Seil med luksuriøse Silversea til noen av Karibiens flotteste øyer inkl. fly og hotell!

takeoff
AVREISESTED
Ft. Lauderdale
destination
REISEMÅL
Ft. Lauderdale
calendar2
DATO
28.11.2018-11.12.2018
Fra kr 35 950,- pr person
Reis med Silversea på en fantastisk seiling til blant annet St. Kittes, Tortola og Samana. Her kan du vandre uten sko på bena langs de vakre strendene, og nyte livet ombord et av de mest luksuriøse rederiene. 

Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i Miami, og 12 netter i suite med alle måltider og drikke gjennom hele cruiset. 

Silversea har en avslappet atmosfære i elegante omgivelse om bord. Det settes den perfekte rammen rundet ferien. Med en gang dere kommer om bord er det en varme velkomst, oppmerksom service, fremragende kvalitet og et bredt utvalg av aktiviteter i fantastiske omgivelser gjør at Silversea cruises til en forglemmelig opplevelse.  Skipene tar fra 450 – 650 gjester. 
 

SEILINGSRUTE

Seil med luksuriøse Silversea til noen av Karibiens flotteste øyer inkl. fly og hotell!

Opplev Silversea:

 

  

Cruiset dag for dag:
 

Seil med luksuriøse Silversea til noen av Karibiens flotteste øyer inkl. fly og hotell!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å utvide oppholdet i Miami med ekstra dager på hotell før og/eller i etterkant av cruiset.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så tar vi kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

OPPGRADER LUGAR:

 

Pris utvendig suite kr 35 950,- pr person
 
Pris suite med balkong kr 41 250,- pr person

 

Prisen inkluderer:


Fly fra Oslo t/r i turistklasse - Andre flyplasser kan medføre et tillegg i flypris.
1 natt på hotell i Miami
12 netter cruise i suite
Samtlige måltider
Champagne, vin, øl og øvrige drikke varer
Underholdning
De fleste aktiviteter
24 timer room service
Tips til service personale
Butlerservice
Tips til service personale
Gratis WIFI
Buss fra skipet til nærmeste tettsted
Havneavgifter

 Det som kommer i tillegg er:

Transfers – som vi kan hjelpe dere med.
Utflukter
Tillegg for business klasse ta kontakt.
Forsikringer

Vi tar forbehold om pris- og kapasitetsendringer, samt. eventuelle skrivefeil.

Reisen inkluderer

plane
Fly t/r
Fly er inkludert fra Oslo, Gardermoen som standard flyplass, men kan i noen tilfeller være inkludert fra en annen flyplass. Dette vil stå spesifisert i informasjonsteksten. Ved behov ordner vi tilknyttning mot ett tillegg. Vi kan også tilby reisen fra en annen flyplass på forespørsel.
facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.
worker-money-time
Tips til service personale
Skipets personale vet ikke hva godt de kan gjøre for at du skal ha det bra på din drømmereise. Rederiene operere ofte med en fast sats som fordeles de ansatte fra hver gjest. Disse betales ofte til din lugar vert/vertinne ved avreise. Vi har inkluderet dette på forhånd her i din cruisepris.

Silver Spirit

silver spirit 1

Silversea

Mens de fleste cruiseskip blir stadig større og større, er det noe unikt tilfredsstillende med Silversea`s luksuriøsesmå skip cruise. Intimitet. Den tett sammensveiset fellesskap. Spenningen av å utforske bortgjemte, sjelden setthavner hvor sant eventyr ligger. Det er derfor Silversea Cruises fortsetter å seile mot de trendene med intime skipsom tilbyr ikke bare et rikt rikelig og svært personlig ombord erfaring, men også en meningsfull og livs berikendereiseopplevelse for sine gjester.

Sammen med landemerke destinasjoner, Silversea luksus cruiseskip anløper uthavner utilgjengelige for større skip. Og de kan forankre midt i hjertet av en by mens mega-skip må ankre opp utenfor kysten. Hvilket betyr mindreanbud og mer tid for Silversea gjester å gå på oppdagelsesferd.

Silversea cruises har oppfylt sine målsetting om å tilby det beste innen ultra luksus cruise. 
At verdens lendende reiselivsblader kåret rederiet til verdens beste for små skip er et bevis på dette.

Cruisene er ”all inlusive” produkter som holder 6 stjernes standard.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

splendida3
Tilbud
MSC Cruises med fantastisk 96-timers salg: Spar opptil 6300 pr. lugar!
I perioden 16/10-19/10 tilbyr MSC Cruises opptil 6300 kr. i rabatt pr. lugar på utvalgte seilinger i Karibien og Dubai. Inkludert i prisen er fly tur/retur Oslo og transfer.
Fra kr. 12.639 per person
quebec-canada-hgr-118663
Tilbud
Singelreise med Hurtigruten fra New York til Quebec!
Reis på ekspedisjonscruise med Hurtigruten - Uten singeltillegg. Inkludert i prisen er 10 dagers cruise, fly tur/retur fra Oslo, hotellovernatting i New York, sightseeing i New York, og transport. Bli med og utforsk Canadas vakre atlanterhavskyst, også kjent som Canada Maritimes. Området er kjent for unikt landskap og sjarmerende kystbyer. Vi cruiser opp den imponerende elven St. Lawrence, før vi fortsetter inn i elven Saguenay som byr på dramatiske klipper og spennende dyreliv. Vi tar deg med til skjulte skatter i et område som sjelden besøkes – det er bare å glede seg!
Fra kr. 37.350 per person
midtnat
Tilbud
Kampanje med Hurtigruten: Gratis fly fra Oslo på cruise langs Norskekysten
Hurtigruten byr på mer enn vakkert landskap, ekspertise og komfortable skip. De legger også til rette for å utforske, oppdage og delta. Utforsk kysten i 2019 og få flybilletten tur/retur fra Oslo med på kjøpet! Har du ikke behov for flybillett har de også et godt tilbud for deg!
Fra kr. 6.767 per person