Seil med Azamara & Kaptein Tysse fra Barcelona til Monte Carlo!

AVREISESTED
Monte Carlo
REISEMÅL
Barcelona
DATO
14.09.2019-21.09.2019
Fra kr. 13.115 per person

Bli med til den franske Riviera med Kaptein Tysse - Azamara Club Cruises sin svært populære kaptein fra Bergen!

Og hvorfor er Kaptein Tysse så populær blant gjestene?


Historiene er mange, og alle er like fantastiske!

Som da han gikk gjennom en av spesialrestaurantene, og overhørte en av gjestene som muntert sa til bordet sitt: «- Hvorfor får ikke vi på denne siden av skipet oppleve solnedgangen?»

Kaptein Tysse snek seg da unna, gikk opp på broen igjen, og informerte passasjerene over høytaler at skipet nå skulle ta en rolig 360 graders sving, slik at alle gjestene skulle få anledning til å nyte solnedgangen.

Og så har du historien om da Kaptein Tysse og hans skip havnet på førstesiden av lokalavisen i Sognefjorden.

Foranledningen? Sir Roger Moore og hans svenske kone var om bord skipet, og hun fortalte Kaptein Tysse om sin forkjærlighet for brunost. Da skipet forlot Flåm, fikk han en idé om å stoppe ved en liten øy med 100 innbyggere, og 500 geiter som han visste at produserte brunost av høy kvalitet. Skipet stoppet opp utenfor øyen, og kjøkkensjefen dro til land i en av livsbåtene, og kom tilbake med over 5 kilo brunost som ble servert til frokosten dagen etterpå.

Om du i tillegg er glad i fersk fisk, har du kommet til den rette besetningen. Da Kaptein Tysse seilet ut fra Reykjavik, undersøkte han med de lokale om hvor det var bra å fiske før han gikk til innkjøp av fiskeutstyr. Skipet ankret opp, og gjestene kunne se at Kaptein Tysse og hans kollegaer fra tender plattformen fikk over 25 kilo med fersk fisk - som så ble servert til middag!

Kortreist mat med andre ord!


Og det er historier som dette som gjør at gjester igjen og igjen blir med Kaptein Tysse og hans mannskap på Azamara Club Cruises sine nydelige seilinger over hele verden.

Og nå har du anledning til å bli med: På en fantastisk reise til den franske riviera!

 

SEILINGSRUTE

Dag 1: Barcelona
Dag 2: Sete, Frankrike
Dag 3: Marseille, Frankrike
Dag 4: Marseille, Frankrike / Sanary Sur Mer, Frankrike
Dag 5: St. Tropez, Frankrike
Dag 6: Calvi, Korsika
Dag 7: Monte Carlo (Cannes), Frankrike
Dag 8: Monte Carlo (Cannes), Frankrike


captain tysse intro

Gry Wickholm

Opplev den franske riviera med Azamara Club Cruises & Kaptein Tysse!Avslappende atmostfære, behagelig temperatur, minimalt med stress. La belle vie får du virkelig oppleve sør i Frankrike om bord Azamara Club Cruises!

Første stopp på cruiset etter at skipet har satt kurs ut fra Barcelona, er Middelalderbyen Sete sør i Frankrike. Et perfekt utgangspunkt om du ønsker å ta del i en vinsmaking, eller besøke det lokale markedet for noen delikatesser fra det franske kjøkken.

Videre drar skipet til Marseille, hvor det ligger over natten. Her er det virkelig å anbefale et besøk til Vieux Port; den livlige fiskehavnen, et av de eldste og best bevarte områdene i Marseille.

Dagen etter på ankommer du den lille byen Sanary-Sur-Mer, og man får virkelig se fordelen med å seile med et mindre skip; her er det ingen av de større skipene som kommer til, og du vil ha flotte muligheter til å spasere rundt i de små butikkene, spise litt lokale bakevarer før du setter deg tilrette på en av restaurantene langs havnen for et fantastiske fiskemåltid.

