Seil med helt nye MSC Bellissima i Middelhavet sommeren 2019

AVREISESTED
Barcelona
REISEMÅL
Barcelona
DATO
05.07.2019-12.07.2019
Fra kr. 9.849 per pers
MSC Cruises ble sjøsatt våren 2019, og er et helt nytt cruiseskip som skal seile i Middelhavet fra mars 2019 og utover sommeren og høsten samme år.

MSC Bellissima er spekket med ektraordinære egenskaper som tilbyr den perfekte opplevelsen til sjøs for hvert årstid. Om bord, kan du nyte fremragende, autentiske spisesteder, alle tiders underholdning med nye panorama områder, et innovativt sjøutsikt aft lounge, en to-etasjet "innendørs promenade" med en 480 kvadratmeters LED kuppel og en spektakulær fornøyelsesområde som er tilknyttet til en utendørs vannland.

SEILINGSRUTE

Hilde Tou

Galleria Bellissima

Denne 96 meters sentrale promenaden er fylt med butikker, restauranter og rolige steder for å handle, spise og slappe av...samt for å sosialisere. På kvelden er det live musikk, fester og underholdning.


Den lengste LED pukkel til sjøs.

Hele taket på innsiden av promenaden vil bli dekket av en gigantisk 480 kvadratmeters LED skjerm som sender visuell magi hele dagen: en atmosfærisk digital himmel som animerer hele arenaen ovenfra med inspirerende utsikt, hendelser, soloppgang, solnedgang og stjernehimmel.

Atmosphere pool

Med omtrent 10 kvadratmeter av offentlig område per gjest er bassengkant-området på MSC Meraviglia en av de største som finnes til sjøs.
Vakkert lys, en gigantisk skjerm og atmosfærisk design gjør at hovedbassenget er enda mer forlokkende i mørket.


Horizon pool

Horizon bassenget tilbyr enda mer åpen himmel dekkområde for sol-elskere under dagstid. PÅ kvelden blir området transformert til en slående utendørs plass for dans og underholdning.

Seil med helt nye MSC Bellissima i Middelhavet sommeren 2019

UTVID REISEN:

Vi i Carica kan selvfølgelig hjelpe deg med fly og transport tilpasset etter deres ønsker.
Ta kontakt for et uforpliktende reisetilbud basert på dine ønsker for dato og lugarkategori.

OPPGRADER LUGAR:

Priseksempel med avreise 5 juli 2019:

 

Dagens cruise pris per person:

Innvendig lugar: Kr. 9.849 per person
Balkong lugar: Kr. 14.909 per person


MSC Bellissima vil ha ukentlige seilinger i Middelhavet gjennom hele sommeren.
Ta kontakt for et uforpliktende reisetilbud basert på dine ønsker for dato og lugarkategori.

 

Reisen inkluderer

Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Bellissima

MSC Bellissima tar deg med på en ekstraordinær reise gjennom Middelhavet. Cruiseskipet har en 96 meters promenade med hele taket dekket av en LED pukkel som sender visuell magi hele dagen. Horizon og Atmosphere bassengene tilbyr mer åpen himmel for deg som elsker sol og kan forandres til en vakker utendørs plass for dans og underholdning. Bellisima tilbyr en unik sjanse til å se to originale show av Cirque de Soleil, verdensleder i live artistisk underholdning. Om bord finner du et av de mest innviklede vannlandene til sjøs i tillegg til en rekke bassenger som passer for alle aldersgrupper.


Fakta om MSC Bellissima

Tonnasje: 167 760 tonn
Antall passasjerer 5 714
Mannskap: 1 400
Antall lugarer 2 244

MSC Cruises

MSC Cruises ble startet i Italia 1988 og er verdens største privat eide Cruiseselskap. Selskapet har 18 skip inkludert MSC Grandiosa som sjøsettes i oktober 2019.

MSC Cruises er mest kjent for å seile i middelhavet, men har en stor variasjon i reiseruter. Rederiet satser stort på barnefamilier med skip som har underholdning og aktivitetsklubber tilpasset de forskjellige aldersgruppene.

Med en uformell og avslappet atmosfære er MSC Cruise en perfekt cruiserederi å ta med familien. Her er det muligheter for alle. Du kan slappe av ved bassengkanten og nyte solen, konkurrere med barna i badeland eller dra på spa. På kveldstid er det en rekke underholdnings muligheter med teater, isshow, aqua show, konserter eller spise masse god mat. MSC har rom for alle, og gir deg en ferie du sent vil glemme.

MSC Cruises kjøpte sin egen øy i 2016 som heter Ocean Cay og ligger vest på Bahamas og er en del av Biminis øygruppe. Dette er en privat øy for MSC Cruise-gjester. Øyen har seks forskjellige strender, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil. Her er det mange muligheter til å dra på ekstra utflukter som for eksempel vannsport eller snorkling.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

Tilbud
Ukens beste priser på cruise over hele verden med Azamara Club Cruises
Se utvalgte seilinger med fantastiske Azamara Club Cruises i 2019 til de beste prisene som er tilgjengelig!
Fra kr. 17.955 per person
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Middelhavet/Karibien med Celebrity Cruises
Se utvalgte seilinger fra Celebrity i Middelhavet/Karibien til ukens beste priser!
Fra kr. 8183 per person
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Spar opptil 30% på seilinger langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk...
Fra kr. 4.406 per person