Seil med MSC Divina fra Marseille til Valencia i sommerferien!

takeoff
AVREISESTED
Marseille
destination
REISEMÅL
Valencia
calendar2
DATO
15.06.2018-21.06.2018
Fra kr. 5.619 per person

Dra på et flott cruise fra spennende Marseille, via blant annet Roma, Palermo og Palma de Mallorca, før du ender opp i Valencia!

 

Om skipet:MSC Divina, inspirert av Sophia Loren, bringer deg all eleganse og glamour fra cruise-rederienes gullalder på en ny, økologisk måte. Ombord vil du finne moderne komfort, en rekke sports- og fritidsfasiliteter samt underholdning i verdensklasse, inkludert Kids- og Teens Club for å sikre at alle er fornøyde. 
Med stil, luksus og fokus på detaljer, tilbyr MSC Divina et ekte steintorg, et Casino Veneziano og et Pantheon teater i Broadway-størrelse. Fra de elegante Swarovski krystall-trappene til evighetsbassenget som gir deg en følelse av å svømme i havet – MSC Divina er unektelig glamorøst.  

Nyt autentiske slow-food-delikatesser hos Eataly. Oppdag det eksklusive skip-i-skipet som MSC Yacht Club er, med hovmestertjeneste, spesialbestilt kunst og Sophia Loren Royal suite på dekk 16, designet for og med hjelp av fru Loren selv. Her finnes fantastiske fotografier av hennes mest minneverdige roller.

Profesjonelle massasjer og velværebehandlinger venter på deg i det fristende MSC Aurea Spa, i tillegg til soldekket Top 18, med førsteklasses dekkplass, fantastisk sjøutsikt, dedikert spatjeneste og barmeny med gratis fruktspyd.  

Med så stor variasjon, vil hver dag på reisen ta deg på en ny oppdagelsesferd ombord MSC Divina. Du lever ut Middelhavs-stilen og nyter hvert øyeblikk til det fulle mens du seiler til de vakreste steder i verden.

SEILINGSRUTE

Dag 1: Marseille
Dag 2: Genoa
Dag 3: Civitavecchia (Roma)
Dag 4: Palermo
Dag 5: Cagliari
Dag 6: Palma de Mallorca
Dag 7: Valencia
imgp6270

Hilde Tou

I løpet av cruiset vil du blant annet besøke:


Marseille


Roma


Palermo


Palma de Mallorca


Valencia

Seil med MSC Divina fra Marseille til Valencia i sommerferien!

UTVID REISEN:

Det finnes gode muligheter for å utvide ferien med noen dager i Marseille før cruiset, eller noen dager i Valencia i etterkant.

Send oss en forespørsel med dine ønsker, så vil vi ta kontakt med et uforpliktende reiseforslag.

Forbehold om prisendringer og skrivefeil.

OPPGRADER LUGAR:

Priser: 


Cruise only: fra NOK 5.619 per person

Pakke inkl fly:  fra NOK 8.461 per person

Reisen inkluderer

facilities
Cruise med alle måltider
Inkludert i pris er alle standard restaurant og spisesteder, med servering mer eller mindre døgnet rundt. Skipene har spesialrestauranter hvor det forekommer ekstra kostnader. Hvilke dette gjelder kan opplyses før avreise og er også spesifisert ombord. Du kan enten reserverte fast bordsetting til middag, eller spise når du vil. Det er din ferie!
theater
Underholdning
Skipene har underholdning for store og små hele dagen. Flere kvelder byr de på spektakulære show som alle er inkludert i pris og verdt å få meg seg! Fullt program på din reise får du når du kommer ombord.

MSC Divina

divina 1

MSC Cruises

MSC Cruises er verdens største privateide rederi som ble startet i 1988 i Italia. Rederiet tilbyr et høyt service nivå, og miljøet om bord reflekterer den italienske atmosfæren bl.a. med mat som er inspirert av det sør-europeiske kjøkkenet. MSC har i dag 16 skip i flåten sin inkl nye skip som er underveis.

 

Send forespørsel

KONTAKT OSS

Ta gjerne å send oss en forespørsel om din utvalgte reise. Oppgi gjerne ønsket avreisedato, antall personer, og hvilken flyplass du ønsker å reise i fra. Vi vil ta kontakt med deg neste virkedag.
Navn
E-mail adresse*
Antall voksne

Avreise flyplass
Ønsket avreisetidspunkt
Telefon
Antall barn


Beskriv kort dine ønsker:
Jeg ønsker å motta informasjon om

Andre reiser

rio1
Anbefalt
Transatlantisk cruise 16 dager fra Lisboa til Rio de Janeiro med Oceania
Dra på et fantastisk transatlantisk cruise med Oceania Cruises fra Lisboa til Rio de Janeiro. Inkl. i prisen er blant annet fly tur/retur, drikke...
Fra kr. 26.500 pr pers
oasis of the seas 1
Tilbud
Ukens beste priser på cruise i Karibien med Royal Caribbean
Se utvalgte seilinger fra Royal Caribbean til ukens beste priser!
Fra kr. 3300 per person
silversea-ship-silver-muse-public-area-pool-deck-and-jacuzzi-area-1
Tilbud
Seil med Silversea fra Hong Kong til Singapore - Inkl. fly og hotell
Seil med luksuriøse Silversea fra Hong Kong til Singapore! Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur fra Oslo, hotell og luksuscruise.
Fra kr. 48.700 per person