Ved ankomst i Calvi kan du spasere fra skipet, bort til den flotte promonaden hvor du finner butikker og flotte restauranter. Eller gjerne du ønsker å spasere opp åsen til den massive kategralen Citadel?

St. Tropez, Cannes og Monte Carlo trenger neppe noe stor presentasjon, men besøkene her gir deg gode muligheter til å ta del i vinsmaking, spaserturer langs strendene, eller dra på utflukter opp i åsene for en spektakulær utsikt over den franske riviera.


OPPLEV LUKSUS MED AZAMARA JOURNEY

Reisen går fra Barcelona via blant annet Sete, Marseille og St. Tropez før dere ender opp i Cannes/Monte Carlo.

Nyt deilige varme sommerdager på Azamara Journey som kun tar 650 gjester, tilbyr førsteklasses mat og underholdning og bringer deg til de mindre havnene hvor større skip ikke får plass.
Ombord er den nydelige maten, drikken og tips til personalet inkludert, og i havnene det er nødvendig får dere transport til nærmeste by. Her blir dere tatt godt vare på!I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:

 

barcelona1

Barcelona


sete1

Sete


architecture-3026097 1920

Marseille


korsika1

Korsika

Seil med Azamara & Kaptein Tysse fra Barcelona til Monte Carlo!

UTVID REISEN:

Kombiner gjerne reisen med et opphold i Barcelona før cruiset eller i Monte Carlo/Cannes/Nice i etterkant cruiset.

Vi «syr sammen» den perfekte reisen for deg. Kontakt oss så finner vi ut hva som passer best for akkurat deg og dine ønsker.
 

OPPGRADER LUGAR:

Innvendig lugar fra Kr.15.200,- per person
Utvendig lugar fra Kr. 13.115,- per person
Balkong lugar fra Kr. 21.750,- per person

 

Prisene inkluderer:

 
- Alle måltider
- Flaskevann, mineralvann, kaffe og te
- Utvalgte merker av alkohol, vin og øl – ubegrenset
- Egen AzAmazing Evening – en kveld med spesiell utflukt i land (på de fleste cruisene)
- Tips til personalet
- Shuttle buss i havner hvor det er nødvendig for å komme til havnebyer, der de har det
- Roomservice
- Klesvask – eget rom til individuelt bruk
 

Det som kommer i tillegg er:


-          Utflukter
-          Fly
-          Transport

Reisen inkluderer

Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise.

Azamara Journey

Azamara Journey seiler i Europa (nord-europa & Middelhavet) i sommersesongen 2017 og i midt-østen, sør-øst Asia og Australia/Oseania i vintersesongen 2017-2018.
 

Azamara Club Cruises

Azamara Club Cruises anbefales hovedsakelig for gjester over 40 år som er erfarne cruisere, par og enslige, som setter pris på service, god mat og vin, og som er mer opptatt av destinasjoner, kultur og opplevelser fremfor aktiviteter og underholdning. Cruisene kan fint anbefales til yngre par med samme fokus som over og som tiltrekkes av den rolige atmosfæren om bord. Azamara er perfekt for de søker en personlig, intim og maritim cruiseopplevelse. 

Alle tre skipene er klassifisert i det øvre premiumsjiktet.

Flåten består av tre skip - Azamara QuestAzamara Journey og Azamara Pursuit Alle tre er klassiske, elegante skip som kun tar maksimalt 694 passasjerer.
 
Ingen andre cruiserederier tilbringer like lang tid i havn som Azamara. Skipene legger ofte til i havner andre større skip ikke kommer til samt at de kan ligge både en og to netter i samme havn så man i ro og mak kan gå i land når det måtte passe.
 
Stilen om bord er maritim og den klassiske skipsatmosfæren er konstant nærværende. Service er gjennomgående høy i alle ledd, fra du kommer om bord til cruisets slutt. Det er én ansatt pr. to gjester, og tips til personalet er selvfølgelig inkludert i cruisets pris.


 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Tilbud
Ukens beste priser på cruise over hele verden med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 17.955 per person
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Middelhavet/Karibien med Celebrity Cruises
Se utvalgte seilinger fra Celebrity i Middelhavet/Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 8183 per person
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person