inkl i cruiseprisen, ombord kan du boltre deg i basseng, boblebad m.m. Her finner du treningssenter, spa m.m. Skipet tar inntil 490 passasjerer, her er det god plass og betjeningen ombord vil gjøre alt for å skjemme deg bort!


I løpet av dette fantastiske cruiset får du bl a se følgende havner:
Sydney


Cairns


Bali


Hong Kong

Seil fra Sydney til Hong Kong med Seven Seas Navigator

UTVID REISEN:

Det er mulig å utvide med ekstra netter i f eks Sydney før cruiset eller i Hong Kong etter cruiset. Vi har gode hotell-avtaler, hør med oss hvilke hoteller vi anbefaler. 

Vi anbefaler å fly business-class, det er lange strekninger og du får en langt mer behagelig flyreise ved å velge en oppgradert klasse ombord. Det er ikke så dyrt som du kanskje tror - og vel verdt pengene!

OPPGRADER LUGAR:

Suite inkl. fly og hotell: Fra ca NOK 138.361

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Seven Seas Navigator

seven seas navigator 1
exp spa infinity pool (2)

Regent Seven Seas Cruises

It’s all included!

Regent Seven Seas Cruises (RSSC) er et luksusrederi i toppklasse. Som reisende med dette rederiet kan du forvente deg enestående gourmetmåltider, personlig service, romslige suiter og eksepsjonell luksus. Regent Seven Seas Cruises er dessuten det eneste rederiet i verden hvor organiserte utflukter er inkludert i prisen.

 

På en cruisereise med Regent kan du oppleve utmerkede fasiliteter innen spa og fitness ved besøk på verdenskjente Canyon Ranch SpaClub. Et måltid på en av de fire anerkjente gourmetrestaurantene ombord - Prime 7, Signatures, Compass Rose eller La Veranda/Sette Mari – er en kulinarisk opplevelse du sent vil glemme. Rederiet tilbyr blant annet 24 timers romservice, velfylte bibliotek, kulinariske demonstrasjoner, ost- og vinsmaking, samt en rekke ulike aktiviteter på dekk - deriblant shuffleboard, løpebane og golf. 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

iceland-2608985 1920
Tilbud
Spesialpris: Seil med Hurtigruten fra Bergen til Island!
Sett ut på et 11-dagers eventyr i Nordsjøen der du følger sporene til vikingene - de ekte oppdagelsesreisende. Legg ut fra kysten av Norge før man...
Fra kr. 28.776 per person
msc yacht club meraviglia
Nyhet
Nyhet: 16 netters transatlantisk seiling fra København til New York med MSC Cruises
September 2019 vil MSC Meraviglia sette kursen fra København til New York på en fantastisk seiling! Inkludert i prisen er blant annet alle...
Fra kr. 28.049 per person
rio1
Anbefalt
Transatlantisk cruise 16 dager fra Lisboa til Rio de Janeiro med Oceania
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Oceania Cruises fra Lisboa til Rio de Janeiro. Inkl. i prisen er blant annet fly tur/retur, drikke...
Fra kr. 26.500 pr pers